Rond een uur of half acht zijn we wakker, lekker.. We zijn van plan om het relaxed aan te doen vandaag. Als eerste lezen we de reacties op de blog en vinden de reacties weer erg leuk! We lezen bij de andere blogs wat de anderen hebben uitgespookt, dan gaan we douchen. Na het douchen overleggen wat we gaan doen vandaag.We zijn er snel uit we gaan eerst lekker ontbijten bij Ihop, en daarna naar Aquatica..

Image Hosted by ImageShack.us
Bij Ihop moeten we even een minuut of tien wachten voordat we een tafel krijgen zegt de dame achter een soort lessenaar, echter na vijf minuten zijn we al aan de beurt. We nemen de Breakfast Sampler met Orange Jus, het smaakt weer heerlijk, dit moet je niet elke dag doen.. vermoed ik :-)

We rekenen af en rijden door naar Aquatica, zwemkleding hebben we al aan, we hoeven alleen nog maar te parkeren. Ik huur een kleine locker, we laten de waardevolle spullen achter in de locker, we hebben zin om eerste even door de River Rapids heen te zeilen. Dus zoeken we snel een plekkie bij een palmboom, claimen twee ligbedjes en gaan het water in.. Het is rustig vandaag, en we vermaken ons heerlijk.. Af en toe is de zon behoorlijk aan het branden. Soms valt er een regendruppel, en vijf minuten later is het wederom prachtig weer. Gelukkig zaten we toch al in het water :-) Tegen een uur vier houden we het voor gezien, we gaan hier douchen, trekken schone kleren aan en rijden naar de Premium Outlet bij de Vineland.

Image Hosted by ImageShack.us
Eenmaal bij de Premium Outlet aangekomen zien we dat het best druk is, toch vinden we gemakkelijk een parkeerplek. We halen een Couponbook in de Food Court en wandelen op ons gemakje de Outlet rond.. Bij Ecco kopen we beide een paar schoenen, dat komt goed uit, ze hebben een 50% BOGO deal ( Buy One Get One 50% off ). Voor de rest zijn we eigenlijk al voorzien, maar het blijft leuk om hier te struinen..

Even na zes uur beginnen we toch weer trek te krijgen, we gaan naar Crave Restaurant vlakbij bij de The Mall at Millenia, we nemen een Sushi (The California roll) vooraf, als hoofdgerecht de ‘Crave Real Burgers’. Het smaakt weer erg goed, de burgers zijn echt geweldig.. even na half negen rijden we weer op huis aan. Ik maak het dagverslag, het was een lekkere relaxte dag, daarna ga ik een beetje op internet en we luisteren naar een heerlijk muziekje. Jasper bedankt voor het geweldige Bluetooth speakertje man, we gebruiken hem dagelijks!!

We worden langzaam weer moe tot morgen !!

Vandaag staat er een Kano trip op ons te wachten, wij willen op een ander deel van de Wekiva rivier varen. De Wekiva rivier is waanzinnig mooi zo hebben we al eens de Rock Springs Run gedaan dit is een zijtak van de Wekiva River.. en de Wekiva River zelf,…
Het uitslapen lukt steeds beter, het is even voor achten wanneer we uit bed stappen, dat is lekker. Vandaag beginnen we rustig aan, ik neem een duik en Mandy gaat even Facetimen met haar Moeder. Terwijl ik in de Hottub zit en in het bos staar overdenk ik de vakantie,…