Dag 11: donderdag 21 september
Lake Lake Buena Factory Stores

Vandaag zijn we weer redelijk vroeg wakker, 07:00u maar we gingen er ook weer heel vroeg in. Nemen eerst een makkelijk ontbijt, ik doe de hottub alvast aan. Na een kwartier kleden we ons om en gaan naar het pooldeck.

IMG 9690b De tub is altijd snel warm, lekker om de dag zo relaxed te beginnen.

IMG 9693b Even later rijden we naar het clubhouse even verderop, voeren de code in van de deur. Daarna staan we in het fitness gedeelte.

IMG 9701b Ik begin met 20 minuten fietsen, Mandy doet 10 min op de crosstrainer en 10 min op de hardloopband.

IMG 9693b Daarna ga ik nog 10 minuten op de crosstrainer en Mandy nog 10 minuten fietsen. Het gebouw heeft airco, dus dat helpt 🙂 Weer thuis gaan we lekker douchen.

IMG 9759b Eenmaal weer opgefrist rijden we bij Tuscan Ridge weg, op naar de Lake Buena Vista Factory Stores.

IMG 9764b Ik slaag voor broeken bij Calvin Klein, en beiden slagen we voor outdoor-kleding bij Eddy Bauer. We rijden wel amerikaans van winkel deur naar winkel deur, heel prettig voor mijn been 🙂

IMG 9760b Wat later op de middag rijden we naar Bahama Breeze.

IMG 5533b Mandy neemt Zalm met Broccoli, ik val voor de spareribs, beiden zeer tevreden met de keus. Heel erg lekker!!

IMG 9765b Op de terugweg landen we bij de 192 bij de Twistee Treat, twee vanille milkshakes graag!! Mag wel na een sport dag 🙂 In de avond kijken we ‘ik vertrek” weer een leuke dag.

Dag 12: vrijdag 22 september
Fietsen South Lake Trail & West Orange Trail
Het blijft maar lekker fiets weer, daar moeten we gebruik van maken, vandaag dus een fietsdag.
Ik had een leuke fiets combi gezien online, startpunt heel eenvoudig en het eindpunt ook.

SouthTrail Het is een loop trail deze begint vanaf Lake Hiawatha Preserve naar Downtown Winter Garden. Dat is ook weer zo’n 50 km, met de elektrische fietsen een leuke ronde. Je gaat terug over dezelfde route, maar dat maakt niet. De South Lake Trail (ook wel bekend als de Lake Minneola Scenic Trail) loopt naadloos over in de West Orange Trail. Deze hebben we al twee keer eerder gefietst in 2014.

DSC01535b We parkeren de auto bij Lake Hiawatha Preserve, daarna volgen we het fietspad, deze brengt ons bij mooie piertjes aan Lake Minneola.

IMG 5537b Deze piertjes gaan we natuurlijk op!

DSC01534b We hebben een mooi zicht op Lake Minneola.

DSC01539b Er zijn ook leuk swamp plekken tussen, maar we spotten geen gators.

IMG 5540b Wel tijd voor een selfie 🙂

DSC01544b De South Lake Trail scheert langs Lake Minneola, we zien er een leuk strandje, en veel mogelijkheden voor watersport. Het is een hele leuke fietsroute.

DSC01548b De South Lake Trail fietst ook weer helemaal zonder autoverkeer, en slingert door de bossen en prachtige wijken.

DSC01551b Er zijn plekken waar je zelfs je fietsen kunt nakijken, er is gewoon gereedschap en een fietspomp. Een Bike Repair Station, hoe mooi is dat dan.

DSC01560b Eenmaal op de West Orange Trail, zien we de invloeden van Wintergarden, daar zie je best veel stenen gevels, dit is niet echt Floridiaans zo met het fietspad voorlangs.

DSC01562b We hebben Downtown Winter Garden bereikt en kijken bij de City Hall.

DSC01565b Downtown Winter Garden is gezellig met veel terrasjes en leuke winkeltjes.

DSC01567b En met dit lekkere weer zitten de terrassen vol.

DSC01564b Welcome to Wintergarden..

DSC01563b Kijkend bij de leuke winkeltjes stoppen we bij een Life is Good winkel .

IMG 9778b Ah dat shirt kon ik niet laten hangen 🙂 Daarna gaan we eten bij BurgerFi, dat zijn echt hele lekkere hamburgers, en de frietjes ook. Een aanrader!

DSC01553b Dan fietsen we terug, over de mooie fietspaden.

CollageOaklandb We fietsen door het prachtige Oakland Park Community in Winter Garden. Wat een huizen staan hier, we fietsen zo door wat straatjes, prachtig. Dan rijden we terug naar de auto..

IMG 9783b Weer thuis springen we in het zwembad en blijven de avond op het pooldeck onder de overkapping. Weer een prachtige dag!!

Dag 9: dinsdag 19 september. Fietsen over de Withlacoochee State Trail. We boffen met het weer, prachtige zonnige dagen tot nu, we beginnen met een duik in het zwembad, we zijn toch redelijk vroeg wakker. Daarna gaan we douchen, zetten de koelbox klaar en gaan richting de parkeerplaats van Lake…
Dag 13: zaterdag 23 september. Vandaag is een heerlijke relax-dag. We zijn lui vandaag, starten rustig op met een lekker ontbijtje, lekker in de hottub, een heerlijke start van de dag. Om mijn beenspieren bezig te houden rijden we in de loop van de ochtend naar fitness van Tuscan Ridge.…