Na een goede nachtrust en een ontbijtje neem ik mijn antibiotica pil en een pil tegen de hoest. Ik voel me echt 100x beter dan de afgelopen dagen. Het paardenmiddel doet zijn werk goed. Ik stel aan Mandy voor om een rondje om het meertje van Celebration te wandelen en daarna lekker aan het pooldeck te blijven.
Na het douchen rijden we via de 192 naar Celebration, de stoplichten lopen goed vandaag.

Na het parkeren beginnen we met de wandeling om het meertje.

Er staat bij geen wind, het water is dan als een spiegel, het hotel is dan een mooi foto-object.

Een eekhoorn zit ons na te staren vanaf de boom.

We zijn in het midden met zicht op de Celebration Marketstreet.

We zien weinig wildlife vandaag.

We lopen na het rondje nog langs wat winkels in de hoofdstraat.

Daarna lopen we in de richting van fonteinen weer terug naar de auto.

Eenmaal weer thuis blijven we lekker op het pooldeck, ik ben blij dat ik dit alweer heb kunnen doen.

In de avond bestellen we eten bij CrackerBarrel via UberEats… Ik had Meatloaf en Mandy Catfish met de nodige sides. De bezorging en eten waren goed en voor herhaling vatbaar wanneer we er niet meer uitwillen.

In de avond kijken we wat TV, hopelijk trekt mijn herstel zo door. Dat zal top zijn.

Dag 11: De dag dat ik me niet zo lekker voelde, dat kan gebeuren, dus blijven we thuis vandaag. Eigenlijk werd ik steeds wat minder, en hang ik op de bank of in bed.Totaal geen energie bah ! Dag 12: Na weer een belabberde nacht en ochtend op bed zeg…
We hebben echt een hele goede nacht geslapen, het is kwart over zeven wanneer we aan koffie/thee zitten. Het gaat eigenlijk heel goed met me. We besluiten vandaag een fietsdag te doen. De rit start op de parkeerplaats van Lake Hiawatha Preserve. Sharon had als tip gegeven doe dit eens…