We staan zo rond halfnegen op, ontbijten wat, en lezen de leuke reacties op het blog.. Wat zijn er op Fort Myers een hoop leuke reacties geweest, moet ook zeggen Beach N Place was ook erg fraai.. Dan gaan we lekker op het pooldeck wat zonnen en relaxen, we hebben de tijd de Florida Mall gaat pas om 12 uur open..

Image Hosted by ImageShack.us
De zon komt langzaam op, het is wel weer uit te houden 😉

De ochtend gaat zo rustig voorbij, ik probeer nog de Ocean Racer Speed Boat Tours in Cape Canaveral te boeken voor ons, Gerrit & Joke en Pieter & Petra.. Helaas deze vaart niet meer dit najaar, de Ocean Racer vaart pas vanaf April 2013. Jammer andere keer dan maar. Dan gaan we douchen en op weg naar de Florida Mall..

Image Hosted by ImageShack.us
Er staat een file op de I4 net waar de afslag naar de Florida Mall begint… we rijden er dus lekker langs. Niet veel later parkeren we de auto voor de deur van Footlocker.

Image Hosted by ImageShack.us
Voor de ingang staat “Big Yellow Taxi” kon het niet laten deze even met de Iphone op de foto te zetten..

We lopen rond half één eerst even bij Five Guys langs, daarna gaan we de Mall rond, en we landen bij Lens Crafters kijken of mijn bril al klaar is. Het is er druk maar na even te hebben gewacht zijn we aan de beurt. De bril is klaar, echter de bril wordt eerst nog gesteld op mijn ogen, achter oren, en op mijn neus.. Tijdens dit proces staan Pieter & Petra in eens naast ons.. Het wordt een gezellige boel, en het levert voor mij een Pieter een afgeprijsd flesje met cleaner en een bijbehorend doekje op… slechts 2 dollar. Dan besluiten we even met ons vieren bij te kletsen bij Starbucks, een tafel van 4 is vrij. Pieter en ik gaan alvast zitten, de meiden komen niet veel later met het drinken.. We besluiten morgen gezamenlijk de Black Point Wildlife Drive te gaan doen met één auto, en daarna door te rijden naar het Manatee Observation Deck. Dan gaat ieder zijn weg, Mandy slaagt heel goed bij Gap.. 3 broeken, 4 truien, en 3 shirts… Dan rijden we terug naar huis, en onderweg valt de onvermijdelijke vraag waar eten.. we

Image Hosted by ImageShack.us

Het wordt Kobe, wederom de Filet Mignon… wanneer we weer in de auto stappen krijg ik een SMS-je.. Of we vanavond thuis zijn, Kim en Heleen willen even de villa zien.. Ze komen pas na negen uur, ze zijn eerst nog bij SeaWorld..

Dan rijden we nog even langs de Publix, halen wat eetbaars voor morgen, want morgen op de Wilddrive ( Merritt Island ) zit niet veel aan restaurants .. Dan komen Kim en Heleen binnen, het is weer gezellig, we kletsen honderduit ..

Image Hosted by ImageShack.us
Tussendoor maak ik een lekkere beker ijs voor ons vieren.. tegen half één wordt het dan echt tijd om afscheid te nemen.. morgen weer vroeg op.. Het was weer een hele leuke dag !! Tot morgen !!

We doen lekker rustig aan vandaag, het is tegen een uur of half negen, dat we uit bed stappen. Even douchen en dan naar de Publix, we halen ontbijt en nemen biefstuk met champions mee voor de avond.. We hebben een relax dag, na het ontbijt lezen we wat op…
Een kort nachtje, nadat Kim en Heleen naar huis gingen zijn er naar bed gegaan, we stonden rond 07:00u op, sjemig dat is vroeg, echter slapen wilde niet meer.. We ontbijten relaxed onder de lanai, en daarna springen we één voor één onder de douche. Vandaag staat op het programma,…