De afgelopen 8 weken zijn voorbij gevlogen, bij thuiskomst zijn we na een week weer gaan werken.
Dat viel de eerste week gewoonweg niet mee, maar wanneer je een eigen bedrijf hebt werkt het nu eenmaal zo. Soms kreeg ik vragen of ik al liep, maar een onderbeenbreuk gaat helaas niet zo snel. Zowel mijn scheenbeen als kuitbeen waren/zijn gebroken. Volledig normaal en pijnvrij gebruik van het been kan al gauw 3-6 maanden of soms nog langer duren. Zeker het aangroeien van een scheenbeen gaat heel langzaam. Er is een pen tussen de knie en enkel geplaatst waardoor ik wel met krukken kan lopen, de eerste weken met 20 kg leunend op mijn voet. Na week zes langzaam na geleide van pijn mag ik  steeds meer gewicht op de voet zetten tijdens het lopen.

IMG 9205 De meeste tijd loop ik nog steeds met krukken, hoewel ik in huis me prima red zonder inmiddels. Twee keer in de week fysio doet een hoop, door het ongeval is in het buitenste meniscus een scheurtje ontstaan waardoor de knie niet helemaal wil strekken. Dit gaat vanzelf over, geduld dus.

Onderbeen Het onderbeen is behoorlijk gehavend uit de strijd is gekomen. Na de operatie is er een pen geplaatst, hierdoor kon ik direct beginnen met lopen, daardoor ontstaat er geen stijfheid in de gewrichten. De eerste 4 weken tot 20 kg belasten en langzaam meer, dat gaat ondertussen vrij goed en kan ik er volledig op staan.

IMG 9023Wanneer we weer thuis kwamen van het werk was er altijd Akuma, de kat van de buren. Deze trouwe vriend is er eigenlijk altijd wel een paar uur per dag.

IMG 9076 Zo vlogen de dagen voorbij… met de trouwe vriend.

IMG 9195 De caravan stond weer bij de boer met het fijne uitzicht.

IMG 9116 En genoten we van wat we wel konden doen.

IMG 9097 Door de fysio ging fietsen heel goed, dus konden we lekker de duinen in.

IMG 9101 Zo fietsen we veel tot aan de kwal en terug naar de camping +- 20 a 25 km, dat ging en gaat perfect met fietsen inmiddels.

IMG 9233 Afgelopen zondag brachten we ons Fendtje naar de stalling, en zit het kampeerseizoen er voor dit jaar op.

VillaChelsea Morgen vliegen we naar Orlando, daar zullen we in eerste instantie bijkomen van een pittige periode van werken en revalidatie. De krukken moeten nog mee, lange stukken lopen zonder krukken is nog niet mogelijk, rondom huis zal prima gaan. We kijken ernaar uit om even niet veel te doen dan zwemmen en wat fietsen. We gaan het per week bekijken, wie weet loop ik wel aan het einde van de vakantie. Dat is een mooi doel. We verblijven weer in de villa van Chelsea, dus dat is bekend terrein.

Vandaag de één na laatste dag van de vakantie, vanaf de Zugspitz Resort rijden we vroeg richting de Ehrwalder Almbahn. Parkeren is voor de deur van de kabelbaan dus dat is makkelijk. We hebben de Seebensee al eens gewandeld, dus de route kennen we. De wandeling langs de Seebensee naar…
Dag 2: We zijn vroeg wakker want Koos staat rond kwart over 5 voor de deur. Even douchen, laatste spullen inpakken en dan op weg naar Schiphol. We hebben één handbagage koffer, geen cameratas voor mij dit keer, maakt het reizen op krukken wel makkelijker. Ik kan één koffer gebruiken…