Afgelopen dinsdag hebben we de laatste dingen geregeld voor onze vakantie, de luifel van de caravan afgehaald. En daarna even de boel schoongemaakt zodat we met een schone combi op pad gaan.

IMG 7637t We halen de laatste spullen uit de caravan wat we niet nodig hebben tijdens de rondtrip, alles wat thuis kan blijven is mooi meegenomen. De rest van de week moeten we nog werken, maar we zijn er wel helemaal klaar voor.

Reis2023 Onze reis gaat via Oostenrijk > Slovenië naar Kroatië met als eindpunt een camping nabij de oude stad Trogir. Onze derde trip deze kant op, en we hebben er zin. Op zaterdag avond rijden we naar de camping, we besluiten zondagochtend heel vroeg te gaan rijden en daarna te zien hoe ver we komen.

IMG 7668d We zetten de wekker tegen zessen, maar 4u30 zijn we klaar wakker, besluiten wat te eten, op te frissen en daarna maar op pad te gaan. De zon komt op in Castricum, zo rijden we niet veel later ondersteund met de zon richting Duitsland.

IMG 3211SD Over de weilanden hangt nog mist, we rijden trouwens nagenoeg alleen over de Nederlandse wegen, het is een stille zondag. De rit gaat zo voorspoedig dat we Camping Sonneberg in Nüziders bellen of we al een dag eerder kunnen komen.. Dat blijkt geen probleem te zijn, dus rijden we met af en toe stop door.

IMG 7675d Bij een Autohof gaan we tanken, daarna haalt Mandy wat makkelijks bij KFC wat we daarna bij de auto in de zon opeten. Daarna rijden we richting Nüziders, in de middag hebben we wel wat last van de Baustellen zo hier en daar..

IMG 3223d Dan verlaten we Duitsland en rijden we Oostenrijk binnen, het Vorarlberg-landschap ziet er meteen fraai uit.

IMG 3226d Even voor 16u00 zijn we op de camping aangekomen. Van Beate en Matthias krijgen we een prachtige plek, ze waren ons nog niet vergeten.. Hoe bijzonder. Hier blijven we t/m zaterdag, we zetten de caravan op de plek, daarna eerste even de voetjes omhoog in het zonnetje.De lange broek verruilen we al snel voor een korte broek, want het is en heerlijke temperatuur.

IMG 7684d Rond de bergen is het nog bewolkt, we hebben een prachtige stek voor deze week, en eigenlijk door de beslissing om door te rijden een dag extra hier.

DSC 3832 2 In de avond lopen we nog een rondje over de camping, en genieten nog van de zon tot die onder gaat. De vakantie is prima begonnen.

De vakantie is voorbij gevlogen, we hebben het heel fijn gehad. Het huis van Chelsea en Brian heeft zeker meegeholpen, en... mochten we weer gaan, staat het huis wel bovenaan ons lijstje. Mandy haalt het beddengoed eraf, we zorgen dat het weer schoon klaar ligt voor de volgende gasten. In…
Gisterenavond sliepen we al vroeg, dat is niet zo gek na de lange rit. Eén voordeel, we zijn al op de heerlijke camping... Dus hebben we een dag extra, we gaan hier pas zaterdag weer weg richting Bled. Maar we waren wel moe, dus ging het licht vlot uit! Vandaag…