We beginnen de dag weer heel relaxed, eerst wat ontbijten… Daarna gaan we naar het pooldeck, het is al zonnig en ik denk een graad of 22. De zon piept al langzaam op het pooldeck.

IMG 0874b Het is echt een heel fijn huis en dito pooldec, ik zet de Hottub alvast aan..

IMG 0881b De hottub is heerlijk en wanneer de timer afslaat houden de bubbles op, maar we blijven nog lekker in het warme water zitten.

DSC 1477b Rond een 10:30u of rijden we naar Celebration, daar zien we alweer de eerste Alligator van vandaag.

DSC 1493b We lopen in de richting van de Marketstreet

DSC 1490b Op de Marketstreet staan allemaal verschillende Alfa Romeo’s

DSC 1480b De eigenaars zijn terecht trots..

DSC 1487b Deze eigenaars zijn nog steeds de oorspronkelijke eigenaars uit 1973, gaaf toch.

DSC 1485b Er staan prachtige rode exemplaren tussen, ze glimmen je tegemoet.

DSC 1482b We lopen ze allemaal langs, de trots glimmende eigenaren staan erbij.

DSC 1517b Dan lopen we langzaam rond het meer van Celebration.

DSC 1510b Er staan verderop allemaal tafels met locale lekkernijen, gemaakt door de locals.

DSC 1511b Dan wandelen Mandy en ik weer verder, genietend van het mooie weer en Celebration.

DSC 1532b Een blik op het Celebration Hotel verveeld nooit.

DSC 1543b Bij het meertje zijn natuurlijk zonaanbidders actief.

DSC 1549b Een Eekhoorn eet zijn nootjes alvast op voor de winterstop.

DSC 1557b Alligators wonen hier ook tussen de mensen maar dat zijn ze wel gewend, Celebration blijft een mooi ‘stadje’ om te bezoeken. Er lopen veel mensen met hun prachtig getrimde honden rond het meer te paraderen, het is er schoon, eigenlijk te netjes.. Daarna rijden we via een Publix weer naar huis, bij de Publix halen we direct eten voor vanmiddag en avond.

IMG 0886b Tegen 14:00u zijn we weer thuis, en blijven lekker genieten van de zon en af toe wat lekkers op het pooldeck.

IMG 0725b Je kan hier wel aanwennen hoor, zo blijven we heerlijk zwemmen, boekje lezen tot een uur of half zes, dan gaan we naar binnen wat eten en douchen. Zo tegen de klok van zevenuur rijden we naar Windermere, daar zijn we uitgenodigd bij Ron en Monique. Hoewel we elkaar al jaren ‘kennen’ hadden we elkaar nog nooit ontmoet, en later blijkt dat we buiten Florida veel meer raakvlakken hebben dan gedacht. De stad Amsterdam, zelfs ons bedrijf kent Ron , maar ook zijn beiden gek op de omgeving Millstätter See. We krijgen veel tips mbt Karinthië, campings etc, hoe leuk is dat dan. In de avond speelt Pascal een paar nummers als Stairway to Heaven en Hotel California op de elektrische gitaar. Bijna 15 jaar oud en dan zo begenadigd spelen, we zien Ron en Monique glimmen van trots, en… meer dan terecht. Het is erg gezellig, en bij de koffie en thee komt er zelfs ‘hollandsche’ koek op tafel. De avond vliegt voorbij en het is zomaar 01:30u in de nacht wanneer we weer thuis zijn. Voordeel is dat dezelfde nacht hier de klok een uur terug gaat… Ron en Monique dank voor de gastvrijheid, we vonden het erg gezellig.

Weer een super leuke Florida dag!

Gisteren hebben we online ingecheckt om te kajakken bij Weeki Wachee Springs, tegenwoordig boek je een tijdslot schijnbaar. We mogen er om 10:00u zijn, dus zorgen we dat we op tijd die kant op rijden. Google stuurt ons binnendoor naar Spring Hill, daar in de buurt stoppen we bij een…
Oei een korte nacht na het bezoek bij Ron en Monique, de klok een uur terug, vandaag hebben geen zin om wat te doen. We besluiten lekker thuis te blijven Ik zet de hottub aan en zie dat de zon in aantocht is. Een 20 minuten later gaan we de…