Wanneer we wakker worden, kijk ik naar buiten..het ziet er grauw en grijs uit, in willekeurige volgorde.  Het is gelukkig nog vroeg zo tegen 8:00 uur, er kan nog van alles gebeuren. Het nodigt niet uit om onze standaard ochtend ritueel te doen, zo triest doet het aan..
Regent..

We zetten koffie en starten de laptops op aan de eettafel, zo lezen we lekker de reacties op ons blog, en die waren weer heeel leuk!!Opstarten

De goden zijn met ons, nog geen uur later begint het weer een beetje op te klaren en nog een uur later liggen we in het zwembad. Het zag er in het geheel niet naar uit. Als de zon schijnt heb ik zoveel meer energie lijkt het…

ZonneschijnZonneschijn1

We doen het in onze relax modus, ik heb niet aan de schakelaar gezeten wel zo prettig… We gooien met onze 1 dollar bal van de Target, wanneer we het zat zijn gaan we douchen, en ons klaar maken voor Gatorland.. Eerst een broodje, deze komt vandaag uit de oven en opsnit hadden we nog.   We stappen in de auto, en tegen 14:00 komen we in Gatorland aan. Ik maak een leuke foto voor de gevel van Mandy en Jasper…en even later staan we binnen.

Gatorland

Ik loop langs de kassa met onze opgehaalde Gatorland tickets maar we staan eigenlijk direct in het park… Er is niemand die onze kaartjes controleert, of het kartel stuk eraf haalt.  Voor we erg in hebben staan we voor de Jumparoo ….
Dus voor wie ze wil, ik heb drie kaartjes ( Adult)  Gatorland zonder eind datum.

Jumparoo dus.. we blijven hier maar hangen voor de eerste show die we bezoeken. Het is de bedoeling dat Alligators zo hoog uit het water omhoog komen zodat ze eten pakken wat boven ze hangt of wordt gehouden..

Jumparoo2Jumparoo3

Als we eerlijk zijn is het ook wel zielig voor de gators, we hadden de Alligators juist zo vrij gezien tijdens de airboat ride… Dit geeft een gemengd gevoel.

We lopen door een Swamptour met prachtige Cypress trees, en het lijkt wel of wij hier de enige mensen zijn. Het is best een mooie walk als je van natuur houd.
Ik zie er altijd mooie dingen in en die fotografeer ik.

Cypress Trees

En ….Mandy vind het weer leuk om mij dan in actie te fotograferen ;-)
Rick fotooowt
We wandelen naar de volgende show, de wrestlingshow, klinkt erger dan het is.
Gelukkig wordt er niet geworsteld met de Alligators, dus het valt nu wel mee.
Wrestling2
Please… Don’t Try This At Home.

Je mag na afloop nog even op de foto, met je favoriete Alligator ;-)… Voor ons hoeft dit niet. We zien wel prachtige Papagaaien, Flamingo’s en Schildpadden ..Gatorland is niet alleen crocqs… maar wel de hoofdmoot!!

Friends for live2Birdies1
Liefde is...Birdies

We eten nog een hamburger, althans zo staat het op de menukaart.
Als je wat hongerig bent is ie best wel te doen…

Eten

Ik zeg tegen Mandy en Jasper, wow heerlijk ….. we eten de “hamburger” voor de helft op, en das best knap.  De andere helft moffelen we een beetje weg, want dat hoeft niemand te weten….

We gaan naar de laatste show van vandaag, de Upclose Encounters.
Een vermakelijke show, als ze je met rust laten… er worden mensen als vrijwilligers op het podium gevraagd om je ogen dicht te doen… en je ziet wel wat er in je handen komt.. Dat kunnen ook meer mensen zijn die ze uitnodigen..

Close encounters2.JPG1
Het plezier straalt er af …

Alle shows duren niet langer dan een kwartier, een halve dag Gatorland is meer dan genoeg. We gaan nog even langs de witte Alligators want, deze wilde Mandy beslist zien. Dit is een hele andere kroko, als je hem in de witte jas ziet
White Gator

Tegen zessen gaan we naar huis, en besluiten bij CICI’s Pizza te eten, en daarna een  balletje te meppen. Het eten is belachelijk goedkoop, en als je de bon van Cici’s Pizza inlevert bij het balletje meppen, krijg je ook nog 3 dollar persoon korting.

Cici Pizza
All you can eat..

Wanneer we uitgegeten zijn gaan we naar Bonanza golf, we spelen één game.
Het is erg leuk, enkele parcours zijn niet te doen doordat ze half onderwater staan. Deze hindernissen nemen we niet en slaan ze over…

Golf3

Wanneer ik de optelling maak blijkt dat Mandy wint, Jasper tweede is geworden en ik verdienstelijk derde.. Toch een podium plaats, maar als ik mijn balletje goed bekijk is tie niet helemaal rond volgens mij. Ik verzwijg het maar voor Jasper en Mandy, want ik wil niet kinderachtig overkomen en dat ik wellicht niet tegen mijn verlies kan.. In de auto hebben we het niet meer over het golf partijtje…

Dan ga ik wat aan het blog doen, en de rest doet ook wat voor zichzelf.
Het was een leuke dag!

Hier het fotoverhaal 15,  met muziek van de Counting Crows.

@ Saskia –  Wij hadden geen last van vliege beesten tijdens de Airboat trip!
@ Marilin – Ik geef bij het huren meestal een scherp-budget op, waarvoor ik wil huren, Randy van My sunshine vacations  zoekt er een huis bij, uit hun bestand.
@ jesse vissers – 45,- dollar  zijn de kosten per persoon voor de airboat.
@ Eric, die tafeltennis tafel is aan mijn kant inderdaad niet vlak, goed gezien.

Tot Morgen.

Vandaag staan we heel vroeg op, we hebben wel vakantie maar soms kan het niet anders. In een eerder gesprek met John van de Airboat, blijkt dat we echt vroeg weg moeten om er een onvergetelijke dag van te maken. Zijn voorstel is om tegen acht uur te vertrekken, wil…
Ik wordt vroeg wakker, en zet koffie, mijn eerste aanblik naar buiten is fraai en ik geniet van deze ochtend. De zon valt vanaf de zijkant op de kooi en maakt een raamwerk op het gaas, en .. daarachter licht het groene gras op… Ik ben gek op foto’s (…