2013-05-08T22:02:12+00:00dinsdag 27 juli 2010|

Dag 1: Op weg naar Tuscan Hills…

We waren al vroeg wakker zal de spanning wel zijn, rond acht uur zijn we naar beneden gegaan, en heb ik voor ons een nespresso gemaakt. Ook ik kan dat 😉 Namelijk water in de tank, een capsule erin, en als alle lampjes wit branden op een knopje drukken…

Nomaal laat ik al water aanbranden, maar dit gaat goed.

Koffers
De koffers hebben we gepakt, de laatste spullen, papieren worden nog éénmaal gechecked. Alles klopt volgens ons zit alles erin, we gaan allemaal nog even douchen, Jasper neemt zijn opgeladen apparaten mee  naar beneden en we leggen de laatste hand aan de koffers .

 

Ik mail mijn ouders terug, Mandy belt haar moeder nog even… en dan rond 10:30 staat de Schiphol-Taxi  voor de deur. De reis gaat  nu echt beginnen.

in-check De rit gaat snel geen enkele file te bekennen en we  zijn rond 10:45 op Schiphol. Omdat ik online al had ingechecked gingen we alleen nog langs de kofffer afgifte. Daar vroegen ze toch om de Esta prints, en uiteraard de paspoorten.  De boarding passen werden meegegeven en of we ons zo rond 12:40 wilden melden bij Gate E 19.

Het-Toestel Bij de Gate wacht het  Martinair toestel op ons, het is er al best druk velen sluiten toch vroeg aan. Wij doen dat dus ook, we vinden het vliegen en alles wat er omheen hangt min of meer noodzakelijk kwaad. Maar eigenlijk gaat alles best vlot, we worden door de scan heen gehaald de handbagage e.d gaat door de scanner en we zijn klaar om te boarden. Tegen 13:30 is het zover we gaan aan board van de MP 635. En rond 14:20 stijgen we op.

 

het-eten

 

Het valt allemaal niet tegen ook het eten is  best wel ok, we kiezen alle drie chicken, en laten de Blooming Union en de Spare Ribs nog even zitten

Trouwens de ruimte op de stoelen 3 F D en C vallen ons helemaal niet tegen, wellicht waren we zo bevreesd geraakt over Martinair dat alles ineens gaat meevallen. Nou dat werkt dan in ieder geval, waarvoor dank ;-))

 

 

Entertainment Ook worden de entertainment systemen uitgedeeld, best geinig want iedereen krijgt zijn eigen Speler, je kan dus  alles zelf kiezen uit diverse films, documentaires, ook een aantal radio stations staan erop.  Zo ziet het eruit en de keuze is best wel goed, Avatar, Date Night, The Blind Side om er een paar te noemen, Mandy kiest voor Blind Side , ik kies voor een Docu over de Blue Whale.

De vluchtgaat eigenlijk best voorspoedig en rond 17:45 landen we op MCO, in de slurf komt de geur en de warmte ons tegemoet, heerlijk. Dan gaan we naar de douane, en we kijken alle drie weer in de camera en ook moeten we onze wijsvingers vastleggen zowel rechts als links. Dan halen we de koffers op, waar we wel even op moesten wachten, daarna volgen de checks schoenen uit horloges af, dit gaat als een speer, en nog geen uur nadat we geland zijn staan we bij Alamo. Als een volleerd Deeker sla ik alle upgrades af en gaan we naar de overkant om de auto op te halen. De foto’s volgen morgen 😉

SubwayIk start de TomTom op en vrij vlug rijden we de garage uit richting Tuscan Hills.
Jasper oppert als we op de 192 rijden om nog naar een Subway toe te gaan wat wij niet zo,n gek idee vinden.  Enne hij was heerlijk, Mandy en ik namen de 6 “ Sub Turkey Breast en  Black Forrest Ham. Jasper koos de footlong Italian. Als we die op hebben tanken we nog wat cola bij en rijden naar de villa.

De Gate code, de lockbox code, alles werkt, inclusief draadloos internet, ik kan dus de eerste dag afmaken en uploaden.  Heel netjes stonden alle lampjes gezellig aan en de airco stond precies goed, Randy bedankt !!!

Zwemmen

We kijken even op het pooldeck maar dat is te aantrekkelijk. We vinden de licht schakelaar van de Lanai en de pool. Jasper en ik kijken elkaar alleen maar aan… Dus ……besluiten we gauw nog even duikje te nemen, Mandy heeft intussen alle koffers al uitgepakt,  zal dus ook nog even plonsen. We gooien lekker een balletje over en het voelt als Heaven on Earth.

Bubbblll
Voor de foto nog even in het bubble bad lol…Ook daar vinden we al snel de schakelaar van…Daarna zullen we wel lekker gaan slapen want het is al kwart over tien. Nederlandse tijd is het dus 4:15 dus we zijn al even op.
Morgen zullen we foto,s plaatsen van het huis en de auto e.d.

Voor diegene die denken dat ik ineens met een brunette opstap ga, er is niks aan de hand mijn vrouw heeft alleen haar haar laten verfen. Dus ook voor mijn schoonmoeder het is echt je dochter die mee is ! Na 25 jaar met een blondje…opstap, nu eens een brunette 😉

Als laatste nog iedereen enorm bedankt voor de leuke reacties, ook de vele tips, want samen weten we wel heel veel!

Tot morgen!!

We zijn rond 23:00 naar bed gegaan, we werden ineens overmand door vermoeidheid. We hebben  er gretig  aan toegegeven en voor ik mijn kussen raakte was ik in dromenland… Vanmorgen werd  ik om 5:00 uur wakker, en ben even naar het toilet gegaan, kon daarna niet meer de slaap vatten.…
Het gaat nu ook voor ons opschieten, veel hoeven we niet meer te doen. De enige echte dingen voor de reis zijn, nog even bellen naar Frenchy's dat we zeker gebruik maken van zijn Speedboat, en we hebben beloofd de Airboat Ride nog bevestigen. Wij hebben Comfort-class geboekt bij Martinair,…

38 Comments

 1. Cynthia en Theo 27 juli 2010 van 06:59 - Antwoorden

  Lekker zo’n voorspoedige heenreis het genieten kan beginnen.

 2. Anita 27 juli 2010 van 07:17 - Antwoorden

  Dat was een voorspoedige reis! Eindelijk zijn jullie thuis, haha. Ben erg benieuwd naar de foto’s en verhalen.
  Veel plezier,
  Anita (Tans4USA)

 3. Sonja 27 juli 2010 van 07:27 - Antwoorden

  Fijn dat de reis zo voorspoedig is verlopen. Dat ziet er niet verkeerd uit die pool, ben benieuwd naar de rest. Geniet!

 4. Fam Verkoelen-Roeland 27 juli 2010 van 07:57 - Antwoorden

  Prettige start van de reis. ‘k Kom regelmatig lezen voor ‘t vervolg 🙂
  Have fun.
  Groetjes,

  Fam Verkoelen-Roeland
  http://verkoelen.blogspot.com/

 5. Alfons, Mirijam en Manon 27 juli 2010 van 08:05 - Antwoorden

  Hele fijne vakantie toegewenst, wij lezen mee!

 6. Teleton 27 juli 2010 van 08:37 - Antwoorden

  Zie zo, de eerste footlong zit er in, het bubble bad is ingewijd en het haar van Moeder de Vrouw staat er gekleurd op. Niets staat het grote genieten nog in de weg, ruik ik daar de geur van zonnebrandolie……?

 7. Andre-Daphne 27 juli 2010 van 09:00 - Antwoorden

  we wensen jullie een heerlijke vakantie, maar dat moet zeker gaan lukken. dat wordt heerlijk genieten met z’n drieën. ga jullie zeker volgen hoor.

 8. Patrick en Anita 27 juli 2010 van 09:05 - Antwoorden

  Wat fijn de de reis goed is verlopen en nu genieten van de vakantie! Wij hebben dat nu ook altijd als we het vliegtuig uitstappen dat die geur en warmte op je afkomt,en je zoiets hebt van mmmmmm heerlijk we zijn er weer!!!!! Geniet ervan, ga jullie volgen..

  groetjes Anita en Patrick

 9. Roberto en Wendy 27 juli 2010 van 09:12 - Antwoorden

  Leuk zo een vlotte reis 🙂 nu wordt het genieten !!!

  Het zwembad ziet er heerlijk uit en alhoewel het hier regent, zou ik er toch graag in willen springen.

  Geniet van jullie vakantie, en tot de volgende update !!! 🙂

 10. Carin 27 juli 2010 van 09:46 - Antwoorden

  Fijn dat jullie een goeie reis hadden en nu ook weer lekker in Florida zijn. Genieten maar zou ik zeggen!

  Groetjes
  Carin

 11. De Steijntjes 27 juli 2010 van 09:50 - Antwoorden

  Nu is het onze beurt om jaloers te zijn!! Zeker nu het hier 19 graden met een spatje regen is………

  De vakantie is goed begonnen met een voorspoedige reis (ook Martinair valt mee, nou wat wil een mens nog meer!!)

  Bij het zien van het broodje bij Subway, loopt bij ons het water in de mond!!!

  Een mooie villa met eigen zwembad, waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden. Kortom alles wat een mens gelukkig kan maken!!

  Wij zijn er klaar voor, een nieuwe blog, nieuwe verhalen. Kom maar op!!

 12. kimmie 27 juli 2010 van 10:25 - Antwoorden

  Mooie eerste dag zo en natuurlijk volgen de de top dagen absoluut. Benieuwd naar de foto’s van alles natuurlijk weer.

  Tot morgen

 13. famscheepensgoesorlando 27 juli 2010 van 10:30 - Antwoorden

  een super leuke vakantie gewenst en als je nou heel veel in de zon gaat lopen wordt die brunnette vanzelf weer blond 🙂
  en fijn dat alles zo goied is gegaan.
  groetjes marij

 14. De Somertjes 27 juli 2010 van 12:13 - Antwoorden

  Goed om te lezen dat alles zo goed is gegaan!!

  En nu lekker genieten!!

  Veel plezier,groetjes,Marjolein

 15. Marja 27 juli 2010 van 12:19 - Antwoorden

  Wij dachten al dat die file kwam omdat jullie gingen landen…met zo’n grote aantal fan’s werden jullie vast groots binnen gehaald!!

  Het zwembad ziet er heerlijk uit, waarom klinkt het toch weer zo bekend dat de mannen in het zwembad liggen te niksen en dat die vrouwen altijd de koffers aan het uitpakken zijn!!

 16. Sonja 27 juli 2010 van 12:37 - Antwoorden

  Hee Rick, Mandy en Jasper, welkom in Orlando. Fijn dat jullie zo’n soepele vlucht hebben gehad en al heerlijk zijn geïnstalleerd in jullie mooie huis.
  Heel veel plezier !

 17. Jacqueline 27 juli 2010 van 13:04 - Antwoorden

  Pluk de dag en geniet ervan want time flies when your having fun en voor je het weet sta je alweer je koffer in te pakken en mag je naar het vliegveld. Genieten dus!!

 18. Evelyne 27 juli 2010 van 13:40 - Antwoorden

  Joepie! Jullie zijn eindelijk in Florida! Na al jullie leuke reacties op onze blog is het nu onze beurt om jaloers te zijn… Geniet er van!

 19. Jackie 27 juli 2010 van 14:21 - Antwoorden

  bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat heerlijk, hahahaha
  Lieverds genieten, genieten en nog eens genieten, ennuhhhhhhhhhh jij zeker Rick met je nieuwe vrouw 😉
  Heerlijk dat we jullie vakantie zo mee kunnen beleven :))

 20. Frans 27 juli 2010 van 14:24 - Antwoorden

  Hoi Rick,
  Welkom in Florida.
  Wij waren laat gisteravond dus mijn verhaaltje komt later.
  Vandaag vertrekken we richting Miami.
  Onze laatste dag komt in zicht.
  Geniet er lekker van en ik zal je volgen hier.

  Groet frans

 21. Anthonie Kosters 27 juli 2010 van 15:26 - Antwoorden

  Hoi Familie,

  Genieten nu maar van alles wat Florida te bieden heeft! We gaan jullie verslag volgen!
  Veel plezier.
  Anthonie

 22. Alex 27 juli 2010 van 16:08 - Antwoorden

  Hi Rick,

  goed om te lezen dat de heenreis eigenlijk zonder problemen is verlopen. En heerlijk als je ‘s avonds meteen nog even je zwembad in kunt duiken. Dan is de reis zo vergeten.

  Heel veel plezier. We zijn benieuwd naar de foto’s

 23. Aggie 27 juli 2010 van 16:41 - Antwoorden

  Joepi, jullie zijn er ook. En heerlijk om te lezen dat alles zo voorspoedig is verlopen!! Tja, en inderdaad het paradijs op aarde, wie doet ons wat?!! Geniet en have fun!!!

 24. Tiggergirl 2010 27 juli 2010 van 16:58 - Antwoorden

  Zo een lekker begin van de vakantie, alleen maar meevallers. Heerlijk geschreven, zag het allemaal voor me. Komt misschien omdat het zo bekend is.
  hahha,

  Nog een fijn verblijf daar.

 25. van Velzen Florida 2010 27 juli 2010 van 18:12 - Antwoorden

  Yes jullie zijn er. En al gelijk de pool uitgeprobeerd. Lekker hoor!

  Ben benieuwd naar de volgende verhalen.

  Groetjes,
  Meriam

 26. arianne 27 juli 2010 van 18:47 - Antwoorden

  Een vlotte reisdag heb je alvast in je zak. De villa ziet er goed uit. Met een bubbelbad, zijn niet jaloers of zo hoor. Geniet van jullie vakantie en het lekkere eten :-))

  Arianne

 27. minekegerrit 27 juli 2010 van 18:49 - Antwoorden

  Heerlijk zo’n zonder problemen verlopen reis,
  en dan al meteen in de pool heerlijk allemaal.
  Ben ook benieuwd na de volgende verhalen.
  Heel veel plezier de komende weken.
  grtjes Mineke

 28. MattRob 27 juli 2010 van 19:37 - Antwoorden

  Lekker hoor, ook jullie zijn in het overheerlijke en warme Florida 😉 ! Goed dat de reis voorspoedig is verlopen en nu lekker genieten 😉 !

 29. marilingoesusa 27 juli 2010 van 20:03 - Antwoorden

  Hallo luitjes,

  heerlijk dat alles zo goed en spoedig is verlopen. Wat bekend, jullie zaten op dezelfde stoelen als wij dit jaar met Martinair. Geen verkeerde plek toch? Alles klinkt zo herkenbaar en we krijgen nu echt heimwee (lees: nog meer heimwee). Op de foto’s is al te zien hoe je straalt dus dat komt helemaal goed. Het begint bij Subway, volgende stap Five Guys? Geniet ervan en we zullen genieten van jullie verhalen. Veel plezier en de groeten vanuit een regenachtig Nederland.

  Martin, Richard & Linda (marilingoesusa.blogspot.com)

 30. Oma 27 juli 2010 van 21:22 - Antwoorden

  Fijn dat jullie goed aangekomen zijn.Pa en ma

 31. alberdina 27 juli 2010 van 22:31 - Antwoorden

  WIJ nu hier en nu jullie daar DUS IK Zou zeggen Genieten MAAR (OOK Altijd leuk OM te Weten : hier Giet Het Pijpen stelen Veel Plezier en we Lezen Mee!

 32. Michael K.J. van Dijk 27 juli 2010 van 23:02 - Antwoorden

  Hallo Rick,

  Veel plezier gewenst voor jou en je gezin.
  Foto’s van de autoooooo!

  Groet Michael.

 33. Saskia 27 juli 2010 van 23:05 - Antwoorden

  Wat lees ik nou? Iets positiefs over Martinair? Het moet niet gekker worden….
  Fijn dat alles goed gegaan is, een hele fijne vakantie, verheug me op de vele verhalen die zullen volgen,
  Groeten,
  Saskia

 34. Twinmom1995 27 juli 2010 van 23:32 - Antwoorden

  Dan is het voor jullie eindelijk ook zo ver.
  Heel veel plezier!

 35. Sunshineman 28 juli 2010 van 11:07 - Antwoorden

  Kan er ook mee door, als brunette!
  😉

 36. Jan Judy 28 juli 2010 van 20:44 - Antwoorden

  Hoi lieverds,fijn om te lezen dat de vlucht is mee gevallen en jullie heerlijk op jullie plekje zijn;inclusief alles wat een mens maar kan wensen.
  Mandy ik vindt je haar geweldig,staat je echt mooi;heb ook snel verf gekocht maar word een dubbel mix.
  Rick wat een prachtige journaal maak je ervan,fijn dat ik je schoonmoeder mag zijn.
  Hee Jasper je laat je vader niet winnen hoor en doe je voorzichtig in die cars auto’s??
  We volgen jullie en dat is een genot voor ons,papa zat gelijk al op de com om te kijken of er al nieuws was,en dat was er gelukkig.
  Lieve schatten geniet ervan en tot het volgende
  reactie,dikke knuffels,Mama en Papa.

 37. Ruthy 28 juli 2010 van 21:17 - Antwoorden

  *zucht* ik zou zo graag er ook bij zijn!
  Geniet!

 38. Jan Judy 29 juli 2010 van 23:32 - Antwoorden

  Hoi lieverds,alweer donderdag dus zit mijn werkweek erop en zijn Joeri en Sven weer heerlijk hier;samen met papa jullie foto’s en filmpjes bekeken denk zo;n 20x.
  Ook tante Ge was van de partij en vind Mandy er zo goed uitzien,en Rick die foto in de auto lijk je wel op Rob de Nijs.
  Hee Jasper,precies mijn merken helemaal leuk en ook fijn dat je je moeder helpt bij de afwas” ik bedoel bij het kopen van het EEA”HIHI.
  Straks in de boot en een hotel,wel lekker zo aan het strand en ik hoop dat het julie weer lukt om die prachtige dolfijnen te kunnen spotten en we wachten dan ook weer in spanning af op de prachtige samenvatting van Rick samen met de boys die er eigelijk niks van snappen dat jullie zover weg zijn,en via dit alles zo dichtbij.
  Nou lieve schatten geniet van alles wat op je pad komt,we volgen jullie,houden van jullie en genieten van jullie.
  Ennu Rick zou ook niet met zo’n beesie op de foto gaan hoor,kon ik ook in afrika met een oerang nou heb ik dus ook niet gedaan ik walgde.
  Dikke knuffels mama papa joeri en svennie boy en voor Jasper iets met een vuist en dan op de borst ofzo van de boys.

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com