De laatste dag is dan echt aangebroken, vanavond om 20:05U vliegen we naar huis..
Gelukkig mogen we van Jon & Pamela tot een uur of 15:00u gebruik maken van de fijne villa..
De koffers heeft Mandy zo goed al als ingepakt, dus kunnen we relaxed aan de dag beginnen.

P6210009S
Ik kijk altijd even bij het meertje, de dauw en mist zijn nog zichtbaar..

P6210001S
Zo lekker vroeg in de morgen zie ik een Armadillo achter het huis lopen.. Ik pak de camera, wat gaaf zo in de ‘achtertuin’ :-)

P6210062S
We ontbijten op het pooldeck, daarna maken we natuurlijk gebruik van pool en pooldeck…Jasper en Mandy nemen de omgeving nog eens goed in hun geheugen op.

IMG_4505S
Ik nestel me in één van de ligbedjes en geniet nog lekker van de zon.

P6210077-1S
Bij 35 graden moet je goed drinken natuurlijk..

P6210009-2S
Ik besluit mijn blikje lekker op de trap van de pool op te drinken.

P6210019-1S
Tegen 15:00u lopen we nog een laatste rondje door het huis of we alles hebben ingepakt..

P4242532-kopieS
Dan pakken we de koffers, zetten ze in de Touareg, kijken nog een laatste maal naar het fijne huis. We hebben het er weer zo lekker gehad, dan rijden we naar Cracker Barrel..

P6210021S
We gaan nog eens goed eten voor we op ons gemak naar het vliegveld rijden. We bestellen alle drie ‘fresh Lemonade’ .. Ik neem Meatloaf met Fried Apple en Coleslaw, Jasper gegrilde Kip, Mandy het Haddock menu. We doen rustig aan tegen halfvijf rijden we op MCO aan via 417.. Dat is 45 minuten rijden.

P6210022S
We leveren de auto in bij National…

P6210024S
De brandstoftank had al gemeld dat het einde inzicht was,
Toch altijd een sport om hem zo leeg mogelijk in te leveren… We konden nog 35 mile op de tank :-)

IMG_4515S
Op MCO vraag ik bij Britisch Airways hoe vol het toestel was, en of er nog een mogelijk was voor een upgrade was, in de computer konden we alledrie een rij in het midden krijgen. Dat betekend languit liggen ogen dicht en pitten, ik laat ze die stoelen vast leggen.. Daarna zijn we zo door de formaliteiten, en moeten we even wachten…

P6210030S
Even na 20:00u gaan we aan onze terugreis beginnen. Hoe lekker is dat op de nachtvlucht, ieder een eigen rij :-) We hebben dus allemaal geslapen tot een uur voor aankomst.. Zo lekker.

IMG_4524S
Wanneer we in Gatwick aan de korte vlucht naar Amsterdam beginnen regent het…

IMG_4532S
Een klein uur later zijn we in Amsterdam..
Het was weer lekker om in Orlando te zijn, een ieder bedankt voor de leuke reacties, het maakt het bloggen zoveel leuker !!!

We zijn rond zevenuur wakker, lekker het pooldeck op... Het is echt heel mooi weer, we starten met een beetje zwemmen, een ontbijtje.. Vandaag willen we een paar uurtjes naar Seaworld, we hebben de 'Clyde & Seamore's Sea Lion High' Show nog steeds niet gezien. Afgelopen April zaten we er…
Vandaag zal het pas tegen een uur of drie minder worden met het weer.. Mandy en ik besluiten om lekker vroeg aan Volendam te fietsen, de zon is er tenminste. Onderweg zien we oerhollandsche plaatjes, maar bij gebrek aan ander materiaal kijken de koeien ook ons aan. Nederlandse landschap is…