We staan tegen een uur of acht op, het is al heerlijk buiten. Op het pooldeck zetten we ons ontbijtjes klaar, genietend van het uitzicht eten we deze op. Wat is het toch lekker hier, in opperste beste stemming trekken we onze zwemkleding aan en nemen een plonsen in het zwembad.. Het is weer goed vol te houden, had ik al eens gezegd dat ik hier wel aan zou kunnen wennen?…. Tegen een uur elf gaan we lekker douchen, genieten nog van een verse orange jus op het pooldeck. Tegen 12:00u gaan we naar Pieter & Petra, we gaan met ons vieren naar Epcot..
20minuten later staan we bij ze voor de deur, we besluiten om meteen door te rijden naar Epcot.. We rijden de 192 af, en draaien de Sherberth Road op, dat rijdt lekker relaxed het Disney terrein op. We parkeren bij Epcot, en lopen naar de ingang, het is gezellig druk als je voor de Flower & Garden Festival komt en niet overal in wilt. Voor de attracties zijn wel wachtrijen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het Flower & Garden Festival is weer prachtig aangelegd, wat stopt Disney er een energie in echt heel fraai weer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Natuurlijk gaan we even de vlindertuin in, er vliegen weer mooie exemplaren rond.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De meesten hebben geen zin op de camera te wachten, het is een kwestie van een beetje geduld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hele fraaie start van de Flower & Garden Festival.. het is alweer genieten!
Deze is voor Anita ze is jarig vandaag !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen rechtsom via Engeland richting Frankrijk, we zien de Eiffeltoren voor de tweede keer dit jaar, alleen deze is iets kleiner :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Disney heeft weer zijn best gedaan, Belle en het Beest staan er prachtig bij, mooi geknipt.. het blijft enorm mooi om te zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lady en de Vagebond hebben een prachtige plek, we bewonderen de Disney characters…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we langs lopen is het net of Woody zijn hoed even op en af zet voor ons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hi, ho! Een van de zeven dwergen heeft er duidelijk zin in vandaag, heel vrolijk kijkt hij voor zich uit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sneeuwwitje, staat er prachtig bij, het is een feestje om te zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij de Lion King wordt de geboorte van Simba gevierd… Simba kijkt wat ongemakkelijk naar beneden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Goofy wil duidelijk scoren bij de dames, Katrien is echt wel onder de indruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat zou Disney zijn zonder Pluto, Mickey en Minnie.. zo horen ze in ieder geval in ons dagverslag :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Buzz Lightyear staat er ook weer prachtig bij, net als Woody doet hij zijn uiterste best om iedere bezoeker te begroeten. Wij gaan tegen halfzes wat eten bij Umbrella Restaurant, een flesje water erbij is geen overbodige luxe, het is warm met ruim 89 °F. We klagen niet natuurlijk :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Terwijl de zon overigens in Disney stijl ondergaat, zijn er bootjes in de weer voor het vuurwerk van vanavond, het is windstil. Dat beloofd een mooie IllumiNations te worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wij zoeken een plek voor de avond tussen Mexico en Noorwegen in, en wachten geduldig op IllumiNations: Reflections of Earth .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat wil je nog meer vuur, water, projectie en natuurlijk vuurwerk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het vuurwerk is weer prachtig, we genieten met volle teugen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het prachtige vuurwerk, de fonteinen, opengaande bol, wow… tegen het einde hoor je het publiek reageren met applause en vreugde kreten.. Het was weer fantastisch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan lopen we naar de uitgang, het is laat als we richting de auto lopen. We rijden weer via de Sherberth Road terug naar de villa van Pieter & Petra. We zetten hen voor de deur af, nemen afscheid en rijden door naar Sandy Ridge.. Wat een topdag…

We hebben deze dag als shopdag staan, de Premium heeft 20% extra korting, we blijven nederlanders.. Eerst wat eten en drinken, en om half tien rijden we naar de Premium Outlets aan de International Drive.. Het is nog hartstikke rustig op de parkeerplaats, we komen even voor tienen aan. We…
Het is halfacht als we uit bed stappen, ik bekijk de foto's van Epcot en maak het dagverslag.. Daarna lezen we wat op internet, doen we relaxed.. We hebben al een vroege vogel achter het huis.. We ontbijten buiten op het pooldeck.. het zwembad lonkt, na het ontbijten kleden we…