Yeah vandaag gaan we naar Miami , op naar een superleuke roadtrip…We zullen beginnen in Miami South Beach dan naar Key West  via Homestead naar Fort Myers, Cedar Key dan via Wakulla Springs naar Atlanta, op naar de Great Smokey Mountains daar blijven we een paar dagen en dan via Savannah naar Orlando.


In de omgeving Orlando blijven we nog 5 dagen op Sandy Ridge op bekend terrein .. Zo ziet de route eruit.
Terug naar vandaag!!
Mandy en ik zijn vroeg wakker, we worden halfzes opgehaald door Koos, rustig wat eten douchen en de laatste spullen inpakken. Koos is op tijd, en tegen 06:00u  zijn we op Schiphol. Alle formaliteiten gaan vlot en half zeven zijn we al bij het shop gedeelte.


De vlucht naar Londen gaat vlot binnen een uur zijn we aan de overkant, we komen aan op Heathrow  terminal 5. We pakken de bus naar terminal 3 ook dat gaat redelijk vlot… Bij de Gate aangekomen moeten we nog even wachten, maar uiteindelijk vliegen we prima op tijd. Gedurende de vlucht kijken we wat films op de IPad ik kijk er 3 in totaal..


Rond 15:00u landen we op Miami airport…


We moeten even wachten op de koffers zo snel waren we door de douane… Daarna gaan we naar National, daar pakken we GMC Acadia uit de rij en rijden naar een Walmart. Ik geef aan de verhuurster Nuria door welk kenteken de Acadia heeft, nog geen 5 min heb ik een permit voor de dagen hier in de mail.  Daarna rijden we naar het appartement van Nuria, parkeren kan dus op zone 2 voor bewoners!


Het appartement is fraai, een kleine woonkamer, slaapgedeelte …


Volledige keuken, super douche… en tegenover de Five Guys.. en op 2 minuten lopen van Ocean Drive….


We douchen ons eerste even lekker en gaan dan toch maar even naar Ocean Drive .. het is er gezellig druk!


Heerlijke sfeer, vele terrassen buiten, echt een ander Florida !!


We lopen een flink stuk Ocean Drive af en gaan via Washington Avenue weer terug naar 15th street… Dan slaat de vermoeidheid toe, maar hee we zijn er !!

De reisdag naar huis, altijd een gek gevoel,... De ochtend doen we rustig aan, liggen tot 11:00u aan de pool, daarna pakken we de laatste spullen in de koffer, douchen en maken ons klaar voor vertrek. Mandy en ik nemen plaats in de hotellobby en wachten op de airport Shuttle..…
Sjonge we zijn weer idioot vroeg wakker, na 04:00u konden we de slaap niet meer pakken.. Dan maar eruit en rustig wakker worden, we ontbijten wat en lezen de leuke reacties op de blog. Daarna gaan we lekker douchen, rond 06;30u lopen we op ons gemak naar het strand. De…