Het beloofd weer een hele warme dag te worden, rond half acht haal ik vers brood bij de bakker op het resort. Daarna gaan we eerst even douchen.. daarna maken we de ‘ontbijt-tafel’ klaar.

IMG 3020b Tijdens ons eenvoudig ontbijt hebben we een droom uitzicht terwijl de zon langzaam opkomt, hoe lekker is dat dan.

DSC 1739b Omdat we morgen een boottocht willen doen naar de eilanden Rab en Pag, besluiten we vroeg naar Krk te wandelen om deze tocht te boeken. Zo wandelen we al rond 09;30u richting het stadje. De wandeling is zeker niet vervelend zeg maar… had ik al gezegd dat het water helder is ?

DSC 1746b Al wandelend komt de toerisme tot leven.

DSC 1757b De zon in de rug, het om-muurde Krk voor ons.. de rode kroatische daken…

DSC 1760b Zo zijn we al na 20 minuten in Krk, das wel heel vroeg.

DSC 1769b Mandy en ik besluiten door te lopen naar de camping waar we vorig jaar stonden, Ježevac Premium Camping Resort van dezelfde organisatie op 800 meter van het stadje Krk ligt.

DSC 1771b Deze camping staat ook vol en de strandjes zijn al goed bezet, het is leuk, hier en daar herkenning hoewel er veel meer open is tenopzichte van afgelopen oktober, er is veel meer leven.

DSC 1776b Dan lopen we terug naar de haven en boeken de boottocht naar de eilanden Rab en Pag, zo kunnen we twee eilanden hoppen 🙂

IMG 3036b Op het terras van de Secret Garden nemen we wat te drinken, Mandy een Cappuccino ik een buble water.

DSC 1767b Daarna gaan we weer verder door het stadje

DSC 1800b Zo lopen we weer langs het water terug, een fijne wandeling.

DSC 1809b Het is goed te zien dat het warm is, mensen beginnen weer verkoeling te zoeken op het water.

IMG 3037b Eenmaal op de camping, trekken we snel zwemkleding aan, boekje/muziekje mee en naar het zwembad.

IMG 3038bb We gaan aan de overkant op twee ligbedjes en bij een parasol. Hier houden we het wel vol 🙂
Af en toe een lekkere duik en weer op het ligbed.

IMG 5438b In de avond zitten we nog heerlijk op onze plek te genieten van ons uitzicht op het water. Weer een hele fijne dag.

Mandy en ik zijn 7:00u wakker en dat op mijn verjaardag 😂. Vandaag willen we naar Rijeka daar de oude stad bekijken, wat eten en weer terug naar de camping. Ik had gelezen dat je het best boven de stad kunt uitkijken vanaf het Trsat Kasteel. Maar eerst ontbijten we…
Omdat we vandaag om 09;00u aan boord moeten zijn hebben we de wekker gezet, maar deze is als gebruikelijk niet nodig. Mandy en ik zijn 'gewoon' om 07:00u wakker. Ach dan lekker buiten ontbijten, het is al aan graad of 22.. Daarna even douchen en dan lopen we naar de…