De reisplannen waren in eerste instantie met de caravan door Europa dit jaar, het afgelopen jaar verliep iets anders. Begin december ben ik opnieuw geopereerd aan mijn been, de pennen moesten eruit en het onderbeen moest in het gips. Toen besloten we dat het reizen met de caravan waarschijnlijk lastig zou worden, dus vroegen we aan Chelsea of ze plek had. Nou dat was geen probleem. Fast forward, met het onderbeen gaat het inmiddels top, loop al sinds 19 januari zonder krukken, dat is wat onverwacht maar wel heel erg prettig. Dus kunnen we gewoon lekker wandelen door de malls, natuur etc. Vanmorgen werden we rond half zes opgehaald en naar Schiphol gebracht.

Alles gaat heel voorspoedig en we zijn ruim op tijd voor de vlucht naar Detroit. De vlucht vertrekt wat te laat, dat dan weer wel.

In Detroit komen we ook iets te laat aan, het hele circus met customs, koffer weer afgeven duurt lang. Wanneer we bij de Gate aankomen moeten we direct boarden, de vlucht gehaald in ieder geval.

We vliegen over Florida, dat is wel duidelijk te zien :-)

We landen 14u50 op MCO, op naar de people mover en de koffers ophalen.
Ik had drie boekingen gemaakt voor de auto Hertz was met $870,- dollar de goedkoopste voor drie weken, daar dus eerst gekeken. Nou daar slagen we ook voor een Chevy Traverse, de National en Alamo reserveringen gecanceld.

We rijden naar het fijne huis van Chelsea en Brian, laden de koffers uit.

Daarna rijden we naar de Walmart.

Het is heerlijk weer in Florida te zijn, we kopen de eerst dingen hoeven er morgen niet direct uit.

Daarna rijden we lekker naar ‘huis’ pakken de koffers uit. In de avond halen we wat bij Panda Express, dit eten we thuis op.

Ik maak het eerste verslag, tegen 21:00 beginnen we wel moe te worden… Maar hee we zijn er, hoe lekker is dat dan. :-)

Dag 28: Zondag 8 oktober. Vandaag houden we een relax-dag thuis. Eten doen we ook thuis dus we komen de deur niet uit:-) Zo genieten we van de zon, zwembad en het pooldeck. In de de avond blijven we op het deck. Nog een keer in de hottub, een superrelaxte…
Dan wordt je wakker in Florida, de eerste volle dag zijn we altijd vroeg wakker. Ook nu weer, het is even over vieren in de ochtend, slapen lukt niet meer. Dan gaan we er maar uit, we lezen wat bij en rond een uur of zes kijken we op het…