Vandaag gaan we op weg naar New Orleans, daarna via de Panhandle naar Jacksonville Beach dan op naar Sandy Ridge – Davenport. Het lijkt ons geweldig onder andere de fraaie stranden van de Panhandle… We vliegen op New Orleans en zullen via Orlando weer naar huis vliegen.. Maar eerst de vakantie :-)

Zo ziet de route eruit…

IMG_7265
Na een goede nachtrust namen we afscheid van Jasper wanneer hij naar zijn werk gaat. De koffers staan dan al helemaal klaar, we hebben er zin in. Tegen een uur of 8, een uur later staat Koos voor de deur… Rond een uur of halftien zijn we op Schiphol, het gaat allemaal lekker vlot…  we nemen afscheid van Koos en gaan naar de United Bali. Niet veel later zijn we al achter de douane. We lopen wat winkeltjes in, ik koop nog een boek van Charles den Tex, Mandy wat magazines. Tegen kwart over elf gaan we boarden, even over 12:00u vertrekken we, deze vlucht hebben we gewone stoelen.

IMG_7269
Tijdens de vlucht kijken we beiden wat films op de iPads, na twee Films en wat muziek draaien zijn we al in Washington.. Wanneer we het vliegtuig uitwillen gaan worden we aangesproken door een leuk Nederlands stel. “jullie zijn toch Rick en Mandy” .. eh ja dat klopt… ” Nou we halen we tips uit jullie blogs, waaronder de fietstocht naar Tarpon Spings..” we kletsen even met elkaar en gaan dan onze eigen weg.. wij gaan naar New Orleans, het andere stel naar Orlando. Bij de Douane in Washington gaat het traag maar we redden het allemaal heel gemakkelijk..

IMG_0656
Op de route naar New Orleans hebben we heerlijke plekken…
In New Orleans halen we de koffers op en lopen naar de autoverhuur..
Er staat eigenlijk weinig en vraag of ze ook een GMC Acadia hebben, niet veel later komt er eentje gewassen en alles voorrijden. Top Service, kan niet anders zeggen..

We rijden naar het  Wyndham French Quarter parkeren onze auto en checken in..
11e verdieping met zicht op de Mississippi, ik zeg het kan slechter :-)
We zijn er … het internet is rete traag.. dus bloggen is iets lastiger.

 

We speelden al een tijdje met de gedachten door de Panhandle te cruisen met de auto.. Hoe zou de Panhandle zijn..., dan moeten we het maar eens doen!! Het plannen is ergens in Juni begonnen, we wilden eindigen in Sandy Ridge Davenport, daar nog twee weken genieten van greater Orlando. Alle hotels…
Op de reisdag van gisteren kreeg Mandy last van een  Migraine aanval, met medicatie was het nog te onderdrukken.. Vanmorgen begon de dag met spugen en zo ziek zijn van de migraine dat Mandy echt bed moest houden.. Ik ben in de ochtend naar de CVS op de hoek gelopen, heb wat water en licht…