Het uitslapen lukt steeds beter, het is even voor achten wanneer we uit bed stappen, dat is lekker. Vandaag beginnen we rustig aan, ik neem een duik en Mandy gaat even Facetimen met haar Moeder. Terwijl ik in de Hottub zit en in het bos staar overdenk ik de vakantie, wat gaan de dagen snel maar wat hebben we het lekker. We doen leuke uitstapjes gecombineerd met lekkere relax-dagen, we voelen ons hier op ons plek. Tegen een uur of halftien ga ik douchen, Mandy is dan al klaar, de planning is om naar Celebration te rijden voor het art festival, dit hebben we vorig jaar ook bezocht, de sfeer is heel leuk, alleen het weer blijkt niet echt mee te werken. Het is bewolkt een beetje grauwig, maar.. het ziet er naar uit dat we het droog houden.

2013 Celebration Art Festival
Wanneer we in de auto zitten krijgt Mandy een SMSje van Petra, wat we gaan doen, we besluiten om gezamenlijk naar Celebration toe te gaan. Wij zijn er wel wat eerder, dus wachten rustig tot ook Pieter en Petra een parkeerplek hebben gevonden. Wanneer we bij elkaar zijn, gaan we eerst rustig ontbijten in de Market Street Café, we nemen alle vier French Toast, ik neem geen koffie maar Orange Jus de rest neemt een bakkie troost. Het smaakt weer heerlijk, leuke setting en prima gezelschap, de dag begint goed..

2013 Celebration Art Festival
Na het eten lopen we eerst om het meertje heen, het lijkt ietsje lichter te worden, we voelen de zon wel maar zien hem niet.

2013 Celebration Art Festival
Ik kan het niet laten deze foto te maken, heb het hotel al vele keren op de foto genomen, maar Celebration blijft voor mij iets bijzonders. Het heeft soms iets surrealistisch, het is soms te netjes en te perfect maar ik vind de huizen, de gebouwen, de omgeving echt geweldig.

2013 Celebration Art Festival
Waar wij wandelen gooit een ander zijn hengel uit, wel opletten op de alligators !!

2013 Celebration Art Festival
Langs de kant groeien prachtige geel gouden bloemen…

2013 Celebration Art Festival
In de bosjes zit een Kardinaal vogeltje wanneer ik hem er echt goed wil fotograferen is tie weg..

2013 Celebration Art Festival
Aan de overkant van het meer heb je een prachtig uitzicht over Celebrations Market Place, je ziet de kraampjes in de verte. Het is ook een klein moment dat de zon zich even laat zien, Disney Magic 🙂

2013 Celebration Art Festival
Voor het hotel staat een pracht kar te blinken in het zwart met chroom, gaaf..

2013 Celebration Art Festival
De kraampjes zelf zijn ook heel gezellig, men laat hier een mooiste handwerken zien in de hoop dat er een koper komt.

2013 Celebration Art Festival
Er is ook een andere vorm van Art, heb even staan kijken enne … ik moet eerlijk zeggen ze kon het wel !!

2013 Celebration Art Festival
Mandy en Petra gaan de andere kant van de Market Place kraampjes bekijken.. wij volgen braaf.

2013 Celebration Art Festival
Het is zowaar even zonnig aan het worden, wij vermaken ons toch wel ..maar een zonnetje helpt, het was van korte duur helaas.

2013 Celebration Art Festival
Wij zijn blijkbaar niet de enigen hier op Celebration het wordt wat drukker, tegen een uur of twee nemen we afscheid van Pieter en Petra, alleen niet voor heel lang we hebben afgesproken rond zes uur bij Kobe. Rond half drie zijn we weer thuis, ik zoek de foto’s van Celebration uit, en ga daarna nog wat lezen. Rond half zes rijden we naar Kobe, Pieter en Petra zijn er al. We moeten zo,n 15 Minuten wachten op een plek, die zijn zo voorbij.. Vervolgens belanden we met andere mensen aan de plaat, het eten is weer lekker, er is zelfs ruimte voor een toetje. Na Kobe nemen we weer afscheid van Pieter en Petra wij rijden naar Down Town Disney.

Image Hosted by ImageShack.us
Bij Down Town Disney parkeren wij de auto vlakbij de ingang van Cirque du Soleil, we hebben al tickets uitgeprint en kunnen om half negen zo naar binnen. We lopen een half uurtje door Down Town en gaan dan naar binnen.. de show is geweldig. De tijd vliegt voorbij en een kleine twee uur later zitten we alweer op weg naar Tuscan Hills. Het is niet druk op de weg dus we zijn er met een 25 Minuten.. Ik schrijf het laatste gedeelte van de dag en begin best moe te worden.

Tot Morgen !!

Rond een uur of half acht zijn we wakker, lekker.. We zijn van plan om het relaxed aan te doen vandaag. Als eerste lezen we de reacties op de blog en vinden de reacties weer erg leuk! We lezen bij de andere blogs wat de anderen hebben uitgespookt, dan gaan…
Vandaag staan we op met mooi weer, tegen half negen liggen we al in de pool. De hottub staat al aan kunnen we na het zwemmen een kwartiertje in de tub. Af en toe een wolkje en meesten tijds de zon, dat is lekker de dag beginnen. Ik ga uit…