De dag begint lekker, we waren de regen van gisteren gewend dus stonden we op met een joggingbroek aan, lekker met een ontbijtje en de ipad onder de Lanai.

Image Hosted by ImageShack.us
Gelukkig kwam de zon om de hoek zeilen, en zag de wereld er heel anders uit… We maken gebruik van het zwembad en genieten van de zon, tegen een uur of half elf zegt Mandy dat de ring niet goed gemaakt is bij Zales.. Er ontbreekt weer een ‘steentje’ zeg maar, het is in ieder geval op dezelfde plek grrr. We gaan douchen, vullen de koelbox voor een ritje Daytona, en rijden eerst langs de Florida Mall. Bij Zales worden we snel geholpen enkele honderduizenden excusen verder moet de ring weer achter blijven. Uiterlijk Woensdag is hij weer klaar, … dan lopen we lang het foodcourt nemen een Philly Cheese Steak en rijden daarna door naar Daytona.

Image Hosted by ImageShack.us
Onderweg parkeren we de auto even bij het Daytona International Speedway..

Daytona Beach5

Het mooie weer is niet meegereisd met ons, het is droog met af een toe iets wat op zonnig lijkt. Ach het is droog en het is in 2009 geweest dat we hier voor het laatst waren.

Daytona Beach11
We lopen de tribune op, het is indrukwekkend groot… en rijen en met rijen stoelen..

Image Hosted by ImageShack.us
Dan rijden we door naar Daytona, het weer is wel droog maar de zon laat zich maar heel af en toe zien.

Daytona Beach7
We rijden het strand op ( na 5 dollar te hebben betaald) en parkeren de auto.. Voor ons zijn wel mensen in de zee, maar was is tie ruw..

Daytona Beach2
we lopen richting de Pier vanaf dit punt mogen er geen auto’s meer rijden !

Daytona Beach1
De zon die af en toe door een wolken dek heen splijt in combinatie met de donkere wolken op de achtergrond geven een grillig plaatje.

Daytona Beach4
We lopen even de pier op, op het pleintje ziet het er gezellig uit..

Daytona Beach10
We hebben zelfs de zon in de rug, de temperatuur is zo rond de 75 Fahrenheit dus zeer goed te doen.

Daytona Beach8
Ik neem een foto vanaf de pier, in de verte zie je de gebouwen van Daytona Beach.

Daytona Beach3
Aan de andere kant van de pier zien we zelfs weer blauwe stukken lucht.. het zet alleen niet door.

Daytona Beach9
Het ziet er aantrekkelijk uit, we hebben hier ruim twee uur gewandeld en droog gehad met af en toe een zonnetje..

Daytona Beach6
We lopen terug naar de auto, thuis zouden we zeggen even lekker uitwaaien op het strand.. nou dat is wel gelukt. Het was heerlijk en gelukkig droog gebleven.. Bij de auto nemen we wat te eten en drinken uit de koelbox, daarna rijden we rustig terug naar Tuscan Hills. We besluiten direct door te rijden naar Cracker Barrel, daar nemen we beiden het Haddock Dinner het lukt ons zelfs een toetje te nemen, tegen zes uur zijn we weer thuis.. Ik zoek dan alvast wat foto’s uit voor het blog, we lezen wat op internet..

Image Hosted by ImageShack.us
Zo rond kwart voor acht stappen we weer in de auto en rijden naar Patrick & Nienke. Het is maar 10 minutjes rijden, wanneer we aanbellen worden we hartelijk ontvangen door Patrick, Nienke, Jac, Francis en Julian. We krijgen een rondleiding door de mega mooie villa, deze heeft een mooie ligging met veel privacy een lekkere pool met hottub. Het is reuze gezellig en het gaat natuurlijk over greater Orlando.. Patrick is helemaal gek van Universal, Nienke net als wij van Seaworld en Epcot, we kunnen buiten zitten onder de lanai. Julian gaat na een half uurtje naar bed wat een lief mannetje is dat zeg. De uurtjes schieten weer voorbij, Jac en Francis zijn ook graag in Florida, het is dus een gezellige boel. Zo rond Kwart over elf nemen we afscheid en tegen de klok van half twaalf zijn we weer thuis. Patrick, Nienke, Jac, Francis bedankt voor de gezellige avond het was erg gezellig !! Ik maak het blog af, en langzaam slaat de vermoeidheid weer toe

Tot morgen

Vandaag staan we op met mooi weer, tegen half negen liggen we al in de pool. De hottub staat al aan kunnen we na het zwemmen een kwartiertje in de tub. Af en toe een wolkje en meesten tijds de zon, dat is lekker de dag beginnen. Ik ga uit…
We worden pas tegen een achten wakker, lekker voelt als uitslapen.. We doen rustig aan, ontbijten op ons gemakje, en doen dan nog een duik in het zwembad. Het is weer zonnig Yeah... we hangen wat rond de pool lekker met de zon op je huid! Dan gaan we douchen…