We zijn lekker vroeg wakker zo rond o7:00u, gaan er uit eten eerst wat op ons gemak. Gaan ons wassen de kachel lekker hoog :-) Mandy doet de gordijnen open en we zien dat het weer aan het sneeuwen is.. We checken de weer app, Wunderground en Weatherbug, beiden geven geen fijne dagen aan.  De forecast is 80% op sneeuw elk uur, das wel andere koek.


Ik kijk nog een keer bij de camper op onze prachtige plek in het bos…


Het is nu helder weer, we pakken alles in en rijden naar het voorterrein. Even ruggespraak houden over de komende dagen, men is helemaal niet optimistisch, al helemaal niet over de Lamar Vallei. De zon zal niet meer komen en de sneeuw tot Zaterdag zelfs toenemen. Pas Zaterdag in de middag wordt beter weer verwacht, Mandy en ik besluiten uit te checken en naar Salt Lake City af te zakken. Ik maak reservering online in Salt Lake City ,  daarna cancel ik mijn huidige reservering van Zaterdag.


We rijden over besneeuwd Yellowstone, natuurlijk rij ik heel voorzichtig…


In de buurt van Madison is de weg iets beter,  echter de lucht is nu 50 tinten grijs.


Het blijft sneeuwen toch stoppen we af en toe richting de West entrance, Yellowstone is zo mooi.


In de verte zien we man en vrouw een beetje knuffelen…


Als we ah en oh roepen draait de heer zich om en laat zijn achterste zien…


We zien een heel groepje herten …


We zien nog een laatste Bizon in de sneeuw, machtige beesten.


In Idaho rijden we door het plaatsje Chubbuck, daar halen we een Five Guys burger hebben we wel verdiend :-)


In Salt Lake City is er geen sneeuw maar wel bewolking, we checken in, krijgen een volledige refund op die van Zaterdag.
Morgen zakken we verder naar het zuiden en gaan we naar het Goblin Valley State Park en Little Wild Horse Canyon wat een hele mooie slot canyon moet zijn…, overnachten doen we op een Campground in de buurt..

De nacht heeft het licht gevroren, gelukkig hebben we een prima kachel met thermostaat.. Deze had ik voor de nacht op 14 graden gezet, ging verder prima. We zijn even voor 07:00u wakker, ontbijten samen en wassen vlot aan de kraan. Tegen 08:00u rijden we weer van onze plek in…
Gisteren ging rond 21:00u het licht uit bij ons, resultaat was dat Mandy en ik al om 06:00u wakker waren. We staan vlakbij de douches, daar lopen we beiden heen. Na het douchen een vlot ontbijt en ik stel voor om richting  Green River te rijden. Het is ons gelukt…