2017-01-16T06:43:15+00:00zondag 29 september 2013|

Dag 13: Relaxen en Florida Mall

We waren vandaag van plan een relaxdag te houden, we beginnen met een heerlijk Amerikaans ontbijtje van Crackerbarrel. Een lekkere ondergrond voor de dag 🙂

We houden rust bij de pool dus had ik de hottub lekker warmgestookt, we maken veel gebruik van de het zwembad, in de ochtend is er een lekker waterig zonnetje.. De Ereaders worden gebruikt, tussendoor zit ik al mijn derde boek van John Grisham, na de ‘Afperser’ en ‘Vergiffenis’, ben ik nu begonnen aan het ‘Het proces’ ook deze begint meteen goed. Ik hoop dat dit boek op het geweldige niveau komt van de Afperser.. deze heb ik nauwelijks neer kunnen leggen.

ee2

Karenians genieten ziet er ongeveer zo uit, het is niet super zonnig maar het is wel warm..
We houden dit zo vol tot een uur of drie, Mandy Facetimed nog met het thuisfront, daarna kijken we elkaar even aan van… gaan we nog wat doen? We besluiten om naar de Florida Mall toe te rijden, we parkeren bij Sears en staan eigenlijk drie auto’s van de ingang.

Five G
We lopen eerst even langs Lens Crafters voor een zonnebril op sterkte, mijn gegevens hebben ze nog dus is het maken en stellen een appeltje eitje, het wordt een Ray-Ban, en de lenzen zijn als het goed is al om achtuur klaar. De 30% korting gaat van zowel het montuur als de multifocale polarized glazen. Ik moet nog een keer met de bril voor de computer zitten, de plek van multifocaal wordt uitgemeten..
We betalen $409 dollar voor de complete set, en vanavond al klaar.

Daarna lopen we richting de foodcourt, daar nemen we een five Guys Little Burger met één patat voor ons tweeën. Onze eerste Five Guys deze vakantie fout huh? Het is gezellig druk, maar er zijn ook nog vele tafels vrij…

2
Na de Hamburger lopen we op ons gemak de Mall door, in de Apple Store kijken we even bij de Iphone’s ze zijn een heel stuk lichter en groter dan onze 4’s. De icoontjes lijken een beetje op Donald Duck, het loopt wel heel soepel.. ik ben nog niet om. Voor de deur van de Microsoft Store staat een Xbox met een flinke tv buiten de mensen te vermaken met Games.. Een entertainer vraagt mensen mee te doen met een spel waarmee je met dansbewegingen punten verzameld.. Het ziet er gezellig uit, we blijven even kijken en lopen daarna door naar de M&M Store. Wanneer we tegen achtuur bij Lens Crafters aankomen zijn ze klaar met de bril, hij wordt nog afgesteld, en we zijn klaar.. We rijden nog even voor Nick langs de Best Buy, en kopen wat hij graag wilde. Later in de avond rijden we terug naar Tuscan Hills, op de terug weg, rijden we over de 192 en stoppen even voor een ijsje…. heerlijk!

Bij thuiskomst maak ik de blog even, en dan gaan we nog even relaxen, weer een heerlijke florida dag voorbij!!

Tot morgen!

We beginnen de dag relaxed, ik drink mijn thee en jus d'orange lekker in de hottub, dat is nog eens wakker worden. Dit ga je missen wanneer je weer thuis bent, ik heb de afgelopen jaren al zo vaak in deze hottub gezeten, en vele heerlijke uurtjes in het bos getuurd.…
Vandaag is onze laatste dag in Fort Myers Beach, we zijn vroeg wakker, we hoeven ons niet te haasten van Philip. Er zijn geen gasten voor ons huisje dus neem de tijd vandaag. We mogen de auto ook weer laten staan net als vorig jaar. Ik loop toch even naar…

12 Comments

 1. Yvonne 29 september 2013 van 07:41 - Antwoorden

  Wat een heerlijke relax dag, die is weer binnen!
  Wat is het lekker rustig op de foodcourt, dat zie je niet veel. Wel apart hoor, even in 1 dag een zonnebril op sterkte, moet je hier in NL een week op wachten.
  Met die Iphone misschien nog even wachten tot de 5s uit komt, die kan 4G aan n.l.
  Enjoy!
  Grtz.Yvonne

 2. Ronald 29 september 2013 van 09:14 - Antwoorden

  NIets mis mee zo’n rustig dagje, toch ?
  En als afsluiting nog een ijsje bij de Twistee Treat aan de 192, wat wil je nog meer.

  Gr. Ronald
  .

 3. Eric 29 september 2013 van 10:18 - Antwoorden

  En nog spannende boeken erbij ook, lekker!
  Ga zo door 😉

 4. Mariska 29 september 2013 van 11:10 - Antwoorden

  Wat een lekkere dag hebben jullie nog gehad in Fort Myers en daarna een echte mooie Florida dag, TOP!

 5. Sonja 29 september 2013 van 11:51 - Antwoorden

  Heerlijk zo’n relaxdag en dat gecombineerd met de Florida Mall. Vakantie ten top.

 6. Patrick Lemmens 29 september 2013 van 12:05 - Antwoorden

  Zwemmen, shoppen en een lekkere burger. Er zijn vervelendere dingen om te doen 🙂

 7. Twinmom1995 29 september 2013 van 12:28 - Antwoorden

  Wat een heerlijke dag, het zou zo maar een dag van ons geweest kunnen zijn maar dan wel ergens anders een ijsje want wij vonden het daar niet bijzonder.

 8. Heleen 29 september 2013 van 14:41 - Antwoorden

  Wat is dat toch met die Twistee treat. Een superdagje goed besteed. En de brillenboeren hier hebben het maar druk met die Hollanders. See ya soon.

 9. Gerrit en Joke 29 september 2013 van 16:09 - Antwoorden

  Kijk dit is zo dag waar wij ook wel van houden houd dit vol Rick en Mandy

  Groet
  Joke en Gerrit

 10. Jacky 29 september 2013 van 18:17 - Antwoorden

  Dat zijn toch superdagen heeee, geniet…xxxJacky

 11. 2theUSA 29 september 2013 van 21:17 - Antwoorden

  Een heerlijke Florida vakantiedag!

 12. Sjon en Bianca 29 september 2013 van 23:31 - Antwoorden

  Lekker zo’ n rust dagje……

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com