Vandaag stond als een relax-dag, …dat doen we dan ook, in de ochtend draait Mandy twee wassen weg, daarna lopen we even in een stukje Village.

Collage In de village zijn ze bezig halloween op te tuigen, in de middag eten we wat bij een restaurant op het resort. Het eten is weer goed, zoals overal wel in Kroatië!

IMG 3329bIn de middag besluiten we om de The Shawshank Redemption te kijken in de caravan nu het weer in de middag betrekt. Bank-hangen, wat drinken en een waanzinnig goede film.

ShawshankRedemption De film hebben we jaren geleden gezien, maar eigenlijk compleet vergeten, tot mijn collega er weer eens over sprak een maand of wat geleden. Wat een film!!!

IMG 3336b De avond is vanonder de luifel niet verkeerd ingegaan. Ook lekker zo’n relax-dag!

Morgen willen we naar het KRKA National Park, tickets voor de bus van 10:00u hebben we al.
Wandelschoenen aan en hopelijk weer wat mooi weer morgen, en anders gaan we woensdag nog een keer. Dit willen echt zien met mooi weer!

Omdat het rustig toeren door het binnenland van Kroatië is, besluiten we om vandaag naar de Izvor Cetina te rijden, een prachtige spring, hier begint de 100 kilometer lange Cetina rivier. Het is rond 09:00 wanneer we van Camping Solaris naar Cetina rijden een kleine 70 kilometer door het binnenland…
Buiten de Plitvice meren staat het Krka National Park op ons lijstje geel gearceerd. We hebben hier wat foto's van gezien online en waren verkocht, wel zegt men... doe eerst Krka National Park en dan pas de Plitvice meren en niet andersom. | Mandy en ik hebben tickets voor entree…