Het ‘uitslapen’ gaat steeds beter, het is nu al zeven uur als we wakker zijn, hup uit bed.
We ontbijten wat onder de lanai en lezen lekker wat op internet, het lezen van de reacties is dan extra leuk.
Tegen een uur of 11 gaan we op pad, eerste doel is Posner Park.

Posner
We rijden als eerste naar de Best Buy, daar lopen we lekker rond en bekijken de nieuwe Iphone 6 en de plus versie.
Zien er mooi uit, komt wel op ons verlanglijstje… Ik koop een lensbeschermingstasje voor slechts 15 dollar.
Dan rijden we even naar de Target, ze hebben altijd van die mooi glimmende vloeren.. Mandy kijkt bij de bikini’s maar ze slaagt niet.

Florida
We rijden door naar de Florida Mall daar parkeren we voor de ingang bij Sears. We wandelen op ons gemak, door de Mall. Het is ook tijd eten, we nemen een kleine hamburger bij Five Guys.

Bij Macy’s hebben ze korte broeken van O’Neill in de sale, van $50,- voor $11,99 incl tax, ik zie er vele leuke.
Er zitten er drie bij van mijn maat, echt fraaie, helaas een een vierde die ik mooi vind is net een maat te groot.
Dus voor heel weinig drie korte broeken, ik kan op stap. Mandy slaagt elders voor een serum van Clinique..
Zo struinen we lekkere door de mall tot een uur of vier.

Millen
Dan rijden we naar de Mall at Millennia, das maar een kwartiertje, parkeren bij Macy’s. Laten ze daar nu die andere korte broek hebben voor 12 dollar, hoeveel mazzel heb ik dan… Rond een uur of zes hebben we afgesproken bij The Cheesecake Factory met Edwin, en na een 40 minuten wachten hebben we al een tafel 🙂 We kletsen lekker bij met Edwin, wij hadden hier nog nooit gegeten en op advies van Edwin nemen wij beiden een salade, ik kan alleen maar zeggen TOP!! Wat lekker eten, we eten op ons gemak, doordat we rustig aan doen is er nog ruimte voor een lekkere toet. Die delen we met ons drieën.. Het is dan ook pas weer negen uur als we van tafel opstaan, Edwin staat ook bij Macy’s dus we lopen die kant op. Daar nemen we afscheid, en spreken weer af voor November.. Het was heel gezellig!!

Als we thuiskomen gaan we nog even een halfuurtje aan bij Pieter en Petra, die vragen of we plannen hebben morgen..
Nou nee eigenlijk, dus gaan we gezamenlijk de westkust onveilig maken, het doel is Honeymoon Island State Park, en dan de Osprey Trail en eventueel de Pelikan trail, in de avond willen we eten bij de griek in Tarpon Springs..
Ik kan nu al naar de dag van morgen uitkijken 🙂

We worden steeds wat later wakker, nu al kwart voor zeven, even aankleden en op het pooldeck kijken. Ik zie de lucht een beetje kleuren! Dan rij ik even naar een meertje verderop waar ik de zonsopkomst zou kunnen zien. Er hangt een mooie mist sluier, en de zon komt romantisch…
Vandaag belooft een lekkere dag te worden niet al te heet  en weinig tot geen kans op regen, dus hadden we deze dag gekozen om te wandelen. Pieter & Petra komen rond 5 voor 10  aanlopen, we hebben gevulde koelboxen en een super humeur mee. Dan gaan we op weg,…