We worden lekker vroeg wakker, verfrissen ons en gaan direct even wandelen op het strand, zo kunnen we mooi van de zonsopkomst genieten. Het is stil, er zijn nog maar weinig mensen op het strand lekker rustig.

Fort Myers Beach Sunrise
De zon komt nog maar net over de hotels, en de wereld kleurt geelgoud..

Fort Myers Beach Pier
Knijp heel even in mijn armen, nee het is geen sprookje, het is waanzinnig mooi in de vroege ochtend…

Enjoy the Morning Sun
We zijn niet de enigen die genieten van de ochtendzon… heerlijk.

Osprey
Dan lopen we de Pier op, we zien een Osprey al druk turende naar een ontbijtje.. ondanks de ijzeren pinnen, is het hem toch gelukt een strategische plek in te nemen op het dak.

American Oystercatcher
Dan is het magische ochtendlicht voorbij, een American Oystercatcher is lekker naar iets eetbaars aan het zoeken, dit vind ik het leukste, dat ze mij niet opmerken maar bezig zijn met hun eigen ding..

Pelican
Een pelikaan in de vlucht…

Sanderlings
Twee Sanderlings zijn bezig met synchroon eten, dat is best moeilijk ..

Wanneer we terug lopen naar onze bungalow… De rest van de dag brengen we heerlijk door aan het strand van Fort Myers Beach.. We nemen een koelbox en strandstoelen mee naar het strand.. in de middag eten wat bij een strandtentje.. Tegen een uur of drie gaan we terug en lekker even douchen.. Tegen halfvijf rijden we naar Sanibel Island..

Sanibel Island Lighthouse
Daar rijden we eerst even naar het Lighthouse.. daarna rijden we naar Bowman’s Beach daar willen we nog nagenieten van de avondzon en de zonsondergang!

Sanibel Island Beach
Hier zijn de stranden ook mega mooi..

A Willet standing in the surf
Een willet staat stevig in de Branding..

Gopher Tortoises
Dan ziet Mandy een Gopher Tortoises wandelen op het witte zand.. we benaderen hem rustig en nemen een foto.. verder laten we hem met rust .

Sunset Sanibel Island
Dan wachten we nog op de zonsondergang.. het is hier te gek.. Daarna rijden we terug naar Fort Myers… eten wat bij Perkins, en ik maak het blog, Mandy leest wat op internet.. Morgen nog zo’n dag.. wij tekenen ervoor ;-) Tot morgen !!

We zijn er vroeg uit, zo tegen 7:00u lezen wat bij op internet, ontbijten, douchen en gaan de spullen in de auto doen welke we nodig hebben voor 3 dagen westkust van Florida. We gaan niet direct naar Fort Myers, eerste doel is Myakka River State Park. We stappen in…
We zijn laat wakker zo rond 8:30u, we pakken de koffer weer in, drinken nog een bakkie koffie, en daarna gooien we alle spullen in de auto, en gaan ergens in de buurt ontbijten. Daarna rijden we naar..Lovers Key State Park. Daar zetten we de auto neer, en slenteren over…