Dan is het ineens zover, de laatste week voor de vakantie was omgevlogen. Nu staat de taxi voor de deur, dan begint de vakantie eigenlijk al. We zijn van ons huis naar Schiphol niet veel langer dan 20 a 25 minuten onderweg. We geven de koffers af bij de KLM en we zijn voor ons gevoel in een wink bij de winkels. Een vlotte start, das het halve werk.


Tegen kwart voor twaalf gaan we boarden en even na half één gaan we beginnen aan de vlucht Amsterdam naar Las Vegas,.. rechtstreeks Yeah Baby yeah lol.


Dat rechtstreeks vliegen is wel heel lekker kan ik vertellen! Aan board kijken we beiden wat films, dommelen weg en relaxed komen we tegen kwart over twee in de middag op Las Vegas..

De koffers komen ook vlot en we nemen de shuttle naar de Car Rental, bij National staat een hele nieuwe Tahoe in de choice-line. Die nemen we, daarna rijden we  naar Jack & Maria,  we krijgen een rondleiding door hun prachtige huis. Ik vertel dat Mandy en ik even naar de Walmart rijden voor wat boodschappen en  ook nog een BBQ ophaal. Of ik de doos bij hem mag achterlaten, sterker nog hij wil de BBQ wel met me in elkaar zetten..


Een week geleden had Jack  al gemaild dat het warm was is Vegas, nou dat klopt wel… 111°F poeh hee.

We rijden naar de walmart halen wat eerste dingen, wat drinken, een koelbox wat anderen dingen en de BBQ.
Eenmaal  bij Jack & Maria mogen we de Tahoe bij hun in de garage parkeren daarna laden de boel uit. Jack helpt me met de BBQ en na 10 minuten is deze klaar. Deze kan straks mee met de caravan.


Dan is het tijd om te gaan zwemmen,  het is echt tijd voor een afkoeler..


Het water is heerlijk en we blijven de avond op het pooldeck…


We zien de zon langzaam ondergaan, het is hier prachtig, wat hebben Jack en Marie het  mooi voor elkaar.
Zo zullen we de eerste dagen rond Las Vegas blijven, 3 september halen we de Jeep en caravan op en begint een nieuw avontuur.
Jack en Maria zijn lieverds, zo gast vrij!! Wij hebben de gehele boven verdieping met balkon en het gebruik van het pooldeck. We hebben de sleutels van de voordeur en garage-zender gekregen, Las Vegas is 24h dus ga gewoon genieten, nou dat gaan we doen!

Tijdens onze vorige camperreis hadden we weer genoten van het leven met de camper. Het is een zeer aangename 'way of live' zeg maar, op de campground de stoelen naar buiten en genieten van de mooiste plekken in de natuur. In de avond de bbq aan twee stukjes vlees erop een…
We zijn tegen zes uur wakker, echt wakker, dus stappen we uit bed. Lezen beiden wat op internet, daarna gaan we douchen en tegen 07:00u lopen we naar beneden, Maria heeft croissant's en Jus de Orange klaar staan, das een leuk begin van de dag. Na het ontbijt  vullen we de…