We worden wakker van de hotel geluiden, het is dan 6:45u,.. we stappen even het balkon op en zien dat de zon nog moet komen. Snel trekken we onze kleren aan en gaan naar het strand, langzaam wordt het lichter en gekleurder..

P9220020DSS
Het strand is nog verlaten, de kleurende luchten zijn adembenemend…

P9220061s
Wanneer er een stel Pelikanen voorbij vliegen met dat fraaie ochtendlicht heb ik een Jurassic Park gevoel, echt mooi!!

P9220083S
De zon komt al iets hoger en belicht ook de hotels en de bovenkant van de rotsen, genieten met mega hoofdletters.., we blijven lekker lang kijken naar dit schouwspel.

P9220095SS
Wanneer we weer terug lopen langs het strand naar het hotel zien we een Manatee zwemmen, wat een ochtend!!
Eigenlijk moet ik nu een staatslot kopen 🙂

P9220006
Eénmaal op de kamer gaan we douchen en lezen even vlot bij op internet, lezen de altijd leuke reacties op de blog !!! Daarna lopen we naar beneden en kunnen buiten eten.

P9220002S
Mandy en ik pakken we twee ligbedjes en geven ons over aan de zon, zwembad en zee in willekeurige volgorde.

P9220008S
Mandy is lekker aan het genieten van de pool..
Af en toe stappen we het strand op, zitten dan heerlijk in de branding, het zeewater is tegen de 28 graden… goed vol te houden 🙂

P9220098SS
Tegen een uur of vijf gaan we wat eten in het hotel, daarna wandelen we naar de pier, daar lopen we helemaal naar het einde, een reiger zoek het hogerop. Hij wacht op een visje welke de vissers meestal toegooien.

P9220162SS
De laatste Seascreamer trip van de dag komt voorbij, in de hekgolven van de boot spelen de Dolfijnen, wij hebben er vanaf de pier prima zicht op.

P9220216SS
Langzaam kleurt de wereld om ons heen, de dolfijnen die achter de Seascreamer aan zwommen komen in het avondlicht bij ons aan de pier. Man wat is dat toch gaaf!! De zonsondergang bekijken we vanaf de pier!

P9220228SS
Het wordt iets donkerder en de luchten steeds fraaier, we zien de gehele zon, er zit geen wolk voor… WOW!

P9220254SS
Er komen bootjes voorbij, wij zien de zon het water in zakken, man wat een dag.

FlickS
Zelfs als de zon is ondergegaan krijgen we nog een mooie toegift. Een kwartiertje later stappen we in de auto en rijden terug naar Sandy Ridge, wat een top minivakantie!!!

We hebben een hotelovernachting geboekt op Clearwater Beach, een leuke break in de vakantie... Volgende week doen we dat op Vero Beach, lekker in een 'verwenhotel'.... Leuke breaks dus. Rond negenuur zitten we in de auto op weg naar de Golfkust... we rijden eerst naar Honeymoon Island State Park. De…
We doen rustig aan, het is even bij achten wanneer we op het pooldeck genieten van een ontbijt.. Mandy en ik genieten nog na van de prachtige sunset van gisteren op Clearwater Beach... Tegen een uur of 10 gaan we douchen, vandaag gaan we we kajakken op nog geen 20…