2013-05-06T09:11:47+00:00zaterdag 20 april 2013|

Dag 12: Ontbijt bij Ihop, Aquatica, Premium Outlet en Crave Restaurant..

Rond een uur of half acht zijn we wakker, lekker.. We zijn van plan om het relaxed aan te doen vandaag. Als eerste lezen we de reacties op de blog en vinden de reacties weer erg leuk! We lezen bij de andere blogs wat de anderen hebben uitgespookt, dan gaan we douchen. Na het douchen overleggen wat we gaan doen vandaag.We zijn er snel uit we gaan eerst lekker ontbijten bij Ihop, en daarna naar Aquatica..

Image Hosted by ImageShack.us
Bij Ihop moeten we even een minuut of tien wachten voordat we een tafel krijgen zegt de dame achter een soort lessenaar, echter na vijf minuten zijn we al aan de beurt. We nemen de Breakfast Sampler met Orange Jus, het smaakt weer heerlijk, dit moet je niet elke dag doen.. vermoed ik 🙂

We rekenen af en rijden door naar Aquatica, zwemkleding hebben we al aan, we hoeven alleen nog maar te parkeren. Ik huur een kleine locker, we laten de waardevolle spullen achter in de locker, we hebben zin om eerste even door de River Rapids heen te zeilen. Dus zoeken we snel een plekkie bij een palmboom, claimen twee ligbedjes en gaan het water in.. Het is rustig vandaag, en we vermaken ons heerlijk.. Af en toe is de zon behoorlijk aan het branden. Soms valt er een regendruppel, en vijf minuten later is het wederom prachtig weer. Gelukkig zaten we toch al in het water 🙂 Tegen een uur vier houden we het voor gezien, we gaan hier douchen, trekken schone kleren aan en rijden naar de Premium Outlet bij de Vineland.

Image Hosted by ImageShack.us
Eenmaal bij de Premium Outlet aangekomen zien we dat het best druk is, toch vinden we gemakkelijk een parkeerplek. We halen een Couponbook in de Food Court en wandelen op ons gemakje de Outlet rond.. Bij Ecco kopen we beide een paar schoenen, dat komt goed uit, ze hebben een 50% BOGO deal ( Buy One Get One 50% off ). Voor de rest zijn we eigenlijk al voorzien, maar het blijft leuk om hier te struinen..

Even na zes uur beginnen we toch weer trek te krijgen, we gaan naar Crave Restaurant vlakbij bij de The Mall at Millenia, we nemen een Sushi (The California roll) vooraf, als hoofdgerecht de ‘Crave Real Burgers’. Het smaakt weer erg goed, de burgers zijn echt geweldig.. even na half negen rijden we weer op huis aan. Ik maak het dagverslag, het was een lekkere relaxte dag, daarna ga ik een beetje op internet en we luisteren naar een heerlijk muziekje. Jasper bedankt voor het geweldige Bluetooth speakertje man, we gebruiken hem dagelijks!!

We worden langzaam weer moe tot morgen !!

Het uitslapen lukt steeds beter, het is even voor achten wanneer we uit bed stappen, dat is lekker. Vandaag beginnen we rustig aan, ik neem een duik en Mandy gaat even Facetimen met haar Moeder. Terwijl ik in de Hottub zit en in het bos staar overdenk ik de vakantie,…
Vandaag staat er een Kano trip op ons te wachten, wij willen op een ander deel van de Wekiva rivier varen. De Wekiva rivier is waanzinnig mooi zo hebben we al eens de Rock Springs Run gedaan dit is een zijtak van de Wekiva River.. en de Wekiva River zelf,…

20 Comments

 1. Pieter en Petra 20 april 2013 van 05:24 - Antwoorden

  Ook vandaag hebben jullie toch weer een mooie relaxte dag beleefd, ben er gewoon een beetje jaloers op 😉

  Crave Restaurant en ook Cheesecake Factory staan op ons lijstje voor september, misschien maar alvast een tafel voor 4 personen reserveren ?

  En wat het Bluetooth speakertje betreft, 3x raden wat ik vanavond bij BestBuy heb gekocht 😉

 2. Alfons, Mirijam en Manon 20 april 2013 van 08:32 - Antwoorden

  Lekker dagje zo….moe worden was er weer niet bij 🙂 De familie Teleton is ook in town, kon nog wel eens heel gezellig worden daar. Veel plezier nog!

 3. 2theUSA 20 april 2013 van 09:16 - Antwoorden

  Heerlijk dagje! Dat restaurant schrijven we op, goed om te onthouden.

 4. Ronald 20 april 2013 van 09:40 - Antwoorden

  Lekker dagje weer. En wat zou Florida zijn zonder zo af en toe een bui ?
  De Ihop zijn we nog nooit geweest maar ik gok erop dat het net zo’n vreetschuur ( sorry) is als Golden Coral.

  Veel plezier nog.

  Gr. Ronald

 5. Anita 20 april 2013 van 09:42 - Antwoorden

  Wat een vrolijke vakantie foto’s, genieten met een hoofdletter G.
  Crave is inderdaad een toppertje.
  Gaan jullie Seasons 52 ook proberen, echt een aanrader.

 6. Hans 20 april 2013 van 09:47 - Antwoorden

  Wat een heerlijke dag hebben jullie weer gehad, eerst een lekker ontbijt en dan Aquatica en dan nog een beetje shoppen met een leuke korting.

  Mvg
  Hans & Francisca

 7. Michel en Cariene 20 april 2013 van 09:49 - Antwoorden

  Heb weer genoten van de vrolijke fotos .Crave heb ik nu ook maar aan ons lijstje toegevoegd 😉

 8. Saskia 20 april 2013 van 10:45 - Antwoorden

  Heerlijk zwempark is Aquatice toch, wij gaan dit jaar voor het eerst eens Typhoon Lagoon uitproberen. Tenminste als we er in komen in de top drukte hahaha. Ennuh….Crave helmaal goed, super burgers. Probeer ook de Blackened Salmon eens hmmmmmmm.
  Have Fun!!

 9. Aggie 20 april 2013 van 11:01 - Antwoorden

  Heerlijk relax dagje, dat kun je wel zeggen! Wij willen dit jaar ook een keer een waterpark bezoeken, op verzoek van de jongens.
  En lekker gegeten bij Crave, ik ken het niet, maar het klinkt prima!

  Enjoy!!

 10. Sonja 20 april 2013 van 11:15 - Antwoorden

  Wederom een heerlijke dag. Wat zijn jullie toch goed bezig daar. Ik zit oprecht mee te genieten van alles wat jullie daar doen. En die sushi………mmmmm.

 11. Sunshineman 20 april 2013 van 12:13 - Antwoorden

  Het lijkt wel of jullie je opperbest vermaken 😉 Het regenbuitje was gelukkig van zeer korte duur, zo hoort dat. Nu de nederlandse weergoden nog even vertellen hoe het hoort!

 12. José 20 april 2013 van 12:13 - Antwoorden

  Goed begin van de dag bij Ihop, zoooo lekker daar! Beetje zwemmen, beetje shoppen lekker eten gewoonweg een top vakantie.

 13. Karla 20 april 2013 van 15:33 - Antwoorden

  Lekker zo’n dagje, zeker het ontbijt bij ihop 🙂 voor ons nog een aantal maanden wachten.

 14. arianne 20 april 2013 van 17:00 - Antwoorden

  We zijn helemaal bijgelezen en genoten van de foto’s. Ff lekker wegdromen voor onze eigen vakantie, over 3 maanden! Dus kom maar op met de verhalen en foto’s. Have fun!

 15. Cindy 20 april 2013 van 18:52 - Antwoorden

  Wat een heerlijke relaxte dag, daar heb je vakantie voor! En mmmmmm Ihop, heerlijk!

 16. Yvonne en Rob 20 april 2013 van 20:46 - Antwoorden

  Aquatica is ons favo waterpark, krijg al heimwee als ik de foto’s zie ;-(
  Verder maar lekker relaxen.
  Grtz.Yvonne

 17. Jan Judy 20 april 2013 van 22:32 - Antwoorden

  HEERLIJK MIJN KIDS GESPROKEN EN GEZIEN VIA FACE WAT KAN DAT JE GELUKKIG MAKEN,WAT MAKEN JULLIE WEER VEEL MEE ZEG HET BLIJFT MAAR DOOR GAAN EN ONS MAAR BLIJ MAKEN MET GEWELDIGE FOTO’S BEDANKT LIEVERDS’GENIET VAN IEDER UUR EN ELKE MOMENT DAT JE BENT OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN DE WERELD,EN NATUURLIJK GENIETEN WIJ WEER MEE,KUS PAPA EN MAMA

 18. Michael K.J. van Dijk 21 april 2013 van 16:09 - Antwoorden

  Wanneer gaan jullie emigreren?

 19. MattRob 21 april 2013 van 22:54 - Antwoorden

  Wij vonden het zo’n leuk restaurant, leuke sfeer. Ik heb hetzelfde voorgerecht op, smaakte heerlijk !!

 20. Shamugirl2013 22 april 2013 van 17:55 - Antwoorden

  mmm lekker Burgers. En Crave is idd op het lijstje beland.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com