Vandaag staat in het teken alles mag niks moet na de geweldige trip van gisteren.. Dat relaxen bevalt ons wel, we beginnen met een heerlijk ontbijt op het pooldeck. De temperatuur is heerlijk, ik zet dan ook alvast de Hottub aan, dan is tie strak heel lekker..

Relax
We maken lekker gebruik van het zwembad, de zon laat zich ook zien.. Dit kunnen we wel even volhouden…

IJs
Rond een uur of één als de zon heet is komt buurvrouw Petra met twee heerlijke ijsschaaltjes met Snickerijs.. Hoe lief en lekker is dat… Rond half drie gaan we douchen we willen een beetje sneupen bij Walmart, en dan daarna lekker eten bij Cracker Barrel..

Halloween
Rond Kwart over zitten we in de auto, … De Walmart maakt zich klaar voor Halloween, we doen beiden een masker op, daar knappen we flink van op!! Er zitten hele gave maskers en pakken bij..

Walmart
We doen natuurlijk ook nog serieus wat boodschappen, het water is op en we hebben graag wat cornflakes in de kast.. Uiteindelijk is het zomaar over vijven als we de Wal mart uitkomen, het regent zachtjes.

Cracker
Het is tijd om wat te eten, dus hop naar Cracker Barrel. Mandy neemt het Haddock Dinner, een mooi stuk witvis..
Ik ga voor de maaltijd salade met kip, die is weer heerlijk en slechts $24 dollar later hebben we goed gegeten inclusief verse Lemonade voor beiden . Wat een land!! ( dan heb ik het nog geen eens over de free refill mbt limonade)

In de avond doen we rustig aan, ……
Morgen een dagje naar mijn hart, heerlijk naar Brevard Zoo, daar zijn we alweer een tijd niet geweest.
Door de tip van Ben gaan we voor slechts $3 per persoon, ( $3 Tuesdays – Every Tuesday in September ) hoe geinig is dat!! Wellicht dat we nog naar het Manatee Deck rijden..

Vandaag belooft een lekkere dag te worden niet al te heet  en weinig tot geen kans op regen, dus hadden we deze dag gekozen om te wandelen. Pieter & Petra komen rond 5 voor 10  aanlopen, we hebben gevulde koelboxen en een super humeur mee. Dan gaan we op weg,…
Vandaag gaan we richting de oostkust van Florida, het doel is Brevard Zoo. Wij zijn hier in het verleden vaak geweest toen we nog een jaarkaart hadden, nu hoorden we van Ben dat je in September kon voor $3.. Een no brainer :-)   Samen met Pieter en Petra gaan…