Vandaag gaan we dan eindelijk op vakantie, yeah… Koos staat om kwart voor zeven voor de deur, we laden de koffers in de auto en zijn in een kleine 20 minuten op Schiphol. Inchecken gaat lekker vlot, al snel zitten we aan een ontbijt bij Mc Donalds.  Daarna doden we wat tijd door in de winkeltjes te kijken, wanneer we een plas-pauze houden komen we Gerrie en Ruwin tegen. Ze gaan een paar weken naar Florida, hoe is het mogelijk tussen al die mensen op Schiphol.


We kletsen lekker bij, maar rond kwart voor negen moet wij echt naar de D Pier.


Ons vliegtuig staat al klaar het boarden gaat super vlot….. alleen vertrekken we niet. Uiteindelijk vliegen we pas een uur later als gepland, er moesten koffers van board.. zo is ons meegedeeld.  Tijdens de vlucht van Amsterdam naar Los Angeles hebben we wat films gekeken, muziek geluisterd.


Boven de staat Utah staat er geen wolkje en is het super helder, ik vind het prachtig om ernaar te kijken.


Dan zetten we de daling en zo’n beetje 11uur vliegen later zijn we LA…


We zijn zo snel door de douane dat koffers er nog niet eens zijn…. Daarna rijden we met de hotelshuttle naar het Residence Inn.
Zo rond 13;45u komen we in het hotel aan.


We checken in en krijgen een ruime kamer met slaapkamer en keuken.


Het uitzicht is ook leuk, op het zwembad..

We trekken zwemkleding aan en gaan naar beneden, het is rond de 23 graden,  eerst halen we een Jersey Mike Sub.


De rest van de middag brengen we door met een boek aan het zwembad, zo eindigt de eerste dag lekker relaxed..
Morgenochtend na het ontbijt worden we opgehaald door El Monte RV, we zijn benieuwd naar de camper..
Op naar een nieuw avontuur, eerste slaapplaats wordt Joshua Tree NP 🙂

De afgelopen maanden zijn omgevlogen, na het opleveren van Jasper zijn woning zijn we in de weekenden en avonden aan de slag gegaan. Schilderen, keuken opknappen, heel langzaam werd de woning steeds mooier... Het uitzicht over de landerijen naar Schiphol is geweldig, Jasper woont er nu al een paar weken en…
Slapen met 9uur tijdsverschil is even een dingetje, we zijn dan ook een paar keer wakker in de nacht. Toch halen we het tot 5uur. Daarna gaan we lekker douchen, rond halfzeven zijn we beneden voor het ontbijt. Na het ontbijt wachten we op de shuttle van El Monte RV.…