We staan vroeg op, het plan is in de ochtend naar Epcot en in de middag naar de Hollywood Studios toe te gaan.
Mandy wil graag de Osborne Lights zien in de avond.. Helaas slaat de migraine toe…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik stel voor om relaxed te doen, niets hoeft..Mandy neemt medicijnen, we kunnen relaxen in de hottub e.d. We hoeven vandaag niets, kan morgen ook. Tegen een uur of twaalf rij ik even naar de Best Buy, ik moet de Garmin met een defect omruilen. Dat gaat overigens heel vlot, ik kreeg weer een nieuwe mee. Op de terugweg haal ik Bourbon en Sesame Chicken, dit eten we samen lekker op.. Er viel overigens een beste bui naar beneden, een uurtje later is het alweer droog. De hoofdpijn wil niet echt weg helaas, Mandy moet het echt rustig aan doen! Ik gebruik de dag om wat te rommelen, telefonisch verleng ik onze jaarpassen SeaWorld/Busch Gardens, deze zullen ze weer naar ons huis toe sturen. Ik besteed wat tijd om de nieuwe Garmin te updaten en ..de favorieten over te zetten.

Sandy RidgeD
In de late middag loop ik even om het meertje, het is een lekkere stek hier.
In de avond stelt Mandy voor om even naar de Publix te rijden voor een vers gebraden kip met wat aardappelschijfjes en Coleslaw. Goed idee, Mandy ziet ook nog twee leuke publix tassen.. Ze zegt één voor mij en één voor Petra, die vind ze ook leuk. Dan rijden we naar huis en… eten de overigens lekkere kip op, een aanrader!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We zetten de hottub lekker aan en zien de zon ondergaan, we nemen een lekkere kop thee mee en zitten een half uurtje te relaxen in de bubbles.. In de avond internetten we wat en ik heb zachtjes wat muziek aan… Hopelijk is Mandy morgen weer de oude en kunnen we alsnog de Osborne Lights zien, zou wel leuk zijn voor de laatste volle dag… Woensdag zit het erop en vliegen we tegen 16:00u op huis aan.

Maar eerst nog de Dinsdag 🙂

We doen het lekker relaxed vandaag, we maken een lekker ontbijtje klaar deze eten we op het pooldeck. Het is echt prima weer, na het ontbijtje springen we een uurtje in de hottub, heerlijk zo de dag te starten... Ik kan er aan wennen 🙂 In de middag rijden we…
Onze laatste volle dag is aangebroken... We doen het rustig aan, Mandy wil het even aankijken hoe het gaat,  we gaan lekker relaxen in de hottub.. Tegen een uur of elf rijden we naar Denny's voor een goed ontbijt, daarna rijden we naar Downtown Disney. We parkeren in de nieuwe…