We worden rond 08:00 uur wakker, en we doen het standaard ritueel zo ongeveer, ik zet de laptops klaar, en Mandy maakt koffie.

Het is een lekker begin van de ochtend, we hebben weer lol van de reacties, lezen wat nieuws sites en zwemmen daarna lekker in het zwembad. Vandaag gaan we niet veel  doen.  We gaan rond 11:00 pas naar de Publix we zijn lui, moet kunnen ja toch.. We halen vers brood en Kipfilet als Opsnit, kaas en Salami hadden we nog van gisteren.  Als we thuiskomen zetten we alles lekker op tafel, we zullen het maar brunchen, want we eten pas rond 11:30.

Na het eten ga ik wat geinigs doen, ik had dit jaar iemand van het USA Forum, een Suburban zien starten met zijn afstands bediening waar je ook de deuren mee opent. Kan dit ook met de Tahoe ???

Ja…. dat kan, kijk maar naar het 20 seconden durende filmpje, wat ik ervan heb gemaakt. Er zit echt niemand in de auto dit werkt echt !!!

Mandy, heeft de bediening van de remote gedaan, ik de camera, geinig of niet ??

Daarna hebben we wel een Missie, we moeten tickets voor gatorland ophalen welke ik via Undercover toerist had gekocht, en nu ergens klaar liggen.. We moeten naar een UPS office op de Kirkman Road.. Tomtom brengt ons zo voor de  deur, ik parkeer de auto en loop er heen.

Gatorland tickets

De man aan de balie is erg vriendelijk en vraagt gebiedende wijs om een identificatie met foto, een rijbewijs voldoet, en…. een creditcard waarmee de tickets zijn betaald als verificatie. Ik heb een ACM Wallet en daar zitten al mijn passen in, ook mijn rijbewijs.

ACM Wallet

Je drukt op het goede knopje en je pas komt naar buiten. Ik leg mijn Visa kaart neer, nee die is niet goed. Mijn andere Visa… nee ook niet. Ik leg mijn American Express neer, nee hoor die is het ook niet. Nou dat moet wel want andere passen heb ik niet. Helaas, zegt de UPS man de tickets zijn echt betaald met een ‘andere’ pas.
Opeens weet ik het, de fout zit bij mijn gefraudeerde Visa kaart vlak voor de vakantie. Daar heb ik nu een andere visacard voor, ik dacht dat ik thuis goed gekeken had of er betalingen waren gedaan met deze pas.

Ik zeg hem de laatste vier nummers van mijn oude pas…  in de hoop de man te overtuigen…

Ik moet echt even vragen hoe dit op te lossen zegt de man… Even later is het geen enkel probleem, op alle passen staat mijn naam, ook op mijn rijbewijs.
Ze nemen wel aan dat het goed zit… zo zegt de man…

Mandy zag de bui al hangen, maar gelukkig showt ze de enveloppe..
We hebben ze

Dan gaan we naar de Festival Bay Mall, het is nu al tegen 15:00 uur, en we stappen bij  Outdoor World naar binnen, wat een mega zaak is dit toch, we struinen hier best lang doorheen.  We zien pistolen, Geweren, en rijen en rijen hengels. Mandy showt nog een camouflage pet:

Camouflage

Ik ze mezelf niet zo snel op jacht gaan, maar er is heel veel animo vandaag in deze winkel. Voor de vitrine bij de geweren en pistolen moet je echt een nummer trekken. We zijn wel eens in deze winkel geweest, en toen was er geen kip te zien.

bommen en granaten

Mandy ben ik uit het oog verloren in Outdoor World, in eens hoor ik … ik ben hier, Zie ik haar zitten in een gave tent.. We lachen wat en gaan deze winkel uit.
De Festival Bay Mall is erg leeg. Dat lossen ze op de voor de lege winkels doeken op te hangen waardoor het nog wat lijkt.

Doeken

Ik vind dat deze Mall best meer verdiend, het entree is mooi, de Mall is fraai, het komt maar niet van de grond. We  komen in een winkel, met de naam BCBG MAX AZRIA waar Mandy drie hele leuke blouses scoort . Stevig afgeprijsd van 100 dollar nu 19,- dollar  ook een hele mooie kwaliteit stof. Ze is er blij mee nadat ze ongeveer 15 blouses heeft gepast…

Drie  Blousen

Daarna gaan we eten bij FuddRuckers, vreemde naam prima Hamburgers.
Je spreekt het uit als FOEDRUCKERS zo leert navraag.

FuddRuckers

Na het eten gaan we eerst nog even langs Ron Johns surf shop, en daarna gaan we op huis aan, en rond 18:30 zijn we thuis. We drinken een bakkie koffie, lezen wat op internet, en Jasper vraagt na een half uurtje of ik wil tafeltennissen. Nou prima :

tennis
Helaas verlies ik met 2-1 morgen beter, het was me ook te warm in de game-room.
Na het tafeltennis gaan we lekker afkoelen in het zwembad, we gooien met een balletje. Mandy strijkt de was weg.

zwemmen1

Zo is er weer een dag voorbij, maar wel lekker relaxed.
Morgenochtend is het vroeg op…..  zo rond 6:00 uur want we worden om 8:00 uur in het plaatsje Christmas verwacht, voor een Airboat Ride over de St Johns River. Deze tour duurt ongeveer 90 minuten en we leggen rond de  40 mijl af.

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 13, de muziek is van Abbey Lincoln.

Tot Morgen.

We worden vandaag om 08:00 uur wakker, en ik start de laptops op en Mandy zet koffie.  Ik zet de laptops weer buiten, op onze ligbedjes lezen we als eerste de reacties.  Eén van de leukste momenten in de ochtend. Wat vragen beantwoorden, soms niet direct de volgende dag, maar…
Vandaag staan we heel vroeg op, we hebben wel vakantie maar soms kan het niet anders. In een eerder gesprek met John van de Airboat, blijkt dat we echt vroeg weg moeten om er een onvergetelijke dag van te maken. Zijn voorstel is om tegen acht uur te vertrekken, wil…