2013-05-08T22:06:26+00:00zaterdag 7 augustus 2010|

Dag 12 : Muffins and more

We worden vandaag om 08:00 uur wakker, en ik start de laptops op en Mandy zet koffie.  Ik zet de laptops weer buiten, op onze ligbedjes lezen we als eerste de reacties.  Eén van de leukste momenten in de ochtend.

Wat vragen beantwoorden, soms niet direct de volgende dag, maar beantwoord ze wel hoor.

@ Jacqueline – Als je naar Frechy’s belt ….  reserveer dan voor 8:30 en meld dat je gehoord hebt dat je een uur gratis krijgt. Dan is dat in orde en zorg dan dat je er niet later bent als 8:30…

@ Patrick – De glijbanen in Aquqatica zijn geweldig. Je moet wel vroeg gaan want de glijbanen zijn eigenlijk alleen goed te doen in de Ochtend vanwege de drukte.

@ Marisa – De Little Toot is een rustige tour met dolfijnen, de Sea Screamer wat meer actie. Jasper vond Sea Screamer leuk, ik vind beide erg leuk!!
De muziek van gisteren was :You And I ( Trentemøller Remix) by Fliur Feat. Pernille Rosendahl.

@ Saskia–  De Little Toot is niet vergelijkbaar met Frenchy’s. Een speedboot zelf varen met Dolfijnen om je heen is veel indrukwekkender. Echter die boottochtjes van hooguit 2 uur vinden wij ook heel leuk.

Tegen 9:00 uur rijden we naar de Publix voor Cuban Bread, en opsnit, het wordt Salami en Kaas. We brengen dit naar huis, zeggen tegen Jasper dat als hij honger heeft, dat hij het eten zelf even moet klaarmaken. Wij gaan wat anders doen, we hebben Yvette toegezegd even een foto te maken van hun Villa   nou Villa .. daar kom ik op terug. We wilden zelf alvast even zelf kijken op West Abbey naar de Villa die wij huren tijdens onze vakantie van eind Oktober. Een oud grieks spreekwoord luid: Twee villa’s …. één Camera..

We gaan eerst naar Calabay Park wat maar 2 mile van Tuscan Hills af is, hier staat het huis wat Yvette en Familie gaan bewonen….tijdens hun vakantie.

Kiamzo huis

We staan ervoor…… het lijkt wel een kasteel, er zijn mensen in de tuin, en in het zwembad, we durven geen foto van de achterzijde te nemen. Ik maak een zevental foto’s voor Yvette. Het is een erg mooie straat, hier zullen ze veel plezier aan beleven. Zeker omdat ze hier hun 40 jarig huwelijk gaan vieren met de gehele familie. Nou dan zal dit kasteel wel meehelpen aan deze viering!!

Dan rijden we door naar Westhaven, dit is maar 10 minuten rijden, en we rijden richting de Champions Gate.  De wijk The Abbey vinden we zo, Tomtom neemt ons bij de hand, in The Abbey is de Villa waar we in Oktober naar toe gaan..

Tailgating

 

Je komt ook hier  prachtig aan, en we hebben geluk als er net een auto naar binnen gaat.  We doen iets wat niet mag  “No Tailgating” we volgen de auto door de gate, het is immers voor een goed doel..

We weten de straat, het huisnummer, en we staan ineens voor de deur.
Dit huis herkennen we direct van de foto,s d, die op de Villa Website staan.
Ik zet de auto voor de deur, en maak wat foto’s, wat is dit huis ook weer mooi in het echt. Hier gaan we ons  vermaken, deze vakantie gaan we voor het eerst samen.. Even een sfeer foto plaatsen die ik gemaakt heb met onze auto ervoor :
The Abbey

De auto staat er wel bij …

The Abbey3 The Abbey7

Goede keuze, en erg leuk om langs een villa te rijden waar je nog naar toe gaat.
We rijden nog heel even door The Abbey, en gaan dan richting huis. Tegen 11:00 komen we weer op Tuscan Hills, en besluiten dat we verder een relax dag houden.  We gaan eerst eten, en dan gaan we de relax stand in drukken. De schakelaar zit als je de voordeur binnen komt meteen links. Handig voor toekomstige bewoners van deze villa.

Jasper

Jasper relaxed op zichzelf en wij nemen het ervan in en rond de pool.
Zwemmen2

Het is lekker weer, een meer dan uitstekend dagje om thuis te blijven, en van wat rust te genieten. Wat is dit toch een heerlijke stek, hier voelen we ons ook lekker thuis. Ook Jasper neemt een duik/sprong hoe noem je dit, in het zwembad.

Jasper1
Jasper gaat in de middag naar de sportschool hier op Tuscan Hills, die zien we pas een uur later weer terug.  In de Middag zit Mandy nog even met haar moeder op MSN onder de lanai.  Als ze de Laptop uit doet …gaat ze helemaal in de relax mode.

MSNRelax stand

Wat later op de middag gaat ze Muffins maken, ze heeft iets met banaan gekocht bij de Publix. Het schijnt heel makkelijk te zijn…

Muffins maken1Muffins maken2

De basis ingrediënten zijn geen kurk, maar instant water, een pak supreme muffin mix – banana nut. Een beetje “vegetable oil” en 2 eieren, Paper baking cups en gaan met die banaan. Het hele zaakje roeren in de bakjes doen…

Muffins maken3In de oven

Daarna doe je de muffins (al zijn het dan nog muffens) , in de voorverwarmde oven, en dan 20 minuten wachten…  In de tussen tijd kunnen we hier dan een spelletje Yahtzee spelen, ahum ik verlies beide potjes van Mandy. Ik moet erg wennen aan de nieuwe dobbelstenen vermoed ik. Dus schrijf ik snel over de verloren spelletjes heen. Anders zou ik er wel op terug komen dat ik had gewonnen, nu ik heb verloren zwijg ik het snel stil..

Yahtzee
Ondertussen heeft Mandy al wat lol, later blijkt dat ze kaarsjes had gekocht met happy als text, ze wil natuurlijk onze reactie zien. Als we 20 minuten verder zijn heten het ineens Muffins !!!  De happy-kaarsjes gaan op de Muffins wanneer deze uit de oven komen. Wel zo gezellig, ze heeft wel gelijk, het ziet er lekker feestelijk uit.

Muffins maken happy

Het is nu 17:00 uur en we nemen er alle drie één met een lekkere cappuccino.
Deze cappuccino komt uit een hollands zakje, Mandy heeft er een aantal meegenomen voor een moment like this.

De muffin is echt heel lekker… en wanneer niemand kijkt, nemen we alle drie nog een muffin 😉 We nemen allemaal een verfrissende douche, en hebben de vergadering over het eten. Het wordt unaniem Olive Garden, althans nadat we Jasper sterk hadden omgepraat ging zijn hand ook omhoog.

Tegen 18:45 uur stappen we in de auto, en rijden naar de dichtstbijzijnde Oliver Garden. Om 19:00 staan we voor de deur, en we horen een wachttijd van 30 Minuten, we krijgen een ronde pieper mee met trilfunctie.

Olive Garden3

Nog geen vijf minuten later piepen ze ons op, we krijgen een mooie tafel voor 4 personen. Met zicht op andere tafels, een free upgrade dus.

We bestellen alle drie iets anders, ik neem de ‘ Tour of Italy’ Mandy neemt de‘Mixed Grill’ en Jasper neemt de ‘Steak Toscano’ . Het ziet er allemaal heerlijk uit en de bediening is meer dan goed. We hebben hier heerlijk gegeten en de free refills moesten we gewoon gaan weigeren want het werd te veel. De salade waar je mee begint is al lekker. Wij zullen Olive Garden nog zeker een keer doen deze vakantie.
Olive Garden1

Wanneer we uit gegeten zijn rijden we nog even naar een Super Target, ons doel een nieuw balletje voor in de pool. De Target zit achter Olive Garden dus daar zijn we zo.  Wat een gigantische winkels zijn het toch….

Super Target

We vinden een balletje voor in het zwembad voor een dollar, nou das een koopje.
Wanneer we naar huis rijden zijn we allemaal lekker rozig, ik zit lekker buiten, en werk het blog bij,  mijn mede strijders liggen in de lanai op de ligbedjes, Mandy op haar laptop en Jasper op de PSP. Dat is toch lekker relaxed …. mijn allesies bij me, en beide hebben plezier, dan heb ik het ook!!!

Lanai

Jasper wil me nog één keer tackelen met tafeltennis, ik ga hem proberen te verslaan. Het is me  nu wel gelukt ik win het spelletje met 2-1…
Nu begint de vermoeidheid een beetje toe te slaan, we gaan zo pitten!!

Hier fotoverhaal 12 met muziek van..Westlife

Tot morgen!

We worden rond 08:00 uur wakker, en we doen het standaard ritueel zo ongeveer, ik zet de laptops klaar, en Mandy maakt koffie. Het is een lekker begin van de ochtend, we hebben weer lol van de reacties, lezen wat nieuws sites en zwemmen daarna lekker in het zwembad. Vandaag…
We worden om 7:00 wakker, lezen als eerste het blog, en drinken ons bakkie koffie, en lezen met veel plezier de reacties. Mandy maakt ontbijt klaar, wat weer lekker was, en ze vult vlak voor vertrek de 8 dollar koelbox. Heel slim had ze de avond ervoor waterflesjes in de…

21 Comments

 1. Sunshineman 7 augustus 2010 van 07:22 - Antwoorden

  Wow, jullie hebben echt een great time! Ik geloof niet dat ik een gelukkiger stel ken als jullie. En ik oktober nog een keer… Weer een blog dan, please?

 2. Fam Verkoelen-Roeland 7 augustus 2010 van 07:38 - Antwoorden

  Zeg Sunshinedingesman… er zijn NOG gelukkige mensen zunne .. zeker als ze in de Sunshine States zitten *mep rond je oren*
  Oeps.. ff on topic : leuk verslag, de Olive Garden doet me kwijlen….
  Groetjes,

  Hilde

 3. Sonja 7 augustus 2010 van 08:55 - Antwoorden

  Wat een heerlijk relaxte dag, zalig he zo lummelen. Alles mag, niets moet.
  Mooie villa die jullie in het najaar hebben gehuurd.

 4. Teleton 7 augustus 2010 van 09:08 - Antwoorden

  Het lijkt verdorie wel of jullie vakantie hebben…..!

 5. Alfons, Mirijam en Manon 7 augustus 2010 van 09:21 - Antwoorden

  Lekker relaxed dagje zo. Zowel de muffins als het eten bij OG zien er heerlijk uit.

 6. Anita 7 augustus 2010 van 09:29 - Antwoorden

  Ben niet jaloers hoor, lijkt maar zo.
  Ik ga maandag ook gelijk op zoek naar zo’n relax knop in de villa, haha.
  Geniet lekker verder,
  groetjes,
  Anita

 7. Saskia 7 augustus 2010 van 09:32 - Antwoorden

  Wat een tips halen we toch uit jullie blog, heerlijk dat de huizen in Florida een relax stand knop hebben (hhmm hhmm) moeten we meten even zoeken als we aankomen…..
  Over een week komen we jullie na en zitten we in Tuscan Ridge,wat een vooruitzicht.
  Geniet maar lekker verder dat doen wij ook bij het lezen van je blog.

 8. kimmie 7 augustus 2010 van 10:54 - Antwoorden

  Ziet er goed uit…die Villa’s ,de muffins en de dag
  Tot morgen

  groetjes Kim

 9. marisa 7 augustus 2010 van 11:18 - Antwoorden

  Zo te lezen was het weer een verschrikkelijke dag voor jullie…

  Leuk stekje hebben jullie voor de volgende keer en die brownies, die zien er heerlijk uit!!

  Bedankt voor de titel van het nummer

  Marisa

 10. Michael K.J. van Dijk 7 augustus 2010 van 12:45 - Antwoorden

  Lekker chillen hoor. Maar nog steeds niet bij de Dollartree geweest?

  Groet Michael.

 11. MattRob 7 augustus 2010 van 13:03 - Antwoorden

  Zo, liep even achter, maar ja, ineens weer (veeeeeeel) werken helaas, na thuiskomst … Was ik er nog maar …

  Mooie dagen weer achter de rug zeg, leuk Little Toot weer te zien, en inderdaad een prachtige foto van die dolfijn zeg. En lekker bij de Olive Garden; een steak Toscane is mijn favoriet daar 😉 !

  Have fun maar weer !

 12. letournerie 7 augustus 2010 van 13:31 - Antwoorden

  Oh wat leuk dat jullie bij “onze” villa zijn gaan kijken in The Abbey!! Ik verheug me nu al heel erg op jullie vakantie in november in onze gezamelijke villa Kristall.
  Blijf genieten!
  Groetjes, Renée

 13. marilingoesusa 7 augustus 2010 van 13:40 - Antwoorden

  Hallo vakantiegangers,

  Ook dit bericht is weer een genot om te lezen. Leuk dat jullie bij Olive Garden zijn geweest. The tour of Italy en the mixed grill zijn zoooooo herkenbaar en lekker.

  Wij krijgen echt zo’n heimwee dat we alweer bezig zijn om een planning te maken om in het voorjaar van 2011 de atlantische plas over te steken en die kant op te gaan. Het lijkt wel een virus…… Het is zo aanstekelijk.

  Groetjes vanuit een regenachtig Amsterdam en we zien jullie volgende bericht weer met plezier tegemoet,

  Martin Richard en Linda (marilingoesusa)

 14. Patrick Lemmens 7 augustus 2010 van 13:56 - Antwoorden

  Als ik jullie verslag lees krijg ik toch nog een beetje een zomer-gevoel. Hier in Nederland is dat erg lastig….

 15. Sonja 7 augustus 2010 van 15:33 - Antwoorden

  Wat een heerlijke relaxte dag weer. Zo ontzettend in de vakantiemodus. Helemaal goed! En wat zien die muffins er lekker uit zeg. Leuk idee om die zelf te bakken.

  Groetjes vanuit weer een koel huis een stukje verderop.

 16. Barkies 7 augustus 2010 van 15:53 - Antwoorden

  Zo weer bijgelezen. Geen spijt dat jullie hebben gewisseld met Kelly Park als je zoveel dolfijnen hebt gezien. Wij vinden het veel, zeker als je er zulke mooie foto’s van hebt kunnen maken.
  En weer een heerlijke relaxdag er achteraan en jeetje wat een grote villa voor met z’n tweeen. Mooi hoor.

 17. Linda 7 augustus 2010 van 16:20 - Antwoorden

  Hallo luitjes, wat een leuke foto’s weer en die met die dolfijn is werkelijk te gek! Bij ons staat Olive Garden ook op de planning na alle positieve geluiden van het forum. Blij te lezen dat het jullie ook goed is bevallen.
  Groetjes,
  Linda

 18. Mariska 7 augustus 2010 van 16:25 - Antwoorden

  Wat een genot om nu al te weten dat je in Oktober weer terugkeert naar deze geweldige omgeving, jullie zijn bofkonten!

 19. Jan Judy 7 augustus 2010 van 17:23 - Antwoorden

  HEE vakantiegangers,zag ineens dat mijn reaktie van gister niet is geplaatst,dus doe ik nu een verslagje van onze bevindingen bij het zien van jullie prachtige foto’s.
  Zo dit was het formele nu dan in het echt,wat een geweldige foto van die dolfijn die zich zo uitslooft voor jullie’zo van neem me AUB op de foto’echt niet te geloven en het sprookje blijft maar door gaan.
  En dan dat heerlijke eten bij de griek is natuurlijk ook altijd zeer welkom,al moet ik eerlijk zeggen dat de muffins van Mandy er ook heerlijk en gezellig uit zagen;om zo in te bijten.
  Jullie hebben er weer een heerlijke dag van gemaakt,zo’n dagje thuis is ook zeker geen ramp lekker niksen zwemmen of gewoon proberen of het je nu wel lukt om Jasper te verslaan;hihi
  Nou Rick dat is je dan gelukt,maar aan Mandy heb je nog een zware kluif.
  En alweer zo heerlijk gegeten,gelukkig viel de wachttijd mee en konden jullie snel aanvallen;het verbaast mij dat alles er zo keurig uitziet en natuurlijk weer erg veel.
  Ja en dan de prachtige villa waar jullie in oktober verblijven is echt helemaal het einde,hel lijkt wel of het steeds mooier wordtál kan dat bijna niet.
  Nou lieverds geniet lekker verder,dan doen wij dat ook’dikke knuffels uit het weer regenachtig Bolsward.

 20. Evelyne 7 augustus 2010 van 22:14 - Antwoorden

  Oh, het komt allemaal zo bekend voor en wat MISSEN we het! Zo erg, dat we toch ook maar weer een volgende vakantie aan het bedenken zijn. Heerlijk dat jullie in oktober weer gaan.
  Jullie genieten er zalig van, wij worden er ook helemaal ‘happy’ van!

 21. Pieter en Petra 7 augustus 2010 van 23:57 - Antwoorden

  Ook wij gaan een aantal villacommunities bekijken over een paar weken en zullen hier bij sommige communities ook even moeten ‘bumperkleven’ om binnen te kunnen komen. Ook gaan wij kijken op Windsor Hills en volgens een forumlid die daar een eigen villa heeft en in de HOA zit is het echt onmogelijk om zomaar binnen te komen. Maar gezien onze contacten met een managementcompany zal het dus ons toch gaan lukken, want zij blijken daar ook villas te hebben 😉

  Groetjes & tot morgen,
  Pieter & Petra “PenPe”

  Nu weer ‘on topic’ : Heerlijk he, zo’n relaxdagje :-). En wat een leuk idee om zelf de muffins te maken, Mandy is echt een keukenprinses hoor !!

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com