Wanneer we wakker worden is de tropische storm voorbij Davenport, we hebben vandaag nog het staartje regen en wat wind. De zon laat zich niet zien, we zijn toch maar gezegend om hier ons 33 jaar jubileum te vieren en dat 3 weken lang :-) Ja toch. We nemen even een kijkje bij het pooldeck, alles ziet er onbeschadigd uit.

IMG 1017b Ook aan de voorkant ziet het er gewoon goed uit allemaal, ik maak voor Chelsea wat foto’s van de daken en achterkant om haar gerust te stellen. Haar fort heeft het goed gedaan.

IMG 1018b Buiten wat in de wind staande palmbomen ziet het in de straat ook rustig uit. Ik begrijp dat de themaparken rond 12:00u of 14:00u weer open gaan. Ook de malls gaan dan weer open, heel langzaam wordt het dan weer business as usual hier. Wij blijven een dagje thuis, beetje hottub en relaxen.

Tegen 15:30u komen we Wim en Hannie bij ons langs en we laten ze even het huis zien, daarna gewoon gezellig met een plak cake op de bank verder kletsen. De tijd springt ineens en rond 17:15u rijden we naar Windermere, bestemming is Black Rock Bar & Grill. Wij hebben hier nog nooit gegeten dus zijn heel benieuwd. Hannie, Wim, Mandy en ik zei de gek lopen naar binnen. We sluiten aan bij Ron, Monique, Michelle en Pascal. Het is een direct gezellig weerzien.

IMG 1028b Wat lief, we krijgen echte USA onderzetters, het is heel gezellig zo zijn we toch vandaag 33 jaar getrouwd.

IMG 1027bb Het eten is voortreffelijk, je krijgt een behoorlijk hete steengrill voor je, een stuk vlees naar keuze, sides naar keuze, een gezellige avond gegarandeerd.

BLACKROCKSMALLB Ik kies voor 6oz stukje vlees, salade en een loaded baked patato, het grillen is leuk met een groep, er is van alles te bepraten en lekker eten.. nou wat wil je nog meer. Als afsluiter drinken we koffie/thee bij Ron en Monique thuis. De avond wordt toch weer snel laat, en tegen half twaalf zijn we weer thuis, na een hele leuke middag en avond. Hannie, Wim, Ron en Monique bedankt voor de leuke dag!

Omdat Tropical Storm Nicole ergens in de avond aan land komt besluiten we ons eerst even te douchen en daarna wat boodschappen in huis te halen. We rijden naar de nieuwe Publix aan de 27 vlakbij Tuscan Ridge... De zon laat zich niet meer zien, is alleen maar bewolking. We…
We staan op met zon, hoe lekker is dat dan. Mandy en ik besluiten vandaag naar de Tampa Premium Outlets te rijden, deze is meestal lekker rustig hopelijk vandaag ook. We starten vroeg met een ontbijt op het pooldeck.. Het is geen straf ontbijten op het pooldeck kan ik zeggen,…