Vandaag staan we tegen een uur of acht op, het is lekker  weer, onder het genot van een kop koffie lezen we wat op internet. Ik maak het blog van gisteren, het was namelijk laat geworden….  Mijn verkoudheid is even snel als het opkwam, alweer weg, de middelen hier werken wel, daar ben ik blij om.

Dan gaan we genieten van  de zon, het is heerlijk buiten, we willen tot een uur of 15:00 gewoon lekker aan de pool hangen. Beetje lezen, en niks doen ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dat gaat ons goed af, tegen een uur of één gooit Mandy een DI-GIORNO Pizza in de oven.. Die ziet er na een halfuur goed uit, wat beter is hij best lekker, en met wat Jus D Orange erbij houden we het wel uit. We slaan ons er goed doorheen, de temperaturen, de  encounters met wilde dieren en mensen.. het gaat ons goed af.

Tegen een uur of drie rijden we richting de Lake Buena Vista Outlet, heel sportief zetten we de auto neer, en lopen de outlet rond, hier en daar een winkel bestormend.
Tegen een uur of 5 lopen we Gerrit en Joke tegen het lijf, we kletsen wat af, Gerrit zijn blog staat vol humor en gekkigheid… Tegen kwart voor zes rijden we naar de Outback toe, deze zit vlakbij de Lake Buena Vista Outlet..

CIMG2836Natuurlijk zijn wij er iets later dan Gerrit en Joke, maar wij zijn MEGA veel slimmer in het zoeken naar een plek, wanneer wij allang staan, uitgestapt en al bedacht hebben wat we gaan eten.. vind Gerrit een plek met de auto…..

Gezamenlijk lopen we naar de Outback, Kim, Heleen, Pieter en Petra zijn er al. We wachten nog heel  even op Ruwin en Gerrie, die komen niet veel later, en gaan we naar binnen.

Het is een leuke chaos, we bestellen van alles wat vooraf, Ahi Tuna, Bloomin’ Onion, en de Cocos – Shrimp. Iedereen maakt voor zijn haar blog een Foto..

voorgerechtvoorgerecht1
Lekkere chaos, het hoofd gerecht duurt wat langer, niet door Outback, maar de mensen met wie wij in Outback waren konden niet kiezen.. Ze waren veels te druk met kletsen, de serveerster is een keer of 6 terug gekomen of we het nu wel wisten..

Wij wisten het natuurlijk allang, dat hadden we al bedacht tijdens het wachten op Gerrit en Joke ;-)…

Uitzoeken hoofdgerecht
Gezellige chaos…. tijdens het eten..

Ik kies voor de ‘Grilled Chicken on the Barbie’  en Mandy kiest voor de Outback Special.

Wanneer het eten op tafel staat vraag ik aan Pieter of ik even zijn camera mag vasthouden, ik nodig iedereen uit om in Penpe Stijl voor zijn gerecht te zitten..
Iedereen doet zijn best om voor zijn bord de goede pose aan te nemen, helaas heb ik de foto’s met Pieter zijn camera gemaakt ….dus ik kan ze niet plaatsen..  😉

Het eten smaakt weer toppie, en tijdens het eten is er een hoop lol, iedereen praat elkaar bij over de vakantie belevenissen, en natuurlijk het onvermijdelijke naar huis gaan. Dat wil geen van allen, wij natuurlijk ook niet… gelukkig heeft iedereen nog even en kunnen genieten van elkaars blog.

Pas tegen negen uur, gaan we weg,  buiten kijken we even naar een ieder zijn auto, we kletsen nog met elkaar op de parkeerplaats, iedereen een knuffel, en wij rijden achter Pieter en Petra aan naar hun huur Villa, ze huren deze van Anita en Tom.

We komen aan bij de poort, de aankomst is al mooi, de Villa is nog veel mooier, stijlvol, ingericht, gewoon huiselijk, ik kan me voorstellen dat Pieter en Petra het hier heerlijk hebben. We kletsen over van alles en nog wat, vooral Florida, State Parks, Coupons, de Malls, de vrijheid met een auto, de vriendelijkheid in de winkels.. Alles schoon.. het eten..

Over mooie foto momenten , ik had ooit mazzel met een DolfijnPieter had ooit een Racoon gevangen op de foto… zo kletsen we maar aan. Dat vond ik zo gaaf want ik had nog nooit een Racoon gezien, hij heeft een top Encounter….

Het is zomaar twaalf uur, we gaan nu echt naar huis, wanneer we naar de auto lopen, zien we bij de buren één Racoon naar de afvalcontainer lopen, niet veel later een tweede, drie ,vier , vijf dacht ik er zelfs te tellen..  We kijken met ons vieren een tijdje naar deze beestjes, wanneer ik de auto start schieten ze direct weg…

Dan nemen we afscheid, en met een kwartiertje zijn we thuis, ik heb geen zin meer om tegen half één het blog te maken.. We gaan naar bed.

In de ochtend zijn we wel weer tegen een uur of acht wakker, met de koffie maak ik het blog, vandaag pakken we een Disney Zwempark… Ik denk Typhoon Lagoon…

Tot morgen.

Vandaag staan we weer mooi op tijd op, tegen een  uur of 8 hebben we de eerste bak koffie op. We willen naar Epcot, en het afsluitende vuurwerk bekijken, dus doen we in de ochtend rustig aan. Tegen een uur of 11 gaan we op weg, het is lekker rustig…
Vandaag gaan we zwemmen in Disney’s Zwempark Typhoon Lagoon.. We zitten tegen 10uur in de auto op weg naar het zwempark, vanaf ‘ons’ huis is  hooguit 20 minuten rijden, en volgens mij staan we kwart over tien op de parkeerplaats. We parkeren helemaal vooraan, het is nog heel stil.. Het…