2013-05-06T09:10:28+00:00maandag 22 april 2013|

Dag 14: Regen in de Sunshine State

Vandaag staan we op met mooi weer, tegen half negen liggen we al in de pool. De hottub staat al aan kunnen we na het zwemmen een kwartiertje in de tub. Af en toe een wolkje en meesten tijds de zon, dat is lekker de dag beginnen. Ik ga uit het zwembad, maak twee bekers Orange Jus, en pak twee yoghurtjes voor Mandy en mij. Deze eten/drinken we lekker in de hottub op, het echte vakantie gevoel.. tegen een uur of half elf gaan we douchen. Wanneer we aangejurkt zijn rijden we eerst even langs de CVS voor wat boodschappen, en daarna door naar de Walmart, ik moet wat terug brengen en Mandy wil daar nog even langs om het één en ander te kopen voor thuis.
Dan rijden we door naar de Florida Mall. Het weer betrekt snel en het wordt weer grauwer, de morgen hebben we in ieder geval goed besteed.

We parkeren bij de zijkant van de Sears vlakbij de ingang, en komen via de Sears de Mall in, we lopen rustig naar Zales, daar halen we de ring van Mandy op, deze is gerepareerd en ziet er weer uit als nieuw. Mandy is er weel helemaal happy mee, dan lopen we naar het food court, en nemen we beiden een Little Hamburger met één friet voor beiden. Hmm hij is weer heerlijk… daarna lopen we de mall in. Bij Old Navy vind ik twee leuke T-shirts, en bij Macy’s vind ik een leuk t-Shirt en korte broek beiden van O’neill. Mandy slaagt bij Abercrombie & Fitch.. daarna nemen we wat te drinken bij Starbucks. Tegen half Vijf lopen we via Sears naar de uitgang..

Image Hosted by ImageShack.us
Helaas regent het, ik maak van mijn Old Navy tas even een jasje, en haal de auto op. Deze staat toch vlakbij… en niet veel later sta ik bij de laad en los ingang van Sears om Mandy op te pikken. Mandy stapt droog in 😉

Image Hosted by ImageShack.us
Onderweg is het gestopt met zachtjes regen zeg, het komt met bakken uit de lucht. Aan de overkant zien we twee auto op elkaar, ik hou toch wat meer afstand. Eenmaal weer thuis aangekomen maken we wat te eten, en lezen wat bij op internet…

Image Hosted by ImageShack.us
Daarna rijden we richting Joke en Gerrit, we komen er tegen half acht aan Pieter en Petra zijn er al, ik parkeer de Dodge er maar voor. En zo komt het dat er drie witte Dodges op de oprit staan, precies dezelfde modellen in exact dezelfde kleur best wel uniek lijkt me.

Image Hosted by ImageShack.us
Eenmaal binnen is het gezellig, we vieren de 24e verjaardag van Joke :-), er komt taart en koffie op tafel. We kletsen over de afgelopen weken, we krijgen nog een rondleiding door de villa, PRACHTIG, mooi van binnen, heerlijk zwembad met hottub, volgens Joke en Gerrit de hele dag de zon. Dat laatste geloof ik niet want het regende terwijl wij onder de Lanai zaten. De tijd vliegt voorbij, en Pieter en Petra zijn al eerder vertrokken omdat ze de laatste dingetjes nog moeten inpakken. Wij verlaten Joke en Gerrit zo rond half twaalf.. Ik maak het verslag .. en het is weer tijd om naar bed te gaan..

Tot Morgen

De dag begint lekker, we waren de regen van gisteren gewend dus stonden we op met een joggingbroek aan, lekker met een ontbijtje en de ipad onder de Lanai. Gelukkig kwam de zon om de hoek zeilen, en zag de wereld er heel anders uit... We maken gebruik van het…
Het uitslapen lukt steeds beter, het is even voor achten wanneer we uit bed stappen, dat is lekker. Vandaag beginnen we rustig aan, ik neem een duik en Mandy gaat even Facetimen met haar Moeder. Terwijl ik in de Hottub zit en in het bos staar overdenk ik de vakantie,…

19 Comments

 1. Jacqueline 22 april 2013 van 07:25 - Antwoorden

  Een shop dagje is altijd heerlijk en in de Florida Mall maakt het niet uit of het met bakken uit de lucht komt vallen. 😀

 2. Sonja 22 april 2013 van 07:48 - Antwoorden

  Creatief met plastic. Leuk zo’n zelfgemaakte regenponcho 😉
  Ook dat is Florida natuurlijk, de regen die met bakken naar beneden komt. Maar gelukkig hebben jullie de dag nuttig besteed en wat een gezellige afsluiter van de dag zo met z’n allen aan de koffie met wat lekkers.

 3. kimmie 22 april 2013 van 08:18 - Antwoorden

  Heerlijk hoor en een daggie regen mag de pret niet drukken… heerlijk relaxen en shoppen en met tasjes weg helemaal top… Hier zijn ze vandaag nog even aan het de-icen op Schiphol.

  Geniet nog

 4. Annette 22 april 2013 van 08:49 - Antwoorden

  Was weer een Gezellig weekend,HEERLIJK op die regen na dan…maar dat is ook weer goed opgelost.

 5. Yvonne en Rob 22 april 2013 van 08:57 - Antwoorden

  Jammer van die bui, maar dat heb je goed opgelost. Ziet er gezellig uit bij Gerrit en Joke, lekker aan de borrel met z’n allen en taart natuurlijk.
  Altijd wel voorzichtig rijden met die stortbuien, je ziet inderdaad de ene na de andere in de vangrail hangen met zo’n hoosbui.
  Enjoy!
  Grtz.Yvonne

 6. Saskia 22 april 2013 van 08:59 - Antwoorden

  Hahaha wat ben jij een gentleman Rick, nice poncho!! Ennuh die Gerrit kan het maar weer niet laten om zijn kopje voor Joke te houden terwijl het haar feestje is…..
  Have Fun!!

 7. Een heerlijke dag hebben jullie weer gehad, die jullie goed hebben besteed.
  Eerst s’ochtends met de zon erbij heerlijk in de hottub gezeten en s’ middags met het mindere weer relaxed geshopt in de Florida Mall.
  Gezellig s’avonds de verjaardag van Joke alvast gevierd, leuke foto van jullie allen.

  Veel plezier verder.

 8. Anita 22 april 2013 van 10:26 - Antwoorden

  Crea Bea, haha.

 9. Alberdina, Frits en Quillian 22 april 2013 van 11:13 - Antwoorden

  Goedbedoelend dagje en wat kan je beter doen dan shoppen als het regent? Gezellig zo joke d’r verjaardag vieren met z’n alle.

 10. Mariska 22 april 2013 van 12:44 - Antwoorden

  Gezellig zo’n feestje! Leuk!

 11. Ryan en Hannah 22 april 2013 van 15:36 - Antwoorden

  Heerlijke dag! Maar inderdaad, die regen! Dat ongeluk zagen wij ook, op weg naar de outlets. Wij reden aan de kant van de weg waar het gebeurd was 😉

  Een feestje als afsluiter, wat wil je nog meer!

 12. Shamugirl2013 22 april 2013 van 17:42 - Antwoorden

  Superdag weer, gezellig shoppen en daarna met vrienden samen, wat wil je nog meer.

 13. Esther2013 22 april 2013 van 19:12 - Antwoorden

  Leuk dat jullie elkaar allemaal opzoeken daar, het ziet er heel gezellig uit!!
  Dat dagje regen is goed besteed met shoppen, dus absoluut geen verloren dag.
  Veel plezier!

 14. Hans 22 april 2013 van 19:34 - Antwoorden

  Dag mooi begonnen met de hot tub, daarna een lekker shopdagje en een leuke afsluiter met een mini Florida meeting van de 3 musketiers of Dodge’s, ik weet het niet?

 15. Patrice 22 april 2013 van 20:01 - Antwoorden

  Balen dat het weer even niet meewerkt. Maar jullie slaan je er goed doorheen. Al met al weer een goed gevulde dag met Hollandse gezelligheid in the Floridian rain als afsluiter.

 16. Cindy 22 april 2013 van 21:32 - Antwoorden

  Grappig die auto’s haha! En goed gedaan, lekker shoppen als het regent, het beste wat je kan doen. Hopelijk snel een weersverbetering.

 17. 2theUSA 22 april 2013 van 22:36 - Antwoorden

  Jullie hebben toch wel de goede auto meegenomen…..

 18. Marja 23 april 2013 van 12:05 - Antwoorden

  Wat een geweldige shirts verkopen ze bij Old Navy, en zo multi functioneel zeg!
  Gezellig zo’n oprit vol ijzer in dezelfde kleur, lijkt wel of er gedeald wordt…

 19. Pieter en Petra 23 april 2013 van 21:41 - Antwoorden

  Desondanks de regenachtige dag, toch weer een mooi verslag 😉

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com