We waren al vroeg wakker zal de spanning wel zijn, rond acht uur zijn we naar beneden gegaan, en heb ik voor ons een nespresso gemaakt. Ook ik kan dat 😉 Namelijk water in de tank, een capsule erin, en als alle lampjes wit branden op een knopje drukken…

Nomaal laat ik al water aanbranden, maar dit gaat goed.

Koffers
De koffers hebben we gepakt, de laatste spullen, papieren worden nog éénmaal gechecked. Alles klopt volgens ons zit alles erin, we gaan allemaal nog even douchen, Jasper neemt zijn opgeladen apparaten mee  naar beneden en we leggen de laatste hand aan de koffers .

 

Ik mail mijn ouders terug, Mandy belt haar moeder nog even… en dan rond 10:30 staat de Schiphol-Taxi  voor de deur. De reis gaat  nu echt beginnen.

in-check De rit gaat snel geen enkele file te bekennen en we  zijn rond 10:45 op Schiphol. Omdat ik online al had ingechecked gingen we alleen nog langs de kofffer afgifte. Daar vroegen ze toch om de Esta prints, en uiteraard de paspoorten.  De boarding passen werden meegegeven en of we ons zo rond 12:40 wilden melden bij Gate E 19.

Het-Toestel Bij de Gate wacht het  Martinair toestel op ons, het is er al best druk velen sluiten toch vroeg aan. Wij doen dat dus ook, we vinden het vliegen en alles wat er omheen hangt min of meer noodzakelijk kwaad. Maar eigenlijk gaat alles best vlot, we worden door de scan heen gehaald de handbagage e.d gaat door de scanner en we zijn klaar om te boarden. Tegen 13:30 is het zover we gaan aan board van de MP 635. En rond 14:20 stijgen we op.

 

het-eten

 

Het valt allemaal niet tegen ook het eten is  best wel ok, we kiezen alle drie chicken, en laten de Blooming Union en de Spare Ribs nog even zitten

Trouwens de ruimte op de stoelen 3 F D en C vallen ons helemaal niet tegen, wellicht waren we zo bevreesd geraakt over Martinair dat alles ineens gaat meevallen. Nou dat werkt dan in ieder geval, waarvoor dank ;-))

 

 

Entertainment Ook worden de entertainment systemen uitgedeeld, best geinig want iedereen krijgt zijn eigen Speler, je kan dus  alles zelf kiezen uit diverse films, documentaires, ook een aantal radio stations staan erop.  Zo ziet het eruit en de keuze is best wel goed, Avatar, Date Night, The Blind Side om er een paar te noemen, Mandy kiest voor Blind Side , ik kies voor een Docu over de Blue Whale.

De vluchtgaat eigenlijk best voorspoedig en rond 17:45 landen we op MCO, in de slurf komt de geur en de warmte ons tegemoet, heerlijk. Dan gaan we naar de douane, en we kijken alle drie weer in de camera en ook moeten we onze wijsvingers vastleggen zowel rechts als links. Dan halen we de koffers op, waar we wel even op moesten wachten, daarna volgen de checks schoenen uit horloges af, dit gaat als een speer, en nog geen uur nadat we geland zijn staan we bij Alamo. Als een volleerd Deeker sla ik alle upgrades af en gaan we naar de overkant om de auto op te halen. De foto’s volgen morgen 😉

SubwayIk start de TomTom op en vrij vlug rijden we de garage uit richting Tuscan Hills.
Jasper oppert als we op de 192 rijden om nog naar een Subway toe te gaan wat wij niet zo,n gek idee vinden.  Enne hij was heerlijk, Mandy en ik namen de 6 “ Sub Turkey Breast en  Black Forrest Ham. Jasper koos de footlong Italian. Als we die op hebben tanken we nog wat cola bij en rijden naar de villa.

De Gate code, de lockbox code, alles werkt, inclusief draadloos internet, ik kan dus de eerste dag afmaken en uploaden.  Heel netjes stonden alle lampjes gezellig aan en de airco stond precies goed, Randy bedankt !!!

Zwemmen

We kijken even op het pooldeck maar dat is te aantrekkelijk. We vinden de licht schakelaar van de Lanai en de pool. Jasper en ik kijken elkaar alleen maar aan… Dus ……besluiten we gauw nog even duikje te nemen, Mandy heeft intussen alle koffers al uitgepakt,  zal dus ook nog even plonsen. We gooien lekker een balletje over en het voelt als Heaven on Earth.

Bubbblll
Voor de foto nog even in het bubble bad lol…Ook daar vinden we al snel de schakelaar van…Daarna zullen we wel lekker gaan slapen want het is al kwart over tien. Nederlandse tijd is het dus 4:15 dus we zijn al even op.
Morgen zullen we foto,s plaatsen van het huis en de auto e.d.

Voor diegene die denken dat ik ineens met een brunette opstap ga, er is niks aan de hand mijn vrouw heeft alleen haar haar laten verfen. Dus ook voor mijn schoonmoeder het is echt je dochter die mee is ! Na 25 jaar met een blondje…opstap, nu eens een brunette 😉

Als laatste nog iedereen enorm bedankt voor de leuke reacties, ook de vele tips, want samen weten we wel heel veel!

Tot morgen!!

Het gaat nu ook voor ons opschieten, veel hoeven we niet meer te doen. De enige echte dingen voor de reis zijn, nog even bellen naar Frenchy's dat we zeker gebruik maken van zijn Speedboat, en we hebben beloofd de Airboat Ride nog bevestigen. Wij hebben Comfort-class geboekt bij Martinair,…
We zijn rond 23:00 naar bed gegaan, we werden ineens overmand door vermoeidheid. We hebben  er gretig  aan toegegeven en voor ik mijn kussen raakte was ik in dromenland… Vanmorgen werd  ik om 5:00 uur wakker, en ben even naar het toilet gegaan, kon daarna niet meer de slaap vatten.…