Eigenlijk was het niet de bedoeling om naar Florida te gaan, onze najaarsvakantie was De Gorges du Verdon in Frankrijk. Door omstandigheden ging deze september trip niet door, gelukkig kregen we via via contact met Chelsea en konden we een gat in haar villa agenda opvullen. Tijdens de mailwisseling meld ik dat het opgevulde gat precies samenvalt met ons 33 jarig huwelijk op 10 november. Dus twee partijen super blij, en … zo kwam het dat Mandy en ik op donderdag de 27e oktober om 4:00u werden opgehaald door Koos ( al jaren onze vaste taxi)

IMG 0553b De rit met Koos is een half uurtje vanaf ons huis, het is nog nacht…

IMG 0556b Het inchecken en douane valt mee, eigenlijk was er geen echte drukte bij Delta. Dus niet veel later lopen we al achter de douane. We nemen een Mc Donalds ontbijt… Hebben nog contact met Hannie en Wim maar we lopen elkaar mis.

IMG 0559b Na het ontbijtje moeten we langzaam aan naar de Gate, boarden is al om 7:30u.

IMG 0560b Het is nog donker als we aanboard gaan…

IMG 0566b We hebben fijne stoelen,…

1233900 Dan gaan we vertrekken, de gehele reis gaat super vlot en na 8 1/2 uur landen we op Atlanta.
Althans drie films verder..

IMG 0571b Ook op Atlanta is het niet erg druk en vliegen overal lekker doorheen.

IMG 6576b Dus besluiten we wachtend op onze korte vlucht naar Orlando om Chow Mein en Teriyaki Chicken te nemen.

IMG 0572b Tegen halftwee lokale tijd moeten we alweer boarden voor de vlucht naar MCO.

IMG 0575b Het zit allemaal mee, ook het weer, we landen uiteindelijk een halfuur eerder zo 15u15 op MCO.

9BE269DB Zo staan we ineens op MCO bij de bagageband met de bekende vloerbedekking..

IMG 0576b Omdat we bij Hertz de auto huren haal ik een Visitor Toll Pass, ben benieuwd of dit een beetje werkt.

IMG 0579b Bij Hertz rijden we weg met een fijne Dodge Durango, en omdat we zo vroeg zijn rijden we eerst langs de Publix…. Hoewel vroeg, het is druk op de wegen zeg, wij moeten naar Tuscan Ridge. Gelukkig kennen we deze routes goed omdat we vroeger veel op Tuscan Hills zaten, we rijden naar dezelfde Publix voor wat boodschappen.

IMG 0577b Bij de Publix is het direct leuk, de sfeer zit er goed in 🙂 Dan laden we boodschappen in de auto en beginnen aardig moe te worden, rijden daarna naar de villa.

IMG 0586b Wanneer we bij de villa aankomen, valt onze mond op de grond, zodan… Chelsea & Brian hebben ons wel heel welkom geheten, wat ontzettend, ontzettend lief. Dat is nog eens bij een villa aankomen zeg… wat een gebaar.

IMG 0589b In de keuken staat wijn en wat ander lekkers, nou dat is wel heel erg leuk! De villa is trouwens erg mooi, zal er morgen wat foto’s van plaatsen. Dan pakken “we” (ik loop meer in de weg) de koffers uit en houden ons groot op de bank…. maar heel langzaam gaat na 20:45u het licht uit..

We blijven een laatste dag in Wertheim, ruimen alvast wat spullen op, en doen verder rustig aan, en tegen een uur of 11 rijden we naar het Wertheim Village om wat shopping te snuiven. We zijn hier vorig jaar ook geweest en de village doet ook wel aan de floridiaanse…
We zijn de eerste nacht lekker gegaan, geslapen tot 05:00u dus een goede nachtrust. Het eerste wat we doen is even wat gemakkelijk ontbijten, daarna lopen we met koffie naar het pooldeck. De hottub lonkt, dus zetten we deze aan, lezen wat op internet, de leuke reacties op de blog..…