De dag begint vroeg.. we worden al om 6uur wakker, vandaag is de dag..
We nemen allebei een lekkere douche, na een bak koffie, en wat laatste checks zijn we er klaar voor, het ‘busje’ kan ons ophalen.
Rond 8:30 staat hij voor de deur, we laden de koffers in nemen afscheid van Jasper, en gaan op weg naar Schiphol.. waar we tegen 9:00 uur aankomen.

CIMG2371 CIMG2376

Het inchecken had ik thuis al gedaan, dus hoefden we alleen de koffers nog maar in te leveren. We lopen terug naar de winkels bij het station, en nemen onze eerste starbucks van de vakantie.. hij begint relaxed.

Na de koffie lopen we nog wat rond, en gaan langs de winkels, dan gaan we door de douane, en kopen nog wat tijdschriften bij de boekenwinkel. We lopen langzaam richting de gate, en het United toestel wordt richting de slurf gereden…

CIMG2377

Niet veel later hangen we in de lucht en wanneer de films beginnen heb ik geen geluid heb op de hoofdtelefoon, dat kan ook niet want de entree waar de headphone plug ‘normaal’ in gaat  daar …. zit een gapend gat.. Ik vraag aan de stewardess of ze een oplossing heeft. Jawel hoor  geef me 5 minuten.
Even later worden we uitgenodigd op heerlijke stoelen met nog meer ruimte in de Economy plus. De reis begint goed, we vermaken ons met wat spelletjes, films, en boekjes.  Het eten is  gewoon vliegtuig eten, we nemen de chicken.  ;-)

CIMG2384 CIMG2387

We landen op Washington, en alles gaat in een onwaarschijnlijk snel tempo langs de douane, en koffers check. Alles bij elkaar nog geen halfuur, we moeten ons zelf nu twee uur zien te vermaken in plaats van dat de douane dat doet. We hebben wel trek in wat eten gekregen. We landen bij Wendy’s en nemen een Chicken Burger en die smaakt goed.. We lopen richting D 30 en dat is best een stukje wandelen, onderweg wippen we nog even bij Starbucks aan, Ik neem een Caramel Macchiato, en Mandy een Cappuccino.

Wanneer het tegen 17:00 loopt meld ik me bij United, ik vraag aan de dame achter de bali of ze ook nog een mooie upgrade heeft. De eerst volgende vraag was of ik goed engels praten kon.. Ja dat ging wel lukken..
In dat geval kan ik Uw stoelen goed gebruiken, ik geef U de stoelen 9 A en 9B..
Nou eenmaal in het vliegtuig bleken dit hele ruime plekken bij een exit. Je benen strekken kon heeeel gemakkelijk, sterker nog er zit geen stoel meer voor je. Tegen 18:00 zijn we dan echt op weg naar onze favoriete bestemming… Florida.

Deze trip gaat vrij vlot, en we worden regelmatig van drinken voorzien, en rond 20:00 gaan we alweer landen. De koffers arriveren vrij vlot, en we gaan naar de Alamo balie.. er staat niet echt een rij. Maar ik heb wel twee mensen voor me…

CIMG2388

Eenmaal aan de beurt, na alle nee nee nees, krijg ik een te leuke deal om het niet te doen, en gaan we met een FFAR bon naar de overkant. We mogen kiezen, uit drie modellen die naast het meldhok staan. We kiezen voor een nieuwe witte…De stickers zitten nog op de wielen..

Dan gaan we op weg naar The Abbey, en we komen rond 21:00 langs de Champions Gate, de Publix is tot 22:00uur open dus hebben we nog tijd om de eerste boodschappen in te slaan. Tegen 21:30 zijn we dan echt bij de Villa van Lee aangekomen, en wanneer we binnen zijn, zoeken we naar het alarm kastje, die zit om een hoekje, we zijn net op tijd om het alarm uit te schakelen.. We lopen natuurlijk even door het huis, en maken wat foto,s.. het is lekker ruim, en de pool en deck zijn groot. We zoeken de lichtschakelaars, en kijken ook nog even bij het zwembad.

PA270542 PA270544

PA270548 PA280561

We pakken de koffers uit, de laptops hangen we aan het draadloze netwerk, en lezen nog wat.  We lessen onze dorst, en nemen er wat te snacken bij. Wanneer we moe zijn gaan we lekker naar bed, het is de langste dag, Florida reizigers herkennen dit wel.

We worden tegen 6:30 wakker, we hebben heerlijk geslapen op het grote bed.
Ik maak nog wat foto’s van de pool en auto en spot meteen een eekhoorn die me aankijkt en blijft zitten.. Onze dag begint goed.

PA280595 PA280568

We gaan nu lekker genieten van eerste dag in Davenport..
Tot morgen !

De dagen schieten voorbij, de zomervakantie in Florida ligt alweer ver achter ons. Heel langzaam richten we ons op de aankomende vakantie met z’n tweeën. Dat zal we wennen zijn, en we zullen het zeker missen dat Jasper niet meer mee wil. Afgelopen week vertelde Jasper dat hij deze vakantie…
We beginnen met een lekker bakkie Folgers …en  kijken rustig rond in de Villa, we kunnen het goed zien nu het langzaam licht wordt. Het ziet er allemaal netjes uit, en je kan zien dat de nieuwe eigenaren er werk van maken.  Het is huiselijk, we voelen ons snel thuis…