Jasper wilde ook naar de Circle B Bar, nou daar zeggen wij geen nee tegen..  We ontbijten eerst, daarna douchen, wat drinken mee in de koelbox en rond 8:30u zitten we in de auto richting Lakeland. Het is nog rustig op de parkeerplaats als we aankomen, we stappen uit en nemen wat drinken mee in de rugzak. Daarna wandelen we het prachtige natuurgebied in.


Het is nog vroeg zo vroeg dat we al zwijnen zien voordat ik mijn lens op de camera heb.. leve de iPhone… Maar hee ze staan erop!


Allemachtig Jasper ziet alleen maar Alligators lopen deze vakantie, hoe gaaf is dit dan weer .??


De ochtend begint met een flauw zonnetje,  de alligators gaan alvast een plekje zoeken.


In de verte horen we oergeluiden, de bek wijd open… WOW.


De omgeving hier is prachtig, heel langzaam krijgen we blauwe luchten


Een Wood Stork vliegt voorbij, nou dat gaat niet onopgemerkt,  deze grote vogels zijn staand al een meter hoog,  wingspan zo tussen de 150-175 cm.


Een Pileated Woodpecker is in de weer op een oude dorre boom, prachtig zijn rode kuif!


We wandelen rustig verder, hier zie je overal wel wat zwemmen of vliegen!!


Over vliegen gesproken een Red Shouldered Hawk land in de takken niet ver bij ons vandaag.. wat een machtige vogel!


Een reiger probeert op te gaan in de omgeving ….


Nou over “blending in” gesproken … de meester.


De fraaie Anhinga laat de vleugels drogen na zijn “werk”!


Een Sandhill Crane is op zoek naar voedsel, mooi zo in de eigen omgeving.


We zien een Red Shouldered Hawk in de vlucht, hoe mooi dan ?? Wat een prachtige vogel!!  Tegen 12:00u lopen we naar de auto en bij de Champions Gate stoppen we bij Panera Bread. We nemen alle drie een heerlijke soep met stokbrood..


Niet heel veel later zag onze middag er verder zo uit… Die hielden we vol tot 17:00u  Heerlijk.


Voor het avond eten rijden we naar BJ’s, Mandy in ik nemen beiden een Deep Dish Pizza, Jasper voor een combi spareribs/vlees. Het eten smaakt weer erg goed hier, ook hier komen we eigenlijk te weinig :-). Weer een topdag!!

Vandaag gaan we naar Busch Gardens, toch altijd een prachtig themapark om heerlijk doorheen te wandelen... Vroeger ging ik hier met Jasper in alle achtbanen, vandaag doen we dat niet en lopen we langs alle dieren. En we gaan op weg, :-) ...We parkeren rond de klok van 10:00u de…
We zijn  weer vroeg wakker, maar wat maakt het uit het is een hele fraaie zonnige ochtend. Mandy en ik zitten heerlijk op het pooldeck wat bij te lezen op internet. Eigenlijk zijn we een beetje lui,  Dat betekent dat we samen wat gaan ontbijten,  daarna gebruik maken van het zwembad.…