We worden wakker van de regen op de caravan, het is tegen 06:00u. We gaan eruit maken een ontbijtje, wassen ons en dan maken we ons klaar voor vertrek. Wanneer we zover zijn rijden we rond 07:30u van de campground af..

IMG 1075900 Het regent nog steeds, we doen het ermee… genieten van de omgeving doen we al rijdend toch wel.

IMG 2964900 Dan ineens een knal en hebben we een lekkeband… Het zal toch niet.., voorzichtig zet ik de combi aan de kant, en stuur een pad op. Hier kunnen we wel staan.

IMG 1086900
Sjemig wat een knal en compleet verwoest … Er stopt een gezin naast ons of we hulp nodig hebben.. Nou ja kan denk ik wel wat hulp gebruiken zeg ik, hoe doen we een band wissel bij een trailer?? Ohw geen probleem zegt het gezin, we halen wel even wat op van huis en zijn zo terug. 5 minuten later komen er twee enorme krikken en wat gereedschap uit de pickup. De reservewiel zit er zo op, de man en vrouw stellen zich voor, ze heten Tricia & Jason Brooks. Ze staan erop dat we achter ze aanrijden naar hun huis om de banden spanning even te checken en op te pompen.. Eenmaal bij hun thuis worden de banden op spanning gebracht, en worden we uitgenodigd in hun huis. Wat een super lieve mensen, ze bestaan, dat weet je, maar ze zijn met geen schijnwerper te vinden. Toch staan ze hier voor ons. Mandy wordt nog overladen met super vers vlees en zelfgemaakte jam en dergelijke. Wanneer we wat willen betalen weigeren ze dit, maar een groot pak honingkoeken pakken ze gelukkig wel aan. Ze vragen als we weer komen om dan bij ze te blijven, en met ons allen een dag paard te rijden in een prachtige omgeving. Ze hebben 5 paarden dus dat moet goed komen. Het zijn super toffe lui, hebben net een stuk grond naast hun huis erbij gekocht, we praten veel en zo vliegt de tijd voorbij. Wanneer we weggaan krijgen we hun telefoonnummer voor contact te houden… De gehele weg hebben we het over deze bijzondere mensen, helpen ons met de caravan, krijgen van alles mee.. Het bestaat !!

IMG 1101900 Wanneer we vlak voor Grand Teton zijn begint het te regenen…

IMG 1130900 Eenmaal op de Colter Bay Campground is het droog, het is inmiddels tegen 15:00u als we helemaal staan.

IMG 1187900 Vlak aan de campground kun je direct wandelen naar de Lakeshore Trail, dat gaan we dan ook doen. Even de benen strekken.

IMG 1210900 Het heeft flink geregend en met de bewolking krijg je weer andere plaatjes voor tijdens het wandelen.

IMG 1274900 Je loopt deze trail in een loop, de uitzichten zijn gaaf, door de regen zijn er lage wolken om de bergen.

IMG 1112900 Met inzoomen wordt het nog wat indrukwekkender.

IMG 1179900 We zien hier en daar sneeuw, en lange sluiers aan mist, het woeste weerbeeld is ook gaaf.

IMG 1158900 Tijdens het wandelen zien we wolken sluiers soms vele meters voor de bergen.

IMG 1222900 Het venijn zat hem in de staart vandaag, de omgeving is hier zo mooi!

IMG 1245900 We komen een beetje aan het einde van de wandeling..

IMG 1285900 Het moet niet gekker worden de zon laat zich heel even zien…

IMG 1307900
Dan loopt het pad weer via het bos naar de campground, we eten in de avond in de caravan. Morgen maar even achter de banden aan, daarna de natuur in. Wat een dag weer in alle facetten :-)

Gelukkig voelen we de spiertjes niet al te veel wanneer we wakker worden...:-) Het is zes uur, das maar goed ook want we hebben een 330mijl te rijden. We nemen eerst een ontbijt en wassen ons daarna. Dan maken we alles in orde voor vertrek, net als met de camper…
Vandaag zullen we eerst wat moeten doen aan de lekke band, nu hebben we het reservewiel in gebruik, als deze ook lek gaat kunnen we geen kant meer op. Nadat we eerst lekker gedoucht hebben rijden we rond 08:30 richting Jackson, de keuze valt op " Big O Tires ".…