De weken vlogen weer voorbij, afgelopen week kreeg ik nog een mail van Pam & Jon dat het internet een upgrade heeft gehad. Voor de rest was het nog hetzelfde, wel zo prettig…. Donderdag moesten we nog werken, er moesten nog wat projecten worden afgemaakt, maar alles kwam op tijd klaar. Diesel logeert lekker bij Opa en Oma, dus die heeft ook vakantie :-) Wij hebben de Donderdag avond benut om de koffers in te pakken, we kregen er steeds meer zin in, gek huh?? :-) Vanmorgen tegen 8uur werden we opgehaald door Koos onze vaste Taxi.
Niet veel later zijn we op Schiphol, het inchecken is zo gepiept!
IMG_6802Sm

We krijgen de tickets en lopen ons gemak door de Douane..

IMG_6801Sm
Bij Mac nemen we een ontbijtje en geven we ons over aan de vakantie!

IMG_6814Sm
We vertrekken uiteindelijk een halfuur later dan gepland….

IMG_6822Sm
We zien de kuststrook nog als herkenbaar daarna vliegen over de Noordzee..

IMG_6826SD
Net als in Nederland is in Engeland elke kavel georganiseerd,….
In Londen eten we nog wat, en daarna is het alweer tijd om te boarden ..
De vlucht duurt een ruime 8uur, ik vermaak me met wat films die ik al op mijn Ipad had gezet, Taken, The Maze Runner en Inception..
Daardoor vliegt de tijd voorbij, Mandy heeft zich ook met wat films en muziek vermaakt.. Eigenlijk een prima vlucht, geen gekkigheid, daar houden we van!!

IMG_6830Small
Yeah dan gaan we dalen, en even over 6uur gaan we landen.. Het deel door de Douane stelt echt niets voor, het is ook niet druk. We zijn er met een kwartier doorheen, daarna lopen we naar People-Mover en hop naar National. We kiezen een GMC Acadia uit de Choice-Line. Daarna rijden we richting huis, stoppen nog bij de Publix voor de boodschappen. Dan hebben we morgen alles al in huis kunnen we lekker aan de pool ontbijten en hoeven we niets .. In de publix komen we Pieter en Petra tegen, die dachten er precies zo over !! We kletsen even bij daarna gaan we naar de Villa, laden de koffers en boodschappen uit. Daarna maak ik de blog, we zijn blij hier te zijn! Het internet is inderdaad lekker vlot, dat scheelt weer. Morgen geen plannen als lekker beginnen aan de pool, de rest zien we wel!!

Het is lekker weer, het is droog en niet al te heet.. Mooie dag om de fietsen uit te laten op de Veluwezoom, we rijden naar Rheden. Daar parkeren we de auto bij de grote parkeerplaats naast Restaurant Houtplaats. Mandy heeft had wat broodjes meegenomen en alvorens we starten eten…
We zijn erg vroeg wakker, tegen half zes, maar dat is bij ons redelijk normaal de eerste nacht. Ik kijk of er nog iets van een zonsopkomst is bij het meertje. Er is wat bewolking maar de zon laat zich toch wel zien.. ik blijf een tijdje genieten en ga…