We hebben deze dag als shopdag staan, de Premium heeft 20% extra korting, we blijven nederlanders..
Eerst wat eten en drinken, en om half tien rijden we naar de Premium Outlets aan de International Drive..
Het is nog hartstikke rustig op de parkeerplaats, we komen even voor tienen aan.

Premium
We parkeren zowat voor de deur, het is al lekker zonnig, het eerste doel is Levi’s. Ik heb nieuwe spijkerbroeken nodig, ik pas de 511, past perfect als altijd. Compleet met korting ben ik $102,00 kwijt voor drie broeken.. We zijn weer goed bezig 🙂

2014-04-13 10.44.33
Ik vind dit altijd zo’n mooie outlet, we lopen rustig verder terwijl ik wat foto’s maak met de Iphone.
Mandy vind bij Calvin Klein een paar hele leuke dingen, ze is weer goed geslaagd..twee broeken, een mooi shirt, en een prachtig bloesje.

2014-04-13 13.47.36
We kijken ook nog even bij Guess maar daar kan ze nu niet slagen, ze vind dat ze al genoeg heeft..

Five
Tegen half één nemen we een Little Hamburger van de 5 jongens, oef wat zijn ze toch lekker.
Bij Cosmetics Company koopt Mandy een nieuwe Creme van Estee Lauder.. dan houden we het voor gezien en lopen naar de auto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we thuiskomen lonkt het zwembad, het is prachtig weer, een super temperatuur wat willen we nog meer. Het is toch zo lekker een kort broek, T Shirt en slippers aan, ik kan er wel aan wennen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We hebben wat wildlife in de achtertuin, een American Black Vulture, is net geland….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een White Egret is aan het vissen, moet ook gebeuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een Aningha wil zijn vleugels schijnbaar niet nat maken, moet wellicht nog op visite??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wij brengen de middag door op en rond het zwembad, heel dapper slaan we ons er doorheen. Tegen vijfuur krijg ik een berichtje van Pieter waar we gaan eten, we hadden nog geen plannen, dan kunnen we wellicht samen. We spreken af bij Bahama Breeze… eerst nog wat relaxen rond de pool.

Baha
Even over half zeven rijden we naar de 192, wanneer we bij Bahama Breeze aankomen zijn Pieter & Petra er al..
We vinden het leuk om elkaar weer te zien, terwijl we wachten op een tafel die vrij komt, kletsen we elkaars vakantie dingetjes bij.. Een kwartier later kunnen we aan tafel, we hebben een lekkere booth voor 4. Ik kan het niet weerstaan om weer de Paella te bestellen, Pieter doet met me mee, Mandy neemt de zalm en Petra de Coconut Shrimp. Ik krijg een shrimp te proeven van Petra, moet zeggen niet verkeerd!!

Tijdens het eten kletsen we lekker verder, we hebben elkaar wel een beetje gemist 🙂
Morgen gaan we met ons vieren naar Epcot, niet te vroeg, want we willen ook IllumiNations zien, deze begint pas om 21:00u dacht ik.. Na het eten nemen we afscheid en we zien elkaar morgen weer..

Wij rijden nog even naar de Walmart voor wat boodschappen, koffie, brood, en opsnit. Het is alweer half tien eer we weer thuis zijn, we hebben er weer alles uitgehaald.

Tot morgen !!

We zijn weer zo rond half acht wakker, best lekker.. Mandy zet thee en koffie, daarna gaan we even buiten zitten, er gaan luchtballonnen in de verte. We proberen even te Facetimen met Jasper, dat lukt, hij vermaakt zich prima zonder ons en alles gaat goed met hem. Mandy weer…
We staan tegen een uur of acht op, het is al heerlijk buiten. Op het pooldeck zetten we ons ontbijtjes klaar, genietend van het uitzicht eten we deze op. Wat is het toch lekker hier, in opperste beste stemming trekken we onze zwemkleding aan en nemen een plonsen in het…