Gelukkig voelen we de spiertjes niet al te veel wanneer we wakker worden…:-) Het is zes uur, das maar goed ook want we hebben een 330mijl te rijden. We nemen eerst een ontbijt en wassen ons daarna. Dan maken we alles in orde voor vertrek, net als met de camper hebben we dezelfde taken. Ik doe alles buiten en Mandy binnen, ik koppel het water los, vul de zoetwatertank nog helemaal vol dat soort dingen. Daarna hangen we caravan achter de Jeep en gaan op weg.


Het is half acht als we de Interstate 15 North oprijden, de eerste volgende afslag is 200 mijl … Het is nog schemer.


Het is een lange rechte weg, cruisecontrol aan en cruisen maar, het is ook een stille weg, in de verte doemen bergen op!


Het is licht geworden, de zon is sterk maar het zal niet warmer worden dan 26 graden vandaag,,,, de komende dagen gaan we steeds noordelijker dus korte broeken zal het niet meer worden denk ik.

 


We stoppen om de benen te strekken…


In de verte zien we een enorme waterval, onderaan staan een flink aantal mensen zich te koelen aan het stuifwater.


Dan rijden we weer verder, vele bergen in de verte, met veel groen erop…


We stoppen af en toe om bij het water te kijken, het is fraai met de stroomversnellingen!


Op de meertjes wordt aan sport gedaan, we blijven even kijken.


En wildlife, altijd leuk, niet veel later zijn we in Evanston… Morgen weer een route van 231 mijl naar Grand Teton.. Maar daar kunnen we naar uitkijken, Grand Teton is zo mooi.

 

Vandaag hebben we een wandeling naar Kanarra Falls, je moet er een permit voor aanvragen, anders kan je de wandeling niet doen. We hadden al gelezen dat je echt natte voeten krijgt, net zoals in Zion bij de Narrows.. Dus stellen we ons daarop in, en gaan lekker vroeg op…
We worden wakker van de regen op de caravan, het is tegen 06:00u. We gaan eruit maken een ontbijtje, wassen ons en dan maken we ons klaar voor vertrek. Wanneer we zover zijn rijden we rond 07:30u van de campground af.. Het regent nog steeds, we doen het ermee... genieten…