We worden weer lekker vroeg wakker, zo rond 7:30 en nog geen kwartier later zitten we heerlijk aan onze eerste bakkie leut met onze laptop op schoot .

We willen om 9:00 uur in de auto zitten naar Aquatica, dus lezen we de blogs en de weer hele leuke reacties, waar we enorm veel plezier aan beleven. Dat is voor ons het leukste moment van de ochtend ;-))

Een paar reacties beantwoorden..
@ Linda – goed dat je het uur gratis hebt gekregen bij Frenchy’s .. wist ik wel !!!
@ patrick – Ik heb de gordeldieren echt nog niet gezien ..
@ Marja – we zijn gewoon geschrokken van de slang lol..
@ Barkies – nee ik ben geen weegschaal maar een tweeling..
@Tiggergirl 2010 –  Het is ongeveer 1uur en 20 Minuten.. rijden naar de Airboat.
@ Joeri & Sven – We nemen voor jullie wat lekkers mee hoor.

Excuus – terug naar het blog, Mandy maakt broodjes klaar met Pindakaas van een bekend merk hier. Enne… het smaakt ons heerlijk. ( skippy)

Broodje smeren

Jasper leeft hier bijna net als thuis, is met muziek bezig en kijkt wat naar de TV in de ochtend. Zo eet hij ook zijn ontbijt languit op de bank…

Jasper ontbijt aan de TV

Hij kan zich maar thuis voelen, dat doen wij hier ook.  Tegen negen uur stappen we de auto, en ik zeg tegen TomTom rij ons maar naar Seaworld,  Aquatica is er namelijk om de hoek. Ik rij graag met de TomTom aan, mocht ik een afslag verkeerd of anders willen nemen komt het altijd goed. Daardoor rij ik ook gemakkelijker, ik durf gewoon een foutje te maken, en Mandy en ik slaan elkaar de hersens niet in, de één met de kaart op schoot, en de ander zwaar geïrriteerd.
”trut we hadden hierin gemoeten” lang leve de techniek.

Eigenlijk regelt het ding, dat we geen echtscheiding hebben gekregen, de afgelopen reizen.. Zo bezien is zo,n TomTom niet eens zo duur.

We komen bij de ingang van Aquatica, en we schieten een plaatje door het raam, wat er natuurlijk niet uitziet maar wel leuk is voor later!!

Aquatica

Vandaag hebben we alleen Mandy’s camera mee, een compact camera, die is voor deze dag prima. ( Ze heeft vlak voor de vakantie een nieuwe Casio gekocht )
Het is nog niet zo druk, en we staan vlak voor de ingang, onze tas wordt even ingekeken, en we staan eigenlijk in een tel binnen. We kiezen een lekkere plek onder een parasol…. Het is prachtig weer, ik neem een foto van één van de twee golfslag baden. De wolken zijn echt heel fraai..die wil ik even vastleggen.

Clouds

pool

We smeren ons in met Banana Boat 50, dat heb je wel nodig… want je wordt anders snel geroosterd. Na een minuut of 10 gaan we heerlijk het water in. Nou hierin hoef je echt eerst door te komen. Het is direct lekker…
Je kan heerlijk liggen, en de golven over je heen laten komen. Maar ook als de golven weg zijn kun je lekker genieten in het ondiepe..

Rick3

Dat doe ik dus ook, we hebben een 14 dgn kaart voor Seaworld, Aquatica en Bush Gardens, wie weet doen we één of twee parken nog wel een keer. Want wat is dit lekker, we gaan de rapid doen, met een soort zwemvest aan, want dan is het erg leuk. Je blijft dan drijven, en wordt meegenomen door de stroming. We hebben het vorig jaar ook wel eens zonder vest gedaan, maar daar was geen bal aan.

Lazy river6

Mandy trekt een vest aan en gaat met Jasper een rondje, ik neem  vanaf de brug een paar foto’s.

Lazy river2

Ik berg de camera op en spring er ook in, we maken 4 a 5 rondjes. Dan vinden we het even genoeg, we gaan even wat drinken. Het is nog vroeg, en we vinden het ook niet heel erg druk. Je kan overal wel bij.  Mandy en ik gaan een loopje maken door het waterpark. Beetje mensen en de attracties…kijken.

Walkabout water5

Glijdenglijden1
glijbaanWater bak

We nemen alle drie een verse Pizza Peperoni,en  een beker drinken want het is al tegen 12:30.  Na het eten gaan we terug naar onze ligbedjes, maar het waterpark trekt teveel, lang kunnen we niet blijven liggen. Het plan … we gaan met de luchtbanden… en laten ons verrassen.

leuk

Samen voor ons eigen….

lol1

Het is erg vermakelijk, en ook hier gaan we aantal rondjes. Ook gaan we in een eigen band, het is nu wel wat drukker geworden maar hé, we hebben vakantie. Hoe meer zielen .. hoe drukker het is.

onder de brug door jasper

Tegen vieren hebben we genoeg van Aquatica, we gaan ons omkleden, en dan naar de auto. We gaan voor Jasper even naar de Best Buy vlakbij de Florida Mall. Hij wil een nieuwe in-ear hoofdtelefoon. Hij heeft er een paar gevonden en vraagt aan mij welke ik zou kiezen. Wel leuk hij had zichzelf een budget opgelegd van 50 dollar en de keuze is dan een Sony, een JVC of een Ultimate Ears.  Ik zeg hem dat mijn keuze zou vallen op de Ultimate Ears, en hij volgt mij. Eenmaal in de auto is verpakking al open voordat ik weg rijdt, en nog even later roept hij… het geluid is helemaal goed!

We rijden naar Tuscan Hills, we zijn het zat, de hele dag in de zon, de man met de hamer slaat toe. Als we op de 192 zitten zegt Mandy zullen we meteen wat eten, dan hoeven we er straks niet meer uit. Ok zeg ik de eerste het beste restaurant nemen we … het wordt Denny’s . Ik hou mijn woord het is de eerste die we tegen komen.

Denny's
We bestellen, allemaal wat anders, Mandy een Hamburger, Ik een soort Philly Steak, Jasper twee lmooie stukken vlees met groente. Het eten bij Denny’s is gewoon goed! En we zijn heel erg goed geholpen door een leuke serveerster, die ons ook nog even wil vastleggen.. Dat we echt wel bij Denny’s gegeten hebben lol.

Eten

We spreken met zijn drieën over de dag van morgen, het is vakantie, we gaan alleen leuke dingen doen. Mandy haakt af op Kelly Park, Jasper vraagt waarom… omdat er ook slangen kunnen zitten. Dan …  hoef ik ook niet echt.. zegt hij .

Omdat we democratisch een keuze maken al dan niet te gaan, wordt Kelly Park in de prullenbak gegooid. Sorry Kelly !! Ik heb een alternatief plan, en dat is morgen de Little Toot en daarna naar Tarpon Springs.  Helemaal leuk zeggen ze beide iets te makkelijk naar mijn smaak. Zal het echt met die slangen te maken hebben, alles beter dan slangen??? We zullen het nooit weten, want ik vraag er maar niet naar. De Little toot is een meer dan waardig vervanger voor Kelly Park. Bij de Little Toot komt mijn camera weer is actie!!! Ik  hoop maar dat ik de Olympus Camera morgen heeeel veel nodig heb ;-))))

Hier ons fotoverhaal 10 met muziek van Burning Spear.

Tot Morgen

Vandaag worden we pas tegen 8:00 wakker, ik start de laptops op, en zet deze bij onze ligbedden bij het zwembad. Mandy maakt de koffie klaar en zo begint de dag weer heerlijk relaxed. We lezen de blogs en de reacties waar weer heel veel lol over is, we lezen…
We worden om 7:00 wakker, lezen als eerste het blog, en drinken ons bakkie koffie, en lezen met veel plezier de reacties. Mandy maakt ontbijt klaar, wat weer lekker was, en ze vult vlak voor vertrek de 8 dollar koelbox. Heel slim had ze de avond ervoor waterflesjes in de…