We zijn  weer vroeg wakker, maar wat maakt het uit het is een hele fraaie zonnige ochtend. Mandy en ik zitten heerlijk op het pooldeck wat bij te lezen op internet. Eigenlijk zijn we een beetje lui,  Dat betekent dat we samen wat gaan ontbijten,  daarna gebruik maken van het zwembad.


Das geen opgave hoor, het is zo’n heerlijke stek!!  Zo brengen we de ochtend lekker door,  af en toe een duik in het zwembad  en af en toe op het zonnebed. Ook zo’n ‘lazy’ ochtend kan soms zo welkom zijn in de vakantie lol!!


Tegen het middag uur rijden we naar de Premium Outlets, voorheen Prime Outlets.


Het is er niet druk,  deze outlet op de Int Drive vinden we mooi om doorheen te slenteren.


Kiezen is al niet makkelijk 501 verschillende tassen maken het er niet makkelijker op 🙂


Zo vermaken we ons wel, heerlijke temperatuur, dus af en toe afkoelen in de winkels!


We eten wat makkelijks op de Food Court…


En of het hier mooi is aangelegd !!


Kom maar met je moeder mee  jongen….LOL.


Wat een leuke ijsco-wagen..


Jasper komt in andere winkels als ons zeg maar….


Zo vermaken we ons de middag shoppend, alle drie hebben wat aankopen gedaan, goed bezig. Einde middag rijden we langs de Champions Gate en eten daar een Jersey Mike  – Philly. Daarna rijden we terug naar huis en… plompen het zwembad in. In de avond spelen we een paar potjes poolbiljart.
Weer een heerlijke dag!

Jasper wilde ook naar de Circle B Bar, nou daar zeggen wij geen nee tegen..  We ontbijten eerst, daarna douchen, wat drinken mee in de koelbox en rond 8:30u zitten we in de auto richting Lakeland. Het is nog rustig op de parkeerplaats als we aankomen, we stappen uit en…
Volgens onze weer-app wordt in de middag wat regen verwacht, dus hebben we besloten om naar Disney Springs te gaan. In de ochtend heerlijk Disney snuiven en de winkels bekijken en in de middag bij Splitsville te bowlen. We rijden vroeg op weg naar Disney Springs! Daar beginnen we bij…