We doen lekker rustig aan vandaag, het is tegen een uur of half negen, dat we uit bed stappen. Even douchen en dan naar de Publix, we halen ontbijt en nemen biefstuk met champions mee voor de avond.. We hebben een relax dag, na het ontbijt lezen we wat op de ligbedjes bij de pool, het zonnetje is weer heerlijk.. Zo blijven we lekker lummelen tot een uur of half twee. We douchen ons weer en hebben toch zin om iets te doen, we rijden naar Lake Louisa State Park. Het is vlak bij ons huis aan de highway 27..

Lake Louisa State Park
Het State Park heeft verschillen de parkeerplekken, we rijden ze allemaal even af.. de weg is vol met heuvels… de wolken grillig.

Lake Louisa State Park
We rijden helemaal naar achteren daar is Lake Louisa, het is een mooie wijdse omgeving.

Lake Louisa State Park
We rijden langs een aantal van die kleine meertjes, door de grillige lucht is er ook mooie spiegeling op het water..

Lake Louisa State Park
Zelfs de wegen over het State Park zijn gaaf..

Lake Louisa State Park
We zien mensen met een kayak in de weer, op één van de meertjes..
Dan rijden we tegen halfvijf weer terug naar huis, Mandy maakt de biefstuk en aardappelschijfjes klaar.. Tegen zessen vertrekken we naar Seaworld, we komen speciaal voor Shamu Rocks.. Daar zien we Pieter, Petra, Kim en Heleen..

Seaworld Shamu Rocks
Een van de presentatoren in close up..

Seaworld Shamu Rocks
De dame mag dan zekers niet ontbreken !
De show is weer top, eigenlijk is de avondshow het mooist… vind ik dan!

Na de show kletsen we nog even na met Kim, Heleen, Pieter en Petra..en gezamelijk lopen we ver na de show naar buiten. De parkeerplaats is dan al grotendeels leeg gelopen. Thuis begin ik aan het blog, Mandy pakt de Ipad…… wanneer ik klaar ben, worden de ogen zwaar.. Tot morgen.

We zijn laat wakker zo rond 8:30u, we pakken de koffer weer in, drinken nog een bakkie koffie, en daarna gooien we alle spullen in de auto, en gaan ergens in de buurt ontbijten. Daarna rijden we naar..Lovers Key State Park. Daar zetten we de auto neer, en slenteren over…
We staan zo rond halfnegen op, ontbijten wat, en lezen de leuke reacties op het blog.. Wat zijn er op Fort Myers een hoop leuke reacties geweest, moet ook zeggen Beach N Place was ook erg fraai.. Dan gaan we lekker op het pooldeck wat zonnen en relaxen, we hebben…