Na een lange tijd gaan we eindelijk weer eens een echte trip maken, nadat Florida afgelopen jaar en dit jaar niet door is gegaan hebben we een lekkere trip voor de boeg met onze eigen caravan.

Roadtrip

Een paar hoogtepunten zijn Halstatt, Bled, meer van Bohinje, Izvor Cetine en rivier, Plitvice Meren, Soca River Trail, Porec, Rovinj en veel meer.

IMG 1983
Vandaag waren we rond kwart voor zeven op, wat eten, caravan achter de auto en beginnen aan de lange trip om direct ver in Duitsland te komen. De rit gaat ongeveer 8uur duren maar we stoppen ook nog wel hoor 🙂

IMG 1994

De bestemming is Camping “Bauer Keller” in Greding, een doorreis camping waar we zelfs de caravan achter de auto kunnen laten hangen wanneer we dat willen. De rit gaat leker relaxed en het weer zit zeker niet tegen.

IMG 2857 We komen op de doorreis camping aan en zetten de caravan achter aan op het grindveld, dan rijden we naar het dorpje om op ons gemnak te eten. Voor slecht 13,90 p.p eten we een heerlijke schintzel op het terras, zonnetje erbij, vakantie.

IMG 2859

Wanneer we terugkomen op de camping,.. zijn we niet helemaal alleen, de camping is echt een doorreis, dit is niet het kamperen op je netvlies zeg maar. Morgen gaan we op weg naar Prien am Chiemsee daar blijven we een volle dag. We hebben vakantie, hoe lekker is dat dan.

Onze laatste volle dag is aangebroken, we worden zo tegen 07:00 wakker.. Het uitzicht van de kamer in het MGM rijkt enorm ver, we kunnen de bergen aan de overkant zien en er staat geen enkel gebouw voor ons. Het is mooi om te zien met de lichten in de…
Vandaag gaan we weer wat verder Duitsland in richting de Oostenrijkse grens, op de doorreis camping staat de caravan nog aan onze auto. Dus wegrijden zal niet al te veel tijd vergen. Na het 'ontbijt' breken we ons camp af, en gaan op weg naar Prien am Chiemsee. Onderweg hebben…