Omdat Tropical Storm Nicole ergens in de avond aan land komt besluiten we ons eerst even te douchen en daarna wat boodschappen in huis te halen. We rijden naar de nieuwe Publix aan de 27 vlakbij Tuscan Ridge…

IMG 0966b De zon laat zich niet meer zien, is alleen maar bewolking. We halen boodschappen, in ieder geval eten voor vanavond en morgenavond, vullen water en andere zaken aan en daarna rijden we weer naar huis.

IMG 0972b We besluiten deze dag in afwachting van Nicole te gaan shoppen in de Florida Mall, lekker droog in ieder geval.

IMG 0974b De oude ingang waar ooit de foodcourt zat herken ik niet eens meer, er zijn ook nieuwe winkels. We lopen Wim en Hannie tegen het lijf, kletsen even over de dag van morgen, we zouden gaan Bowlen… Afwachten wat dat wordt, we houden contact.

IMG 0984b We lopen op ons gemak de door de Mall, ik slaag bij Macy voor 4 x 511 Levi’s daar 30 % vanaf en nog eens 10 % je kent het wel… een koopje.

IMG 0968b Mandy en ik kijken bij de Crocs, .. maar slagen niet in de rijen rijen Crocs..

IMG 0983b De Mall is wel heel mooi geworden, ben je een paar jaar niet geweest zie je de veranderingen wel.

Kerst Hier kan je met de kerstman op de foto gaan, dit al zover voor kerst, de gehele periode leeft hier echt.

IMG 0986b Natuurlijk struinen we door de Apple Store, altijd leuk.

IMG 0985b Wat later in de middag rijden we ons gemak naar huis, het rijdt prima maar er zijn wel buien. Maar niet meer als ‘gewone buien.

IMG 0998b Eenmaal thuis zetten we hottub aan, en genieten zo nog even. In de avond eten we thuis, geen zin om ergens heen te rijden. In de avond volgen we een beetje wat Tropical Storm Nicole gaat doen.

StormNicoleb Nicole moet rond 01:00u s’nachts voorbij Orlando zijn zoals het er nu uitziet.

Stormsurgeb Het water level kan op de hard-roze plekken behoorlijk zijn, met name de oostkust van Florida.
“Storm surge is the abnormal rise in seawater level during a storm”

IMG 1005b In de avond kijken we af en toe the Weather Channel, nu tegen 23:30 regent het echt behoorlijk, de storm valt mee. Morgen kijken we weer verder.

We gaan een dagje naar de westkust van Florida om te eindigen bij Bubba Gump Shrimp Co op de John's Pass Village. Maar we beginnen de rit naar Tarpon Springs, een rit op de cruise control. Na anderhalf uur parkeren we de auto bij het begin van de Sponge Docks.…
Wanneer we wakker worden is de tropische storm voorbij Davenport, we hebben vandaag nog het staartje regen en wat wind. De zon laat zich niet zien, we zijn toch maar gezegend om hier ons 33 jaar jubileum te vieren en dat 3 weken lang 🙂 Ja toch. We nemen even…