Vandaag is onze laatste dag, we doen het op ons gemak, dat dan weer wel.. We gaan eerst rustig aan douchen lezen nog wat op internet en rijden dan richting de 192. Het is ons eerste ontbijt buiten de deur, we hadden gelezen dat het Market Street Café dicht is wegens onderhoud dus gaan we naar een Denny’s


Good Friends  Good Times..


We bestellen beiden een build your own ontbijtje, het is veel te veel natuurlijk, maar wel lekker.. Na het eten rijden we terug naar Mystic Dunes en halen de koffers op. Checken dan uit en rijden naar Blizzard Beach.. het is half elf als we aankomen het park is dan nog maar net open. Toch staan er al wat auto’s op de parkeerplaats.


We zijn zo binnen huren een kluisje en doen de spullen daarin en zoeken daarna een plekje.


Er zijn al mensen in het golfslagbad, boven op de berg zie je de skischans.. Natuurlijk nemen we een verkoelende duik.


Het is alweer vroeg warm vandaag maar dat geeft niet, zwemwater genoeg.


We doen ook een paar rondjes op de lazyriver, deze gaat overigens het hele park rond …


We moeten ons wel weer goed insmeren met zonnebrand wat het zonnetje is sterk tussen de wolken.


Het is een heerlijk ontspannen zo, we gaan nog met de stoeltjeslift naar boven en samen in de familieband weer naar beneden glijden.


Kinderen zijn heerlijk aan het spelen over ijsschotsen…


Disney detail… smeltwater langs de wortel naar beneden.


Zo hebben we een hele dag met zwemmen, zonnen en relaxen gedaan, heerlijk.  Tegen kwart voor vier gaan we douchen en lopen naar de uitgang.


We pakken de auto en rijden naar MCO Airport…


Dan zit de vakantie er wel op wanneer je de auto moet inleveren, we rijden naar National we leveren even voor 5 uur de GMC in, de bon klopt als een bus.
Koffers inleveren gaat het vlot, kwart over vijf is het dan, we besluiten voor de douane te eten we hebben toch tijd zat..


Het wordt Panda Express, wel zo lekker.. daarna lopen we door de douane en wachten tot we kunnen boarden.


Even over achten gaan de deuren dicht en vliegen we op naar Gatwick..


We wachten op het eerste drinken en doen daarna lekker de ogen dicht… Slapen in een vliegtuig is niet echt makkelijk maar het lukt ons beiden best wel.


Vlak voor het landen worden we wakker, das een opsteker..


We landen op Gatwick, op de luchthaven gaan we wat eten bij Starbucks en kijken wanneer onze vlucht naar Amsterdam gaat..


De vlucht naar Amsterdam gaat rond half twaalf, deze vlucht duurt een ruime 45 min…


De koffers laten even op zich wachten maar uiteindelijk begint de band te rollen, de koffers komen vlot. Onze Taxi staat op de afgesproken plek, niet veel later rijd Koos ons naar huis.
We moeten dan eerst mijn auto even bij de dealer brengen, tijdens de vakantie is er een raam gesneuveld, er is niets weg maar toch. Snel vergeten, vandaag hebben we beiden weer gewerkt. We waren er zo’n 10 a 11 dagen maar we hadden het gevoel dat we al weken in Florida waren, das wel fijn.

Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties, het maakt het bloggen zoveel leuker.
Eerst nog lekker nagenieten van deze heerlijke vakantie waar we heel veel gezien en gedaan hebben.
Hoogtepunten The Deep Hole, de beide Kajak tochten en Circle B Bar Reserve, ach alles wel 🙂

Daarna gaan we verder met de voorbereidingen van de Campertrip in September/ Oktober dat is wel een hele andere voorbereiding maar wel erg leuk.

Rick en Mandy

We willen de laatste volle dag lekker aan het strand door brengen, maar ook een beetje wandelen en met een dorpskern met wat winkels.. Dus besluiten we vandaag naar New Smyrna Beach te rijden. Ik vul de koelbox, Mandy zorgt nog voor wat lekkers en we gaan vroeg op pad,…
Vandaag gaan we lekker fietsen over de  brede duinen route bij Bergen, we nemen allerlei eten en drinken mee en rijden naar de  Breelaan 132. Daar tegenover is een grote parkeerplaats waar we de auto parkeren, we laden de fietsen af nemen wat te eten en gaan daarna op weg.  De…