De dag begint droog terwijl het wel de gehele nacht geregend heeft zo’n beetje. Toch worden de eerste uurtjes in de ochtend mooi en in de middag regen, dus blijven we tot 12:00 lekker bij de caravan.

DSC 6760b De dag begint met de zon die opkomt in de vroege ochtend.

DSC 6743b Heel langzaam wordt het lekker zonnig en genieten we van het uitzicht.

DSC 6746b Moet je voorstellen, dit is ons uitzicht vanonder de luifel t/m volgende week donderdag. Mandy geniet van de ochtend zon.

DSC 6754b Met de zoomlens zie ik in de verte het plaatsje Vodice. dat is best een eind weg, het is echter een super heldere ochtend.

DSC 6750b4 De zeilschepen gaan voor onze luifel voorbij, wat een stekkie zo.

Tegen een uur of twaalf rijden we richting Split, de middag zal het gaan regenen, dan is een super Mall ook leuk. Een beetje VS gevoel wellicht ?

IMG 3230b Parkeren is gratis en we nemen de lift naar de 3e verdieping. Daar beginnen we de mall door te slenteren.

IMG 3247b Op de bovenste etage hangen allemaal paraplu’s geinig.

IMG 3234b Dan gaan we weer een laag naar beneden, de Mall heeft veel weg van de andere super mall’s, Super schoon, veel bekende winkels, maar in deze Mall ook veel ” Local ketens”.

IMG 3233b Ik slaag bij Intersport voor een nieuwe rugzak van Osprey, hier kan de camera weer aan hangen en mijn zoomlens kan ik rugzak. Een happy camper dus.

IMG 3241b2. Op een “terrasje’ eten we een lekker stukje taart, met wat drinken.

IMG 3240b Binnen hebben niet veel meegekregen van de regen, maar vanaf nu willen we weer een hele dag zon :-) Het weer ziet er gelukkig goed uit voor de komende 9 dagen, dus kunnen we verder genieten van de vakantie.

Morgen we willen we naar het schiereiland Primošten, dat moet ook prachtig zijn….

We zijn vroeg wakker, na het tandenpoetsen/douchen, .. zien we dat de mensen op onze gereserveerde plek (A24) een dag eerder weggaan. Ik vraag in mijn beste Duits waar de reis heengaat, die gaat naar huis is het antwoord. We moeten toch broodjes halen dus proberen we bij de receptie…
Het is lekker wakker worden op Camping Solaris, we hebben zo'n fijn uitzicht vanaf de caravan. Vandaag willen we Primosten en Trogir bezoeken, de eerste stad is ook heel dichtbij. We nemen wat drinken mee in de auto en gaan op pad. De weg naar Primosten is een weg langs…