We worden vandaag om 08:00 uur wakker, en ik start de laptops op en Mandy zet koffie.  Ik zet de laptops weer buiten, op onze ligbedjes lezen we als eerste de reacties.  Eén van de leukste momenten in de ochtend.

Wat vragen beantwoorden, soms niet direct de volgende dag, maar beantwoord ze wel hoor.

@ Jacqueline – Als je naar Frechy’s belt ….  reserveer dan voor 8:30 en meld dat je gehoord hebt dat je een uur gratis krijgt. Dan is dat in orde en zorg dan dat je er niet later bent als 8:30…

@ Patrick – De glijbanen in Aquqatica zijn geweldig. Je moet wel vroeg gaan want de glijbanen zijn eigenlijk alleen goed te doen in de Ochtend vanwege de drukte.

@ Marisa – De Little Toot is een rustige tour met dolfijnen, de Sea Screamer wat meer actie. Jasper vond Sea Screamer leuk, ik vind beide erg leuk!!
De muziek van gisteren was :You And I ( Trentemøller Remix) by Fliur Feat. Pernille Rosendahl.

@ Saskia–  De Little Toot is niet vergelijkbaar met Frenchy’s. Een speedboot zelf varen met Dolfijnen om je heen is veel indrukwekkender. Echter die boottochtjes van hooguit 2 uur vinden wij ook heel leuk.

Tegen 9:00 uur rijden we naar de Publix voor Cuban Bread, en opsnit, het wordt Salami en Kaas. We brengen dit naar huis, zeggen tegen Jasper dat als hij honger heeft, dat hij het eten zelf even moet klaarmaken. Wij gaan wat anders doen, we hebben Yvette toegezegd even een foto te maken van hun Villa   nou Villa .. daar kom ik op terug. We wilden zelf alvast even zelf kijken op West Abbey naar de Villa die wij huren tijdens onze vakantie van eind Oktober. Een oud grieks spreekwoord luid: Twee villa’s …. één Camera..

We gaan eerst naar Calabay Park wat maar 2 mile van Tuscan Hills af is, hier staat het huis wat Yvette en Familie gaan bewonen….tijdens hun vakantie.

Kiamzo huis

We staan ervoor…… het lijkt wel een kasteel, er zijn mensen in de tuin, en in het zwembad, we durven geen foto van de achterzijde te nemen. Ik maak een zevental foto’s voor Yvette. Het is een erg mooie straat, hier zullen ze veel plezier aan beleven. Zeker omdat ze hier hun 40 jarig huwelijk gaan vieren met de gehele familie. Nou dan zal dit kasteel wel meehelpen aan deze viering!!

Dan rijden we door naar Westhaven, dit is maar 10 minuten rijden, en we rijden richting de Champions Gate.  De wijk The Abbey vinden we zo, Tomtom neemt ons bij de hand, in The Abbey is de Villa waar we in Oktober naar toe gaan..

Tailgating

 

Je komt ook hier  prachtig aan, en we hebben geluk als er net een auto naar binnen gaat.  We doen iets wat niet mag  “No Tailgating” we volgen de auto door de gate, het is immers voor een goed doel..

We weten de straat, het huisnummer, en we staan ineens voor de deur.
Dit huis herkennen we direct van de foto,s d, die op de Villa Website staan.
Ik zet de auto voor de deur, en maak wat foto’s, wat is dit huis ook weer mooi in het echt. Hier gaan we ons  vermaken, deze vakantie gaan we voor het eerst samen.. Even een sfeer foto plaatsen die ik gemaakt heb met onze auto ervoor :
The Abbey

De auto staat er wel bij …

The Abbey3 The Abbey7

Goede keuze, en erg leuk om langs een villa te rijden waar je nog naar toe gaat.
We rijden nog heel even door The Abbey, en gaan dan richting huis. Tegen 11:00 komen we weer op Tuscan Hills, en besluiten dat we verder een relax dag houden.  We gaan eerst eten, en dan gaan we de relax stand in drukken. De schakelaar zit als je de voordeur binnen komt meteen links. Handig voor toekomstige bewoners van deze villa.

Jasper

Jasper relaxed op zichzelf en wij nemen het ervan in en rond de pool.
Zwemmen2

Het is lekker weer, een meer dan uitstekend dagje om thuis te blijven, en van wat rust te genieten. Wat is dit toch een heerlijke stek, hier voelen we ons ook lekker thuis. Ook Jasper neemt een duik/sprong hoe noem je dit, in het zwembad.

Jasper1
Jasper gaat in de middag naar de sportschool hier op Tuscan Hills, die zien we pas een uur later weer terug.  In de Middag zit Mandy nog even met haar moeder op MSN onder de lanai.  Als ze de Laptop uit doet …gaat ze helemaal in de relax mode.

MSNRelax stand

Wat later op de middag gaat ze Muffins maken, ze heeft iets met banaan gekocht bij de Publix. Het schijnt heel makkelijk te zijn…

Muffins maken1Muffins maken2

De basis ingrediënten zijn geen kurk, maar instant water, een pak supreme muffin mix – banana nut. Een beetje “vegetable oil” en 2 eieren, Paper baking cups en gaan met die banaan. Het hele zaakje roeren in de bakjes doen…

Muffins maken3In de oven

Daarna doe je de muffins (al zijn het dan nog muffens) , in de voorverwarmde oven, en dan 20 minuten wachten…  In de tussen tijd kunnen we hier dan een spelletje Yahtzee spelen, ahum ik verlies beide potjes van Mandy. Ik moet erg wennen aan de nieuwe dobbelstenen vermoed ik. Dus schrijf ik snel over de verloren spelletjes heen. Anders zou ik er wel op terug komen dat ik had gewonnen, nu ik heb verloren zwijg ik het snel stil..

Yahtzee
Ondertussen heeft Mandy al wat lol, later blijkt dat ze kaarsjes had gekocht met happy als text, ze wil natuurlijk onze reactie zien. Als we 20 minuten verder zijn heten het ineens Muffins !!!  De happy-kaarsjes gaan op de Muffins wanneer deze uit de oven komen. Wel zo gezellig, ze heeft wel gelijk, het ziet er lekker feestelijk uit.

Muffins maken happy

Het is nu 17:00 uur en we nemen er alle drie één met een lekkere cappuccino.
Deze cappuccino komt uit een hollands zakje, Mandy heeft er een aantal meegenomen voor een moment like this.

De muffin is echt heel lekker… en wanneer niemand kijkt, nemen we alle drie nog een muffin 😉 We nemen allemaal een verfrissende douche, en hebben de vergadering over het eten. Het wordt unaniem Olive Garden, althans nadat we Jasper sterk hadden omgepraat ging zijn hand ook omhoog.

Tegen 18:45 uur stappen we in de auto, en rijden naar de dichtstbijzijnde Oliver Garden. Om 19:00 staan we voor de deur, en we horen een wachttijd van 30 Minuten, we krijgen een ronde pieper mee met trilfunctie.

Olive Garden3

Nog geen vijf minuten later piepen ze ons op, we krijgen een mooie tafel voor 4 personen. Met zicht op andere tafels, een free upgrade dus.

We bestellen alle drie iets anders, ik neem de ‘ Tour of Italy’ Mandy neemt de‘Mixed Grill’ en Jasper neemt de ‘Steak Toscano’ . Het ziet er allemaal heerlijk uit en de bediening is meer dan goed. We hebben hier heerlijk gegeten en de free refills moesten we gewoon gaan weigeren want het werd te veel. De salade waar je mee begint is al lekker. Wij zullen Olive Garden nog zeker een keer doen deze vakantie.
Olive Garden1

Wanneer we uit gegeten zijn rijden we nog even naar een Super Target, ons doel een nieuw balletje voor in de pool. De Target zit achter Olive Garden dus daar zijn we zo.  Wat een gigantische winkels zijn het toch….

Super Target

We vinden een balletje voor in het zwembad voor een dollar, nou das een koopje.
Wanneer we naar huis rijden zijn we allemaal lekker rozig, ik zit lekker buiten, en werk het blog bij,  mijn mede strijders liggen in de lanai op de ligbedjes, Mandy op haar laptop en Jasper op de PSP. Dat is toch lekker relaxed …. mijn allesies bij me, en beide hebben plezier, dan heb ik het ook!!!

Lanai

Jasper wil me nog één keer tackelen met tafeltennis, ik ga hem proberen te verslaan. Het is me  nu wel gelukt ik win het spelletje met 2-1…
Nu begint de vermoeidheid een beetje toe te slaan, we gaan zo pitten!!

Hier fotoverhaal 12 met muziek van..Westlife

Tot morgen!

We worden om 7:00 wakker, lezen als eerste het blog, en drinken ons bakkie koffie, en lezen met veel plezier de reacties. Mandy maakt ontbijt klaar, wat weer lekker was, en ze vult vlak voor vertrek de 8 dollar koelbox. Heel slim had ze de avond ervoor waterflesjes in de…
We worden rond 08:00 uur wakker, en we doen het standaard ritueel zo ongeveer, ik zet de laptops klaar, en Mandy maakt koffie. Het is een lekker begin van de ochtend, we hebben weer lol van de reacties, lezen wat nieuws sites en zwemmen daarna lekker in het zwembad. Vandaag…