Vandaag doen we even helemaal niets.. ben ook ineens snipverkouden dus even pas op de plaats en relaxed aan maar.

In de ochtend beginnen we in de hottub.

De rest van de dag doen we niet veel meer dan wat op het pooldeck en in het zonnetje relaxen.. Morgen maar even zien hoe het gaat, maar een dag of twee even in de relaxstand gaan denk ik

Vandaag gaan we de Lake Apopka trail fietsen vanaf de Green Mountain Trailhead, hier kan je alleen lopen of met de fiets starten. De paden gaan we volgen tot aan de "Historical Pump House" Daar wat eten en weer terug. Maar eerst er naar toe rijden met de auto. Parkeren…
Dag 11: De dag dat ik me niet zo lekker voelde, dat kan gebeuren, dus blijven we thuis vandaag. Eigenlijk werd ik steeds wat minder, en hang ik op de bank of in bed.Totaal geen energie bah ! Dag 12: Na weer een belabberde nacht en ochtend op bed zeg…