We hebben een luie-dag vandaag, gewoon lekker zin in niks doen en een beetje op het pooldeck.
Mandy en ik beginnen met wat ontbijt op het pooldeck..

P9260022S
Vlak boven onze wijk zweven een aantal luchtballonnen..

P9260010S
Ze zweven voorbij, er is een prachtige blauwe lucht, geen wolkje.. hoe lekker is dat wanneer je wilt luieren :-)

P9260039S
Ik maak een foto voor als we thuis weer thuis zijn, dit zijn van die momenten die je zo mist.. Gewoon een beetje lummelen in en om de pool, zo lekker. Pieter en Petra komen nog langs in de ochtend, we kletsen onder het genot van een Lemonade lekker bij.. Daarna gaan we weer verder lummelen.. We kunnen eraan aan wennen :-)

P9210132S
Ik maak wat foto’s van de stoere Amerikaan…

P9210126S
De GMC rijdt heerlijk en de voorkant ziet er ook nog eens goed uit.

P9210119S
Ik zeg een prima achterkant, kan je mee thuiskomen :-)

IMG_6911S
Zo rond de klok van halfvijf rijden we naar Cracker Barrel, ik neem een heerlijke salade met gegrilde kip, Mandy kan het visje niet weerstaan.

IMG_6912S
Na het eten rijden we naar de Premium Outlets Int Drive, wij vinden meestal een plek bij Neiman Marcus, zo ook nu.
We lopen op ons gemak door de outlet, ik scoor twee paar slippers van Crocs die zitten zo lekker, ik leef in Florida uitsluitend op slippers.. De sleep ik wel weer af, mijn oude gooi ik direct de prullenbak ik. Ik ben weer nieuw, foto’s van mijn stappers volgen nog lol!!

IMG_6920S
In de avond word de lucht boven de outlet steeds mooier, het doet ons denken aan de prachtige plafonds in Caesar’s Palace Las Vegas.

IMG_6922S
Ik probeer er foto’s mee te maken met de Iphone, dat lukt vrij aardig… Het is een fraai gezicht zo boven ons.
Daarna rijden we op huis aan…

Vandaag ziet er het weer er erg goed uit, de dobbelsteen zegt Epcot of de natuur in... Buurman Pieter komt langs of de fietstrip in Dunedin wat voor ze is... ik denk van wel.. Onze eigen dobbelsteen valt uiteindelijk op Kajakken bij Daniel... We rijden kwart voor 1o bij huis…
Gisteravond na de blog zijn we direct naar bed gegaan, we waren moe... haha Hey het is vakantie hoor!! 21:45u ging de man met de hamer ons naar de slaapkamer verwijzen. Vanmorgen waren dus al tegen halfzeven klaarwakker.. We springen onder douche en bekijken de zonsopkomst, dat was een fraaie…