Vandaag gaan we naar Celebration, het Art Festival bezoeken en gewoon wat rond lummelen.. We beginnen met een ontbijt bij het Marketplace restaurant..

Celebration Hotel (Orlando, FL)
We lopen richting de kraampjes en kijken naar het Celebration hotel…

Celebration Art Festival (Orlando, FL)
Er zijn allemaal kraampjes, alles op het gebied van art, handarbeid t/m muziek… het ziet er gezellig uit.

Ann Gale Holstein
Ik maak een paar foto’s van Ann Gale Holstein, ze vraagt of ik haar de foto’s wil mailen, ‘natuurlijk’ zeg ik tegen haar, spontaan zegt ze, zoek maar een mooie painting uit.. Sjeming .. wat een leuk gebaar is dit, ze stond er echt op. Tijdens het bladeren door de schilderijen, zegt Mandy.. deze is helemaal Gerrit en Joke, ze houd een schilderij vast met een Starbucks vestiging erop… Ja gaaf zeg ik. We vragen aan Ann of we het schilderij ook mogen weggeven aan iemand die vandaag jarig is.. ‘I would love that…’ zegt ze. Voor de liefhebber een link naar haar website http://anngholstein.nobullart.com/

One of the many houses @ Celebration
Wij lopen Gerrit en Joke tegen het lijf en doen alle moeite om het kado uit zicht te houden, en ik breng het snel naar de auto, wij gaan daarna een lekkere wandeling maken door Celebration, Joke en Gerrit bezoeken het Festival.

Joke's Birthday..
In de middag hebben we afgesproken op Coral Cay bij Joke en Gerrit, even over 4uur zitten we buiten in de Lanai… Wat een mooi Townhome zeg, een mega hottub, prachtig ingericht… Dan wordt het tijd voor wat kado’s … Joke vind kado helemaal top, zeker met het verhaal erachter.. Ann THANKS!!

Husband of Joke
In de avond rijden we naar Manny’s Chophouse, een wachttijd van 30 minuten, met call ahead seating, had ik dit niet gedaan was er een wachttijd van een uur begreep ik. Tijdens het wachten kruipt Gerrit voor de zon, en zegt zo kan jij mij niet fotograferen en ik jou wel…. hmm zou het?

Manny's Chophouse
Bij Manny’s worden we bediend door Chelsea, een vrolijke meid die ons wel even op de foto kegelt … We hebben weer veel lol gehad, en hebben nog lang gekletst bij ons “thuis”.

Clyde & Seamore en natuurlijk Shamu Rocks, Heerlijk gelachen om de Mime bij Clyde & Seamore.. Seaworld in de Avond... helemaal goed! We zijn natuurlijk ruim op tijd om de Mime in action te zien, weer heerlijk gelachen Being warned that you might get wet Uh... is dat mijn arm..?…
We zijn lekker vroeg wakker, ontbijten eerst en gaan dan naar Disney's Animal Kingdom, camera mee, het is iets frisser vandaag. De korte mouwen, kunnen nog net... We zijn niet op de fiets gegaan hoor, deze staat ergens in Africa.. Er is Live Entertainment, en het is weer een genot…