Voor vandaag hadden we Clearwater Beach, Little Toot en Johns Pass op Madeira Beach in de planning staan, dus zorgen dat we redelijk vroeg douchen wat eten en dan op weg. De rit naar Clearwater is ruim een uur en 30 minuten, deze gaat zonder files langs Tampa, dat hebben we wel eens anders meegemaakt.


We parkeren bij de Little Toot krijgen een Tag voor achter het voorruit tot 15:00u das ruim voldoende. Het is even voor 11:00u en we hebben de Little Toot van 13:00u. Dus gaan we eerst lekker naar het strand en de pier.


We wandelen de pier helemaal tot het einde…


Florida, Sun, Beach en Pelikanen, de dag is dan al helemaal goed!


De prachtige witte stranden van de Florida westkust… dat zand loopt alleen al lekker, voelt als poedersuiker :-)


En waarom het Clear Water heet.. dat lijkt me duidelijk :-)


In de verte zien we de Sea Screamer gaan, de dolfijnen spelen erachter…  dan is het onze beurt om dolfijnen te spotten. We lopen naar de Little Toot we mogen tien minuten voor tijd aan boord. Wanneer de captain de boot wil starten gebeurd er … helemaal niets.. Lang verhaal kort, ik loop naar de Sea Screamer, deze zit er immers naast of hij nog een paar plekken vrij heeft. Die reserveer ik en we wachten de Little Toot af, die blijkt niet meer te gaan varen. Dus krijgen we een refund en stappen bij Sea Screamer aan boord, deze vertrekt 14:00u ..


Wanneer we de haven uit zijn geeft de captain gas en niet veel later spelen er vele dolfijnen in de golven van de Sea Screamer..


Het zijn zoveel dolfijnen dat we niet weten waar we moeten kijken, de dolfijnen springen soms met twee tot vier tegelijk…


We vallen met de neus in de dolfijnen boter, wat een gelukje, de Sea Screamer is dan vandaag weer een mazzeltje!


Hier zie je vier dolfijnen, twee boven water, twee dolfijnen ernaast in het water… ongekend en ook zo leuk,  zo dichtbij!


Dolfijnen spotten in het wild is zo gaaf, het is vandaag gewoon een feestje!


Super lekker weer, dolfijnen tijdens de boottrip, wat kun je nog meer wensen???


Man we zitten zo ontzettend te genieten, wat een bonus, ik dacht toen  de Little Toot uitviel, das  balen, gelukkig had de Sea Screamer nog plek voor ons.


Wordt je toch hartstikke blij van… Topdag!!


Jasper  heeft het naar z’n zin, hij heeft deze vakantie ook wel mazzel met wildlife!!


Ze springen links en rechts op de golven van de Sea Screamer


Dan gaat het gas eraf, de captain laat de dolfijnen een andere richting op zwemmen want anders zouden ze zo met ons mee de haven in gaan op de weg terug. We geven bij terugkomst een fooi, wat een supertrip… Daarna rijden we naar Madeira Beach.


We parkeren de auto op het parkeer terrein van John’s Pass, daarna lopen we langs de winkels…


Mandy en ik kopen beiden twee T Shirts, hier zie je mijn nieuwe aanwinsten..


Dan gaan we naar boven en eten  bij Bubba Gump Shrimp Co.. HEERLIJK! Daarna rijden we naar Davenport met aankomst 19:30u.. wat een dag!

Volgens onze weer-app wordt in de middag wat regen verwacht, dus hebben we besloten om naar Disney Springs te gaan. In de ochtend heerlijk Disney snuiven en de winkels bekijken en in de middag bij Splitsville te bowlen. We rijden vroeg op weg naar Disney Springs! Daar beginnen we bij…
We zijn lekker vroeg vanmorgen, het doel is redelijk op tijd weg te rijden naar Apopka. We ontbijten eerst en tegen kwart voor negen rijden we naar de Publix. Daar halen we verse bolletjes en opsnit, en ... wat vers fruit, dit doen we in de koelbox daarna rijden we…